Şimdi Ara

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.581
Cevap
172
Favori
564.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]

(En Son Oy Tarihi: 11.8.2025)
Giriş
    Hocam bende var ve evet power limit sıkıntısı var.Windowstan bios atmayı denedim ama hata aldım, herhalde hiveosta bios atmak daha kolay ama gpu brick olursa diye korkuyorum. Düşük performans veriyor gerçekten 66mh alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue2200 -- 5 Kasım 2021; 13:29:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bulent35220 kullanıcısına yanıt

• sukrullex kullanıcısına yanıt
    Ben aynı hasrate yi 170 watt ile alıyorum oc ayarına göre değişiyor demekki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Magnat_HiFi M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de dün geçtim Nano alicam bat dosyasına eth adresini silip Nano yu eklememiz yeterli oluyor değil mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,

3060ti lhr kart ile kasa içi mining yapmak istiyorum aralıklı olarak. hangi program ile ne kazmamı önerirsiniz? Konu hakkında az bilgi sahibiyim.

Tşk

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

süregelen bir problem ama dünden beri zirve yaptı nedendir bilmiyorum kapanıp duruyor

sistem açılıyor ama network yok simgesi ile kazım yapmadan boşa çalışıyor rig

power dan aç kapa yapınca düzeliyor ancak

• TonyJunior kullanıcısına yanıt

Aynen, eth 2miners bat dosyasınsa eth adresi yerine ister nano istersen btc adresini kopyalaman yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magnat_HiFi M kullanıcısına yanıt

Hicam eth adresi varken kazdıklarımızı nanoya aktaramiyormuyuz acaba? 0.02 eth kazdım odeme istedim 0.007 içerde bırakmış 0.004 komisyon almış banada 250tllik eth gondermişler

• trex i sitesinden indirmeye çalıştığımda avg'den hata alıyorum, benzer bir sorun yaşayan var mı? şimdilik istisna listesine ekledim ama biraz kıllandırdı

bugün gainward 3060ti lhr kartım elime geçti, %67 power, +0 gpu, +700 memory ile 40-42 arası alıyorum ama hiç stabilite yok.

• dikmenibo kullanıcısına yanıt

Gayet normal, istisnalara eklemeniz gerekli. DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] 

Update zamanları da aynısı olacak.

• Tavsiyelerinize uyarak 2 tane MSI Ventus2X 3060Ti aldım.

Bu kartlarda kullandığınız stabil hiveos ayarları neler.

Hiveon daki favori ayarları seçtiğimde 10dk dan fazla çalışmadı.

aşağıdaki ayarları buldum msi da bunu yaklaşık 1 saattir stabil çalıştırıyorum.

denemeleredevam

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamesdaugles -- 6 Kasım 2021; 12:2:6 >
  • C:1450 M:1950 PL:140

• Spesifik bi nvidia driver’ı var mı daha yüksek performans veren? Ben en güncelini (496) kullanıyorum, araştırınca 470’li sürücüleri kullananlar gördüm ama net bir sürücüden bahsedilmemiş hiç

• Msi gaming trio 6800 xt ile kazım yapan varmı? Bu kart ile başlamayı düşünüyorum önerisi olan var ise söylerse sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OctaCore kullanıcısına yanıt

Yok sanmıyorum, eth adresi ile kazdıysanız eth öder.

• geldim41 G kullanıcısına yanıt

pl ve güç tüketimi nedir hocam?

• Arkadaşlar oc scanner ile core clock ve memory clock nasıl artırılır anlatabilecek var mı?

Ben curve editöre bastıktan sonra oc scanner'ı açıp scan diyorum. Hep %99da kalıyor, öncesinde yapmam gereken bir iş var mı? Bir de şu yazıyor:

Alıntı

metni:
    msi afterburner results are considered unstable

Core clcokun yanında curve yazıyor ama tıklayınca bir şey olmuyor.

• IraArel kullanıcısına yanıt

130-145 watt değişiyor hiveosta

• geldim41 G kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Wattı düşüren etmen nedir?

• bulent35220 kullanıcısına yanıt

hocam bende son günlerde riglerimden birinde bu sorunu yaşıyorum ama sebebini bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.