Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (974. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.133.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 972973974975976
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: madman_87

arkadaşlar ford connect 1.8glx 110 ps alıcaz ne dersiniz araba hakkında

"iyi araba" deriz.
  • İyi Akşamlar TeaM.Pardon arkadaşlar ben servislerin çözüm bulamayacağını bildiğim için hiç olmazsa kendimiz bir nebze olsun sorunu giderelim düşüncesiyle sprey önermiştim.Bu arada inşallah @utku41'e işi konusunda bir sorun olmamıştır.
  • 2.el alıyorum.39.750 2008 38.000 de cam filmi var çelik jant ve xenon artı olarak
    quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

@hakoist;

Sıfır almışsınız o zaman....

Liste fiyatı 59 küsur civarındaydı. xenon da varsa, 62 falan mı oldu yoksa?.. Çok para... İki GLX yapar...

Hani Vw'nin burnu büyük satıcıları, Passat Variant almak isteyenlere "abi ne lüzum var Variant'a, size iki tane Caddy verelim, birini işte birini evde kullanırsınız" diyorlarmış. Onun gibi anlamayın sizde...

Ama güzel araba almışsınız tebrik ederim. İzlenimlerinizi, özellikle ikisi arasındaki (her yönden) farklarını muhakkak ama muhakkak bekliyoruz...

Hayırlı olsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: akmenx

İyi akşamlar team;

İyi akşamlar...

quote:

Orjinalden alıntı: vedkum

İyi Akşamlar TeaM.Pardon arkadaşlar ben servislerin çözüm bulamayacağını bildiğim için hiç olmazsa kendimiz bir nebze olsun sorunu giderelim düşüncesiyle sprey önermiştim.Bu arada inşallah @utku41'e işi konusunda bir sorun olmamıştır.

@vedkum;
    Ford servisleri, siz "bu motorda pas var" dediğinizde benim yukarda fotoğrafını gösterdiğim spreyi kullanıyorlar.

Senin o bahsettiğin diğer spreyi ise, bu forumlarda daha çok motorun tamamını temizleme işleminde kullanıyorlar diye yazdıklarını hatırlıyorum. Ama pas işine de herhalde yarıyordur.

• Geçen gün arabanın altına baktım.

Şanzıman yağ kaçırıyor. Bu da benim kafamı karıştırdı.

Servis zamanı yaklaşıyor, o zaman soracağım...

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: freeagle89

Merhaba herkese.
    Bugün bütün sanayi yi dolaşıp, ustalarla konuştum ve sonunda hava filtresi konusunu netliğe kavuşturdum. Sorduğum tüm ustalar aynı cevabı verince kafamda soru işareti kalmadı. " TURBO DİZEL ARAÇLARA AÇIK HAVA FİLTRESİ TAKILMAZ" Nedeni ne gelince ;
    Açık hava filtresi öyle söylendiği gibi %99 tozu tutar vs değilmiş. Aksine havayı süzme oranı çok azmış ve dışardaki çoğu yabancı maddeyi içeri alma riski yüksekmiş. Ayrıca kışın %90 ıslanıp, su kaçırabiliyormuş içeri. Bu durumda tabi doğal olarak Turbo yu mahfediyomuş. Ayrıca connectlerin hava emiş gücü çok yüksek olduğundan filtreyi patlatabiliyormuş tabi bu durumda farkedilmezse içeri ufak çaplı taş toprka girme riski oluyor gerisini siz düşünün. Yani kısacası açık hava filtresi kullanmayacağız. En iyi performans ve en sağlıklısı orjinal hava filtresiymiş. Yani hem ekonomik hem sağlıklı. Benim için bu filtre konusu kapandı, orjinaliyle de değiştirdim eskiyi ( takma dahil 10 ytl)

....

@freeagle89;

Teşekkür ederiz, biz de öğrenmiş olduk ve de artık biz de elimizdekilerle mutlu olmaya çalışacağız...

• quote:

Evet mehmet abi aynen dediğin gibi ama o spreyin asıl amacı pas sökmek ama linkteki kişi motorun tamamında kullanmış aslında kullanmamalı.sadece paslı yerlere sürülmesi gerek.

Bu arada 3 ay önce bahsetmiştim arabaya durduğu yerde vurmuşlar diye.Resimleri elime geçti paylaşıyorum;

Geçmiş olsun, o kazayı anlattığını da hatırlıyorum ben...

