J

Teğmen
18 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 84 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese merhaba
Motosiklet baktim 50cc
Aracim var ufaktefek sehir ici basit 10 km yol gidip gelme icin motor baktim
Sonra benzin zammi 27 ye cikinca bu ne lan 2 litre yaksan ne olacak arabamin 3 te biri kar ediyor dedim.
Elektriklilere yoneldim.
Super soco cux a yukseldim ama 40binde epey pahali geliyor kaziklanmayalim dedim
Rutec lx 5 modelide nette gorunce dedim iyi gidiyor buda olabilir ama buda 41bin
E mon g5 modeli gordum oda yadea g5 modelin dandik hali mondial dusuk basit ozellikte getirmis avrupada 2400w motor lityum pilli burda eski tip aku 1800w buda pil sorunu demek , cunku rks mt3 modeline de bakmistim pil 1 sene dolmadan sorun yasayanlar varmis.
Bu modellere yorum yapabilecek, lityum pilli 2000w ustu motorla ikinci kisi binsede bayilmayacak bir motor tavsiyesi lazim.

trendyolda şuan indirimde.

JBL Flip Essential 899TL
JBL Flip Essential 899TLtrendyol.com
JBL Flip Essential IPX7 16 W Bluetooth Hoparlör Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
https://www.trendyol.com/jbl/flip-essential-tasinabilir-bluetooth-hoparlor-siyah-p-44578118?boutiqueId=61&merchantId=275331

daha önce amazondan aldığım, Mi 16w tan hiç memnun kalmayınca arayışa geçtim,

bunların fiyatları 1000 ve üzeri şuan indirimli fiyattan kaçırmayın.

5 gün kullanım sonunda yorumum almayın,

seste kaymalar var özellikle eski motorola hoparlörle bunla ara ara geçişler yapıp test ettim, notebook un hoparlörü ilede .

youtube de bluetooth ses testi var onda top yukarı çıkınca ses geliyor, senkron kayık.

Bi kaç gündür zaten şu açılış kapanış herşeye konuşan kadın sesi napçam diye düşünürken buda üstüne tüy dikti.

Almayın ses iyi bu fiyata alınabilecek hoparlör ama 5.0 bağlantı ile gelip hala kayma yapıyor .

teneke sesli hoparlörde olmuyor bu arada.

Bluetooth hoparlör bakarken jbl almaktan son anda buna döndüm.

fiyat 411 lira diğer sitelerde 600 küsürlere satılıyor

https://www.amazon.com.tr/dp/B08MLBTBHC

İste gelsin’in reklamlarını fark eden varmı.

Reklam da geçen konuşma “yok efendim o bitmiş, iste , yok bıda bitmiş iste, aha buda bitmiş iste . Adam gibi baksana evine ne eksik onu iste diyen kuryelerede yazık”

Hangi kafayla yapıp para harcıyorlar.

İyiki kullanmıyorum bunları diye sevindirdi reklam.

https://www.sennheiser.com.tr/products/sennheiser-hd-458bt-anc-kulak-ustu-bluetooth-kulaklik

