mp3 player ipod bağlamak için. sorun bu değil sorun yalan palavra. bizi kandırmaları ben buna gıcık oldum salak mıyız biz boşuna mi uni bitirdik
ozkanorum > 2008 ford connect glx 110 panter siyah (Eskişehir)
arkadaşlar 2 gün önce connect aldık konforu rahatlığı herşeyiyle güzel maşallah ama connect hakkında hiçbişey bilmiyorum turbosu kaçtan sonra devreye giriyo en uygun kaçbin devirlerde kullanılır vs.. vs..
ARKADAŞLAR BENİM ARACIN MOTURUNDADA PASLANMA VAR BU KONUYU YAKINDAN TAKİP EDİYORUM GELİŞMELERİ LÜTFEN FORUMA YAZIN...!!!
quote:
Orjinalden alıntı: ozkanorum
arkadaşlar 2 gün önce connect aldık konforu rahatlığı herşeyiyle güzel maşallah ama connect hakkında hiçbişey bilmiyorum turbosu kaçtan sonra devreye giriyo en uygun kaçbin devirlerde kullanılır vs.. vs..
2008 ford connect glx i kaça aldın ne kadar pazarlık payı vardı bende almayı düşünüyorum da araştırıyorum bu aralar
bu arada hayırlı olsun
quote:
Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan...2000-3000 devir aralıklarında kullanırsan en verimli şekilde aracını kullanmış olursun
quote:
Orjinalden alıntı: vedkum
Bende bugün bidaha baktım @dehşet seninkiyle aynı yerden paslanmış önceden nasıl göremedim şaşırdım valla.eklem vidaları da paslanmış.
ben de bir bakayım buna...
quote:
Orjinalden alıntı: LazPacino
arkadaslar kaza ettuk yaaaawww :(
dozer geldi simdi yolda dar idi., neyseh dozeri biraz kenara cekti, bizim onumuzde de 3 araba vardi ve bizim arkamizdada 2 tane daha
neyseh bizim onumuzdekiler gecti sonra tam biz gecerken dozerci bi hareketlendi., bizim arka kasaya kaptirdi., tekeri ile vurdu
arka tamponun o kenar seyi koptu kirildi., ve sag arka lamba varya onun tam alti oval olan yer iceriye dogru gitti ve lastik izi (siyah oldu orasi heb)..... gurultu patirti neyseh anlastik
oylesine gittik sanayiye adam dediki buraya boya yapilacak ve duzeltmeyide toplam 100'e yaparim diye., adamdan da 100 TL aldik o gitti yoluna biz yolumuza..... (yanlis mi ettik)
adam izmirliydi arabasi hyundai staraex 35 plaka gayet sakin bi beyfendi., biz karadenizliler biraz cabuk atesleniyoruz., ama bu kez babamda sakindi
bi gittikden sonra babamin arkasindan soyle konustular: adamin allahtan sabiri varmis., bende o araba olsa ve basima gelse adama girisirdim falan
dozeride suren cocuk yaa 18 var ya da yok.. bi elinde telefon diger eliyle dozer suruyor serefsiz.....
PS: birde o paslanma konusu benide rahatsiz etti yaa., bende yarin bi bakim bizimki ne halde., resim cekebilirsem cekerim
geçmiş olsun lazocan.. 100 lira tutacaksa çok değil herhalde hasar, inşallah tek kazanız bu olur..
quote:
Orjinalden alıntı: semıhomer
hadi herkeze iyigeceler kimse yoq burda herkez sadece okuyor sanırım kimse bişey yazmıyor yada tanıdık olmak lazım birebir fordçu olmak connect kullanmak önemli deyil
neden böyle yazdığını anlamadım..
tamam cevap alamamış, veya istediğin karşılıkları bulamamış olabilirsin. ama malum burası forum sayfası. bilgisayarın başına oturunca ancak yazılabiliyor cevaplar da. hafta sonları da genelde sakin olur buralar.. (bu yüzden sürekli foruma en son kaldığınız yerden devam edin diye de tavsiyelerimiz oluyor)
sen mesela 15 aralık-23 ocak ve 25 ocakta gelmişisin (profil). yani 38 gün aradan sonra gelip, "kimse de yazmıyor" dersen ??? olabiliriz... sakın yanlış anlama, hergün foruma gir, cevap yaz falan demiyorum. işlerin olabilir, fırsat bulamayabilirsin... ama sen ara ara girebliyorsan herkesin de aynı şekilde buraya katılabileceğini tahmin etmelisin.
bu arada senin ismi gördükçe aklıma hep simpsonslardaki homer geliyor, bart'ın babası. bir de öyle denk gelmişki semi-homer. yarı-homer yani.. dahası ilk başta ben öyle sandım.. simpsons'lardaki homer ----->
/>
quote:
Hoşgeldin, hayırlı olsun aracın. Eskişehir Otokoçtan mı aldın? Fiyatı ben tahmin edeyim 31.500 Turbo 1700-1800 devirlerde giriyor devreye. Geçmiş sayfaları biran önce okursan çok büyük bilgi birikimi yapmış olursun ve aracını en doğru şekilde kullnırsın. Oldukça faydalı bilgiler var. Bu arada ben de Eskişehirliyim
quote:
Orjinalden alıntı: dragotreis
quote:
Bende bugün bidaha baktım @dehşet seninkiyle aynı yerden paslanmış önceden nasıl göremedim şaşırdım valla.eklem vidaları da paslanmış.
gittim baktım, aynı yerler bende de paslanmış.. nasıl olabilir ki? yüzeysel bir şey mi acaba?
resim de çektim ama burada koyabilecek aparat yok, evde hallederim artık
ARKADAŞLAR MERHABA... BEN DİĞER MESAJLARA CEVAP NİTELİĞİNDE MESAJ YAZAMIYORUM NEDENİ NEDİR ACABA BİLEN VARMI...!!!
quote:
Orjinalden alıntı: civic10
ARKADAŞLAR MERHABA... BEN DİĞER MESAJLARA CEVAP NİTELİĞİNDE MESAJ YAZAMIYORUM NEDENİ NEDİR ACABA BİLEN VARMI...!!!
" cevap yazacağın mesajın üstünde "alıntı" tuşuna tıkla tamamdır
BU ÖZELLİK YA KAPALI YADA ERİŞİM İZNİ YOK DİYE UYARI ÇIKIYO...!!!
İyi Günler TeaM.@dragotreis demek seninkinde de var.diğer üyeler hiç bahsetmedi diğer araçlarda yok mu acaba. herkes motoruna bakıp buraya yazsa iyi olur.bugün elledim o bölgeye pas resmen yoğun bi şekilde işlemiş.
quote:
özellik kapalı diyorsa siteye giriş yapmamış olabilirsin kontrol et.o da olmazsa sitede bi sorun olabilir.
BENİM MOTORDADA VAR PASLANMA VEDKUM ARKADAŞIMIZ KOYDUĞU RESİMDEKİ YERLER BENİM ARAÇTADA PAS İÇİNDE....!!!
tamam dostum sağolasın...
quote:
quote:
özellik kapalı diyorsa siteye giriş yapmamış olabilirsin kontrol et.o da olmazsa sitede bi sorun olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: dragotreis
quote:
BENİM ARAÇTADA AYNI PASLANMA VAR YAWWW...!!!!
YOK MU SORAN BUNU BİR BAYİYE-SERVİSE-SATICIYA? HADİ BİZİMKİ 1 YILLIK, 2009 LARDA NASIL OLUYOR BU?
arkadaşlar opette paro kartlılar için src almak için bi kampanya var.detayları broşürden inceleyebilirsiniz