Fotoğraflar da iyi oldu. Dodiklerin nasıl oraya monte edildiğini de görmüş olduk sayende... Puntoyla takılıyormuş demek ki. Tanesi 15-20 YTL civarında...

• quote:

Evet mehmet abi aynen dediğin gibi ama o spreyin asıl amacı pas sökmek ama linkteki kişi motorun tamamında kullanmış aslında kullanmamalı.sadece paslı yerlere sürülmesi gerek.

Bu arada 3 ay önce bahsetmiştim arabaya durduğu yerde vurmuşlar diye.Resimleri elime geçti paylaşıyorum;

yaw arkadaslar nedir bu yaaa herkes sanki kaza yapti benden once biri daha vardi herhalde., sonra ben simdide sen 3 ay once sureyle

senin kaporta ta ayni benim gibi iste orasi vuruk iceri dogru nasil yaptiki adam orayi biraz anlatirmisin?? enistem diyorki sorun degil vakumle ceker onu bu tarafa dogru diye..

birde bende bakacaktim su paslanma yerine nasip olmadi bi turlu heb unutuyorum yarin bakarim insalah

• 2 hafta öncede bizim orda connect glx e combo çarpmıştı telefon yanımda değildi.Connecti devirmişti.
  • Sağolun.Biz hiç bilmiyoruz nasıl ve ne zaman vurduklarını sabah baktığımızda araba bu haldeydi vuran sağolsun vurmuş kaçmış.Şimdi allah'a şükür hiçbir sorun yok.
  • dragotreis sağol yaaaa farkettiğin için öncelikle isim oğlumun ismi semih ömer ama söylediğin cidden uymuş ben team a giriyorum ve sadece okuyorum zaten arabam sanayide gercekten moral bozuk burda kimse tanımadığı kişilerle konuşmuyor gibi geldi bana anlık bir düşünceydi yani olabilirde tabi ama ford kullanan kişilerle fikir alışverişi yapmak için bu foruma üye oldum en azından yanıt alamasamda yazdıklarınızdan fikir sahibi oluyorum mesela şu pas olayı arabam gelir gelmez kaputu açıp bakıcam varmı diye umarım yoktur
  • birde yanıt alabilirsem eğer sevinirim kazadan sonra baktım cantta sürtünmeden dolayı kötü görünen çizikler oluşmuş bunun için yapılabilecek bişey varmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: semıhomer

birde yanıt alabilirsem eğer sevinirim kazadan sonra baktım cantta sürtünmeden dolayı kötü görünen çizikler oluşmuş bunun için yapılabilecek bişey varmı acaba

aynı sorun bende de var birazcık derin oluşmuş.geçen aylarda sormuştum çaresi kaportacıda çelik macunu attırıp baştan boyatmak.
  • quote:

dragotreis sağol yaaaa farkettiğin için öncelikle isim oğlumun ismi semih ömer ama söylediğin cidden uymuş ben team a giriyorum ve sadece okuyorum zaten arabam sanayide gercekten moral bozuk burda kimse tanımadığı kişilerle konuşmuyor gibi geldi bana anlık bir düşünceydi yani olabilirde tabi ama ford kullanan kişilerle fikir alışverişi yapmak için bu foruma üye oldum en azından yanıt alamasamda yazdıklarınızdan fikir sahibi oluyorum mesela şu pas olayı arabam gelir gelmez kaputu açıp bakıcam varmı diye umarım yoktur

hoşgeldinizz...

siz arabyı değiştirecektiniz ne oldu.......................

biz daima onlineız.... kimse yok die çıkmayın.........

emre

• quote:

dragotreis sağol yaaaa farkettiğin için öncelikle isim oğlumun ismi semih ömer ama söylediğin cidden uymuş ben team a giriyorum ve sadece okuyorum zaten arabam sanayide gercekten moral bozuk burda kimse tanımadığı kişilerle konuşmuyor gibi geldi bana anlık bir düşünceydi yani olabilirde tabi ama ford kullanan kişilerle fikir alışverişi yapmak için bu foruma üye oldum en azından yanıt alamasamda yazdıklarınızdan fikir sahibi oluyorum mesela şu pas olayı arabam gelir gelmez kaputu açıp bakıcam varmı diye umarım yoktur

İlk farkediliş değil, hepimiz sizin farkındayız; size biz (forum olarak) bayağı dokundurucu laflar da söyledik ama siz de "forum hastalığı" na yakalandığınızdan olsa gerek, hep gözden kaçırdınız. 1 ay gelmeyip de geldiğiniz gün, arkası arkasına yazdığınız "haydi arkadaşlar, siz de yazın, neden yazmıyorsunuz, hadi biraz fotoğraf koyun" dediklerinizi nasıl unuturuz?

