3080 ti suprim x ile kazıp sorun yaşayan var mı ? Tuf 3080 ti 82 85 arası çalışırken , suprim 75 82 arası geziyor . Benim ayarlarda mı sorun var yoksa kartta mı anlamadım. Sıcaklık olarak 46 48 arası ve %75 fan ayarında çalışıyorlar. O.C ayarları Memory clock 1150 Core -150 Power limit %88 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheVenganza -- 4 Kasım 2021; 2:25:16 > |
DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (149. sayfa)

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]
(En Son Oy Tarihi: 11.8.2025)
-
-
Biraz önce ödeme aldım kontrol ettim 139 gwei ile yollamışlar dediğim gibi gwei ücretini havuz karşılamış benden kesinti yok zaten sitesinde de yazıyor "We pay Transaction Fee".
Ayrıca havuz komisyonuda %0, ethermine'da %1. Hiveon'un tek eksisi 0.1 olunca ödeme yapıyor, düşük mh rig varsa dolması zaman alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 4 Kasım 2021; 2:33:40 > -
bellek sıcaklığı nedir hocam önemli olan o
-
8*3 pin girişli kartı; psu’nun orj 8*2 pcie kablosu ucuna bu kabloyu bağlayıp çalıştırabilir miyiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 tane 8 pin girişli kartları 2 girişle çalıştırmanın bir yolu var mı? Burda bir arkadaş strix i çalıştırıyorum demişti her türlü deniyorum hiveos görmüyor
-
ben de cevap arıyorum hocam daha.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağol hocam ilginize, 2miners a geçtim nano ile ödeme yapıyor gwei ödemede yansıtmıyor böylelikle 1-2 gün deniyeyim olmadı hiveon a geçerim rigimde hiveonda zaten uyumlu olur
-
-
kaliteli bir tane bulursanız bana da haber verin hocam lütfen.
3070ti suprim için pad kalınlıkları nedir her yerde farklı bişey yazıyor bununla ilgili video da bulamadım.
-
Gayet normal.
Hocam bende bellekler uçtu mu diye düşünüyordum fakat dün gece kalktım ekran kartını açtım termal macun falan değiştirdim.Baya temizledim uğraştım.Bu sabah taktım sistem kartı gördü Gpu-z de bellekler ekran kartının bios falan herşey orada duruyor.Dedim ohh ne güzel çözdüm.
Aradan 30 dk geçti kart kazıma bağlıyken zınk windows yine hata verdi.Yine kartı görmüyor boot etmiyor.
Bende bios pilini çıkardım anakartın, reset attım anakarta 5 dk bekledim.Bios pili olmadan ekran kartını bağlayıp çalıştırdım.
Küt ekran kartını tekrar gördü.Makina açıldı windows girdi.Baktım Nvdia display manager kartı tanıdı.
5 dk geçti tekrar gümledi.'' A problem has been detected and Windows has been shut down'' ekranıyla gitti.Şimdi yine ekran kartını görmüyor.
Anakartın bios'una reset atayım tahminimce kısa bir süreliğine yine görecek.
Olay gerçekten bana balata yaktıran cinsten. Ne diyorsunuz?
-
Tuf 92- 96 arası , suprim 86 - 90 arası
Mümkünse farklı bir PC’de de deneyin ama anlattıklarınız genellikle GPU veya bellek bozulmalarında görülen durumlardır. Mining esnasında da işin çok büyük bir kısmı belleklerle olduğu için bozulan kısım belli gibi.
bende herkes nvidia cı olmuş diye düşünürken en iyi cevap bunu gördüm.
Birsürü sayfa okudum bukadar net anlatılamaz, teşekkürler.
2 tane 6700xt im var
şimdi ben 30bin lik bi ekleme yapmak istiyorum,
bu fiyatlarda 3080 göremedim,
1 veya 2 kartla 6700 lere ne eklemek fp lı olur.
-
-
3060 ti fp şu an. Altcoin de kazarsın. Nvidia genel olarak bütün algolarda iyi iş çıkardı. Konu özeti bu
Amd 7000 serisinde bunu düzeltirse, nvidiaya göre daha mantıklı fiyatı olursa ve düzgün stok olursa onu alacağız.
Olaya geniş bir çerçeveden bakmak lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O cevabı yazdığım tarihlerde fiyatlar öyleydi,şimdiki durumlar malum.
Ethereum fiyatı,doların durumu,çip krizinin had safhaya çıkması,Nvidia'nın çakallık yapıp bilerek çip üretmemesi (Söylentilere göre) vs vs.
Ama yine de yakaladığınız fiyat çok önemli burada.Tr içinden temin edecekseniz 3060ti ler 9-9,5-10 (kartına göre) makul,yurtdışı kovalayacaksanız 8-8,5 gibi.
Yine söylentilere göre Nvidia bilerek 3080 üretmiyor,milleti 3060ti ve 3070 lere yönlendiriyor.3080 kaç zamandır stoklara girmiyor takip ettiğim kadarıyla.
Eğer bütçeniz 30 binse aldığınız fiyata göre yine 3 ad 3060ti mantıklı geliyor bana şu şartlarda.
6700xt 47mh da kalacak ama 3060ti nin önü açık,60 mh a kadar gidecek bir yolu var.Diğer algoritmalardaki üstünlüğü de artısı.
Ekleme; Büyük ihtimalle 12gb 3080 lere hazırlanıyor olabilirler ;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAGUT -- 4 Kasım 2021; 14:52:1 >
-
Az once milyoner oluyordum kil payi kacirdim. Saka gibi ya moral alt ust oldu
İsmi ne diye geciyor bunlarin hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X