3080 12G gibi bir GPU gelse bile aslında NŞA farklı isimlendirme alması gerekir. Daha önce de bu konu hakkında gelmeyecek şeklinde yorum yapmıştım zira gelecek GPU, 3080'nin stock hali olmayacak. Malum en başta 384 Bit veri yoluna sahip olması ve diğer çeşitli yapısal kısımların da 3080 Ti'a benzemesi gerekir. Böyle bir GPU gelecek mi ve gelirse de cidden 3080 12G olarak mı adlandırılacak bekleyip göreceğiz. SUPER ismi aslında daha olası ama hiç sevemedim o küçük enişteyi. |
DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (150. sayfa)

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]
(En Son Oy Tarihi: 11.8.2025)
-
-
3d gpu stand olarak aratırsanız bulabilirsiniz.
-
-
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadar çeşitten sonra şaşırmıyorum artık, lhr olanı olmayanı, 10 luğu 12 liği, ti si, ti sizi, süperi normali derken dalga geçiyor Nvidia. Gelsin bakalım, o da gelsin. Yeriz
Nvidia için zam yapma fırsatı varsa 10,5 gb bile zorlarlar. Hem şu an 3080 basmıyor diyorlar hem de daha yeni GeForce Nowa dahil ettiler belli bir miktar 3080leri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 1x pciex ile 16x pciex var kasamda, 1 riser aldım diğer ekran kartını baglamak için, ama 16x taktigim kart cok büyük olduğu için ve pciex16ya çok yakın olduğu için riseri 1x girişine takamadım. Öneri üzerine 1 tane daha riser alıp 16x pciex girişine bağladım fakat görüntü gelmiyor. 16x te 1x riser çalıştığı söylendi ama çalışmıyor? Riserde sorun yok 1x e taktigimda calisiyor.
3060ti larda sıcaklık değeri iyi olan modeller neler.
6700 ü kimseye danışmadan aldım xfx çok iyi çıktı 50dereceyi geçmiyor cpu ve ram ama gigabyte diğer kartta 58cpu eh ama ram 80 xfx gibi sepserin markalar varmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ucuz bulduğunu kaçırmıcan alcan şu ortamda :)örnek olsun diye yazıyım ama galakuro var 3060ti olarak bende 80 fan 50 derece 44mh eth 1500core 2000memory .sıcak ortamda çalışıyor sayılır 5 kart daha var yanında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geldim41 -- 4 Kasım 2021; 20:7:50 > -
Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Ben tamamen bir şekilde kurtarabilir miyim derdindeyim.Tuhaf olan anakarttaki bios pilini çıkardığımda kartı takınca bir çalışıp bir çalışmaması, açıkcası bu garip oluyor.
Sanırım gpu'nun işlemcisinde ani ısınma ve soğuma durumları sıkıntı yarattı arada genleşme olunca çalışır hale geliyor.Sonra yine gidiyor çalışmıyor diye düşünüyorum.
Kartın kazım değerleri 99 mh, 86-88 derecelerde geziyordu %70 - 80 fan dönüş hızında gayet güzel sonuç veriyordu.Üstüne şu dönemde artık 3080 non-lhr zaten yok kartların para iade şansı var fakat değişim ihtimali yok.Parayı geri alsak o paraya o değerlerde kart yok.
Kısacası kartı iade edesim yok bi çözüm bulma peşinde böyle forumda dert ortağı yaratıp fikir alma peşinde zorluyorum.
Genel olarak konu dışı meşguliyet verdiğim için herkesten özür dilerim. Ama durumla ilgili farklı fikri olan varsa onu da dinlerim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lepton -- 4 Kasım 2021; 22:44:59 >
-
Selamlar,
190MH lık mini bir rigim var, sizce hangi havuz avantajlı olur bu mh değerine göre?
-
msı gaming z 3080 lhr ile mining yapan var mı? aldım ama lhr olmayan modelde pl sıkıntısı olduğundan bios atıyolarmış. Kullanan varsa bilgi verebilir mi?
-
Kaç mh veriyor eth de gaming z
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelanchoLy - Man -- 5 Kasım 2021; 1:4:30 >
Arkadaşlar hem hiveos hem nbminer son sürüm kullanıyorum. Msi x trio 3060lhr kart sürekli şekilde 7-8mh dengesiz şekilde kazım yapıyor. Bir 26mh bir 34 mh oluyor. Bu dalgalanmayı engellemek mümkün müdür? Tavsiye ettiğiniz overclock ayarı var mıdır veya başka bir miner tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sipariş verdim demek istedim daha gelmedi.
-
6700 xfx cok fena ya buzhane karti resmen keske gddr6x olsaymis tadindan yenmezdi😄
Degerler nasil sizce? Nbminer 39.7 - 470.82 - ETH - f2pool
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temet Nosce -- 5 Kasım 2021; 9:5:15 > -
Sizin için söylemiyorum ama bu 3070 ti gerçekten gereksiz bir kart olmuş. O mh için 190 watt nedir yahu :/
Bende de 140 mhlık vir sistem var, 2 miners havuzunda kazıyorum. Btc olarak ödeme alıyorum, ethermine gibi ücret kesmiyor
bende 2 rig var ilkinde çok nadir kapanma oluyor
ama dün geceden beri 3-4 kere sistem kapandı şu saate kadar
hiveos genel problem bana fazla fazla yansıdı sanırım ama tek rigi seçmesi apayrı bir saçmalık oldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X