Ayrıca team'imizin tek bayan üyesi olarak sizleri daha sık ve daha paylaşımcı bir şekilde aramızda görmek isteriz.

Meraklısı için:

forum hastalığı = önceki yazılan mesajları okumadan en son yazılan mesajlardan itibaren okuyarak mesajlara cevap vermek. Hastalıktan kurtulmanın tek çaresi, kendinizin en son yazdığınız mesajdan itibaren aşağıya doğru bütün mesajları okumaktır. Ha bir de, yukardaki "Arama" bölümünden istifade ederek "daha önceden sorulmuş olabilir mi" diye araştırmadan soru sorma işlemine de forum hastalığı nın bir kolu diyebiliriz... Koca bir 325 sayfa zira, tam bir bilgi deryası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukunku -- 26 Ocak 2009; 21:03:33 >

• @semıhomer;

Oğlumun adı dediniz de aklıma geldi.

Hepimiz arabalarımızı severiz, hele çocuklar için arabalarımız pek bir daha değerlidir.

Güzel bir FORD videosu.

Arabamıza Dokunma
  • quote:

Orjinalden alıntı: dehşet_uL_vahşeT

Biraz daha uğraşıcam motorda ki pas la ilgili eğer hala normal bi durum diyip. oyalarlarsa. tüketici haklarına danışıp mahkeme açıcam ford a. 2009 model aracı olupta motoru pas tutan varsa hiç beklemesin araçlarının değiştirilmesini talep etsinler. Son öğrendiğime göre bizdeki motorlar bekletilmiş motorlar. Adam kazıklıyorlar ya var mı ötesi kaç gündür uğraşıyorum iyice gıcık oldum FORD a alarm var demiş alarm ı bilmesem alarm diycem bu kadar da yüzsüzlük olmaz koca firma . yok aux dio aux çıkışı yok neymiş ben yaptırıcakmışım 65 lira verip bas git be . Sömürüyorlar bizi ya . O kadar çok soğdum ki bu arabadan pişman oldum artık ha bu yeni arabayı alabilirsem aux uda olucak oda olucak bu da her şeyi tam olarak isticem. ne yazdıysan o nu vericeksin bana. Salak yerine koyuyorlar insanı iyice.

quote:

Orjinalden alıntı: dehşet_uL_vahşeT

mp3 player ipod bağlamak için. sorun bu değil sorun yalan palavra. bizi kandırmaları ben buna gıcık oldum salak mıyız biz boşuna mi uni bitirdik

@dehşet_uL_vahşeT, tekrar aramıza hoşgeldin, iki manada: 1- forumumuza daha paylaşımcı katkıların için, 2- gerçekleri sen de gördüğün için.

Bir de istersen gerek katalogdaki, gerekse internetteki yakıt tüketim değerlerine bir bak, sonra da kendi tüketim değerlerini karşılaştır, arada ne kadar ufacıcık (!) farklar olduğunu da gör, sonra gel yeniden konuşalım.

Bunları biz bir de gittik, Ford'un satıştaki servisteki elemanlarıyla konuştuk, ne konuştuğumuzu geçelim, sadece konuşmalarındaki tavrı söyleyeyim; "altı üstü 30 milarlık araba almışsın, 80 milyarlık araba sahibi gibi bir de önünü arkasını mı arıyorsun, gittiğine dua et"

Burası Türkiye. Şimdi geçelim bunları da kafalarımızı tekrar bozmayalım. Ben de ilk aldığım günlerde senin gibi kafam dumanlı gezip duruyordum. Şimdi artık görmemezlikten geliyorum. Yoksa o kadar çok eksik kusur var ki...

• hakoist keske bana deseydiniz talip olmustum ama siz satarken soyleyecektiniz .. neyse saglık olsun
  • Ford'un arazi aracı, şelaleleri bile aşıp geçiyor.

Arazi Aracı
  • 
Sayfa: önceki 972973974975976
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.