Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (971. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
16 Misafir (4 Mobil) - 12 Masaüstü4 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.144.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 969970971972973
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aslinda soyle oldu arabayi yikatacaktik ve o kaza yaptigimiz yoldan gidecektik ama dedimki kestirmeden gitsene babama daha kolay otobandan cikariz oraya falan., neyseh oda ordan gitti ama kestirmeyi kapatmislar calisma nedeniyle., sonra baska bir yoldan gitmeye calistik orasida kapaliydi

bizde mecbur kaldik kaza yaptigimiz yoldan gitmeye ve kaza yaptik iste aslinda kaza yaptikda denmez ama neysehh

hani hersey olucagina varir derler ya., aynen oyle oldu kaa olacakmis diger yollar kapali gittik ordan iste

hayirlisi allahtan ne diyimm

ya şu küf olayı benimde kafama takıldı inip bakıcaktım ama izmirde mükemmel bi yagmur bastırdı 5 ten sonra maşallah

allah kimseye gostermesin

Orjinalden alıntı: Sye88

*Aklıma gelmişken Freeagle89 senin arabaya çok benzer bir araba gördüm Abant'ta ama plakayı tam bilmediğim için emin olamadım

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

Yok hocam bugün sadece bi kere çarşıya gidip geldim arabayla Ama orda olmayı çok isterdim manzara muhteşem

LazPacino size de çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun

**CoNNeCT TeaM**

Intel Q6600 2.4GHZ - Asus P5B DELUXE WİFİ/AP - Samsung SyncMaster 931BW 19" widescreen - MSI X1950 PRO 512 MB. 256Bit - 4 GB OCZ VİSTA UPGRADE 800 MHZ - 320GB Seagate NCQ SATA2 - Asus TA9A1

• ferit bulut hosgeldin aramıza ekliyorum

2 gündür ş.dısındaydım bende ama focus la olduğu için izlenimleri yazmıyorum

bu arada yalcın o getz kimin

Orjinalden alıntı: 16txs1963

s.a. arkadaşlar. bende connect sahibiyim. forumda yeni gördüm başlığı. benbim bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.

Gösterge tablosunun sağ tarafında çekice benzeyen sarı bir lamba yanıyor.arıza ne acaba

dostum ilk sayfadaki diğer üyelerin verdiği bilgileri verirsen ve ismini soylersen senide TEAM a eklerim ..

bu arada o yanan ışığın fotosunu gorsek tehşisi koyardık

Orjinalden alıntı: connectgücü

ferit bulut hosgeldin aramıza ekliyorum

2 gündür ş.dısındaydım bende ama focus la olduğu için izlenimleri yazmıyorum

bu arada yalcın o getz kimin

Getz mi? Bir tanıdığın yaa..

• hmm .. tanıdığınsa iyi

bu arada lazpacino geçmiş olsun ya.. dozere
    ASİ GÜMÜŞ
  • semıhomer
    buradayız biz
    2009 Ford Tourneo Connect GLX + Stil Paket - Ay Tozu Gri --// 99 Opel Vectra GL 1.6 Beyaz
  • paslanmaya rastlamadım hic

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • quote:

Orjinalden alıntı: 16txs1963

s.a. arkadaşlar. bende connect sahibiyim. forumda yeni gördüm başlığı. benbim bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.

Gösterge tablosunun sağ tarafında çekice benzeyen sarı bir lamba yanıyor.arıza ne acaba

gösterge tablosunda hiç çekice benzeyen sarı lamba yok?

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • bence sol taraftaki motor ikaz lambasını söylüyor. bende çekice benzetmiştim. opel vectrayı kullandıgım zamanlar karteri yere çarptım. ikaz lambası yandı . Çekice benzetmişitim bende. motor 4000 deviri geçmedi motor kendini korumaya alıyor. connectte var mı böyle bir şey bilmiyorum ama. Bence bi servise git

http://www.araba.com/1758590.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectgücü -- 26 Ocak 2009; 0:11:54 >
  • nen connectgücü olum ver gitsin üç asğı beş yukarı yaww sen bu arabayla ticaret yapmıyomusun yaww onun sırtından kazandıklarınlaa oooooooooooooo kac tane alırsın bence su piyasa sartların hiç bekleme derimm ben valla 2004 75 liğimi öle yaptım sanada bir tawsiye bu arada lazpacino kardesş gecmiş olsunn

(king_connectci)
  • Biraz daha uğraşıcam motorda ki pas la ilgili eğer hala normal bi durum diyip. oyalarlarsa. tüketici haklarına danışıp mahkeme açıcam ford a. 2009 model aracı olupta motoru pas tutan varsa hiç beklemesin araçlarının değiştirilmesini talep etsinler. Son öğrendiğime göre bizdeki motorlar bekletilmiş motorlar. Adam kazıklıyorlar ya var mı ötesi kaç gündür uğraşıyorum iyice gıcık oldum FORD a alarm var demiş alarm ı bilmesem alarm diycem bu kadar da yüzsüzlük olmaz koca firma . yok aux dio aux çıkışı yok neymiş ben yaptırıcakmışım 65 lira verip bas git be . Sömürüyorlar bizi ya . O kadar çok soğdum ki bu arabadan pişman oldum artık ha bu yeni arabayı alabilirsem aux uda olucak oda olucak bu da her şeyi tam olarak isticem. ne yazdıysan o nu vericeksin bana. Salak yerine koyuyorlar insanı iyice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehşet_uL_vahşeT -- 26 Ocak 2009; 1:29:43 >
  • 
Sayfa: önceki 969970971972973
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.