< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue2200 -- 5 Kasım 2021; 13:29:7 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (151. sayfa)

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]
(En Son Oy Tarihi: 11.8.2025)
-
-
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/151021651
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/151020204
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/151021364
Bu mesajlar ve öncesinde bahsedilen gibi durumlar mı?
-
Ben aynı hasrate yi 170 watt ile alıyorum oc ayarına göre değişiyor demekki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben de dün geçtim Nano alicam bat dosyasına eth adresini silip Nano yu eklememiz yeterli oluyor değil mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar merhaba,
3060ti lhr kart ile kasa içi mining yapmak istiyorum aralıklı olarak. hangi program ile ne kazmamı önerirsiniz? Konu hakkında az bilgi sahibiyim.
Tşk
-
süregelen bir problem ama dünden beri zirve yaptı nedendir bilmiyorum kapanıp duruyor
sistem açılıyor ama network yok simgesi ile kazım yapmadan boşa çalışıyor rig
power dan aç kapa yapınca düzeliyor ancak
-
Aynen, eth 2miners bat dosyasınsa eth adresi yerine ister nano istersen btc adresini kopyalaman yeterli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hicam eth adresi varken kazdıklarımızı nanoya aktaramiyormuyuz acaba? 0.02 eth kazdım odeme istedim 0.007 içerde bırakmış 0.004 komisyon almış banada 250tllik eth gondermişler
trex i sitesinden indirmeye çalıştığımda avg'den hata alıyorum, benzer bir sorun yaşayan var mı? şimdilik istisna listesine ekledim ama biraz kıllandırdı
bugün gainward 3060ti lhr kartım elime geçti, %67 power, +0 gpu, +700 memory ile 40-42 arası alıyorum ama hiç stabilite yok.
-
Gayet normal, istisnalara eklemeniz gerekli.
Update zamanları da aynısı olacak.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamesdaugles -- 6 Kasım 2021; 12:2:6 > -
C:1450 M:1950 PL:140
-
Spesifik bi nvidia driver’ı var mı daha yüksek performans veren? Ben en güncelini (496) kullanıyorum, araştırınca 470’li sürücüleri kullananlar gördüm ama net bir sürücüden bahsedilmemiş hiç
Msi gaming trio 6800 xt ile kazım yapan varmı? Bu kart ile başlamayı düşünüyorum önerisi olan var ise söylerse sevinirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok sanmıyorum, eth adresi ile kazdıysanız eth öder.
pl ve güç tüketimi nedir hocam?
-
Arkadaşlar oc scanner ile core clock ve memory clock nasıl artırılır anlatabilecek var mı?
Ben curve editöre bastıktan sonra oc scanner'ı açıp scan diyorum. Hep %99da kalıyor, öncesinde yapmam gereken bir iş var mı? Bir de şu yazıyor:
Alıntı
metni:msi afterburner results are considered unstable Core clcokun yanında curve yazıyor ama tıklayınca bir şey olmuyor.
-
130-145 watt değişiyor hiveosta
-
Teşekkürler hocam. Wattı düşüren etmen nedir?
-
hocam bende son günlerde riglerimden birinde bu sorunu yaşıyorum ama sebebini bulamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X