kafaüstü kablosuz kulaklık sevmiyorum,

ama belki birinin işine yarayabilir,

Selamlar,
A3 2013 model 8v 1.4 tfsi 122 bg cmba motor kodlu manuel aracım var.173000km de
2 senedir yağı 3 kere değiştirdim. İlk aldığımda liqumoli 5w30 koyduk, 2018 martta koyduğum yağ 8 ay sonra turbo arızalandı revizyon gördü, bu işlemlerde yağ değişir dediler bu yağa hiç ekleme yapmamışım.
Turbo değişince mobil 5w30 esp koyduk.
Bu yağı koyduktan sonra 3000 km civarı 1 litre yağ koymuşum
Mobil i 8000 km sonra en kötü seçim total longlife 5w30 ile değiştirdim. 4000 km de 2 litre yağ eklendi.
Ustama söyledim 5w40 a geçmek lazım 173000 km de 5-40 olmalı dedi motul düşünüyorum,
Sizden de tavsiyelerinizi bekliyorum.
Km si 170k araca ne önerirsiniz,
Duman falan atma yok, sıkıştırarak kullanmıyorum max 3000 deviri görüyor agırlıkla
Motorun sol tarafında bi yağ terlemesi gibi bişey var usta bu sen dökmüşsün bu bişey değil dedi ki doğruluğu var.
Damlatma vs de yok
Yanlış yere açmışım
Selamlar,
A3 2013 tek kapı aracımın sis farı plastik kapaklarını çaldılar. tutanak mutanak her şey tutuldu.
artık bu devirde küçücük şeyleri çalınacak hale gelmiş hırsızlar neyse, konuya döneyim.
doğuş oto ya sordum 350 liradan 700 lira ikisi.
kaskom var, hiç hasar kaydım yok.
şimdi ben aracı satmayı da düşünüyordum.
sizce kaskodan yaptırıp 1000 lira gibi bir rakam yazması cebimden para çıkmamasını mı seçmeliyim.
yoksa internette baktım 200-300 e iki plastiği bulabiliyorum gidip cebimden mi yaptırmalıyım.
aracı satarsam 7-8 ay araç almayacağım dolayısıyla hemen kasko yaptıracak aracım yok, bunlar 1 ay gibi sürede kasko hasarsızlığı devam ettiriyordu diye biliyorum.
ama ilerde bana ekstra fiyat çıkarmı onu bilmiyorum, yani 1100 çıkacak kasko 1500 mü çıkar onu bilmiyorum.
fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
5.1 sinema sistemim varken hoparlörleri değiştirmeyi düşündüm, Ama ona alacağım hoparlörlerle istediğim şeyin olmayacağını anladım.
Bana stereo sistem kurmamda tavsiyelerinize ihtyacım var.
20-25 m2 salonum var.
Dali zensor 3 internette yorumları en iyi olan.
Şirkette patronun kefQ50i + Marantz sistemiyle ufak bi dinleme yaptım ses çok iyi.
Dali zensor3 1800 lira buna max 1000 lira stereo bir amfi ekleyerek başlangıçta bilgisayardan amfiye giriş yapmayı düşünüyorum.
ilerleyen zamanda dac alabilirim.
Sesi ne boğuk boğuk bas veren ne tiz içinde cızırdayan net bir sistem tavsiyesi salonda müziği açtığımda ohbe dedirtecek bir sistem tavsiyesi verebilirmisiniz.
Dinlediğim müzikler Pinkfloyd, Rammstein, Doors,Anathema, Hayko Çepkin ... gibi devamlı dinlediğim guruplar.
Öyle sesi bangır bangır açıp müzik dinlemeyi sevmem.
Pc de flac 24 bit şarkı arşivi yaptım bunları hakkıyla dinlemek istiyorum.
Sıfır sistem olursa daha iyi olur ama;2. El Daha üst seviye hoparlör ve amfi tavsiyelerinizi dikkate alacağım.
Kaliteli orjinal cd ler ve flac 24 bit albümler indirdim.
Önce hopalörlerimi değiştirmeye niyetlendim, ama sistemi değiştirmem gerektiğine odaklandı sessistemi satıcıları.
Şimdi sorum şu;
Hi Res 24 bit 96khz ses kaydımız var diyelim.
Bizim bu sesi işleyen cihazımızda var olsun.
çok fazla hoparlör markasına baktım 500 liradan başlayıp 2000 liraya kadar model bakıp Dali zensor 3 modeli kafamda var.
Ama çoğu hopalörün çıkış sinyali 22khz biz gidip 24bit 96khz şarkı indirsek 22khz ses çıkıyor anladığım kadarıyla.
bu iş biraz pisikolojik gelmeye başladı bu kafa karışıklığından sonra.
bunu bilenbiri anlatabilirmi.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 221
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 20.097 (Bu ay: 952)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.