Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
112.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünü baya bir araştırdım ve CREATİVE Zen den vazgeçip bunu almaya karar verdim. 2 sorum var.

Ben Hepsiburadadan almayı düşünüyorum. Acaba hepsiburadadaki meizu m6 hangi model bilgisi olan var mı?
    Video izlerken altyazı desteği var mı? Altyazılar düzgün okunabiliyor mu?
  • hepsi.burada dan artık sl geliyor galiba ama belli olmaz açıkcası.

altyazı desteği var türkçe karakter sorunu da çözümlenmiştir..
  • Ben hepsiburadadan dün öğleden sona sipariş verdim bugun öğlen elimdeydi SL modeli yolluyolar .. Altyazıyı bildigim kadarıyla filme gömüyosun yüklemeden ..yani desteklemiyo diye biliyorum. benim sorularıma cevap çıkmadı hala :(

Firmware ne işe yarıyo :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpgg -- 13 Ocak 2009; 18:44:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpgg

Ben hepsiburadadan dün öğleden sona sipariş verdim bugun öğlen elimdeydi SL modeli yolluyolar .. Altyazıyı bildigim kadarıyla filme gömüyosun yüklemeden ..yani desteklemiyo diye biliyorum. benim sorularıma cevap çıkmadı hala :(

Firmware ne işe yarıyo :(

Arkadaşım tam dediğin gibi alt yazı desteklemiyo sadece video veya filmin içine gömerek yapabiliyoruz yazılım ise istiyosan yükle istiyosan yükleme ben yükledim ama bi farkını göremedim fazla ama ileriki sürümleri daha iyi olabilir gürünüm bakımından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stillwater

Hepsiburada dan kullanım klavuzu ve kılıf talep ettim ama, mail atmıslar bana,

Satın almış olduğunuz ürünün yanında kılıf verilmemektedir. Tarafınıza doğru ve eksiksiz şekilde gönderim yapılmıştır.Kullanım kılavuzu hakkında ise tarafınıza vereceğimiz numaradan konu hakkında yardım alabılırsınız.0212 320 26 50 128
    Size bu konu hakkında daha fazla yardımcı olamadığımız için özür diler anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla...

hocam ben meizumu aldığım gün mail atmıştım... dikkat ettiyseniz paket içeriği listesi güncellenmiştir orda
  • Bende sipariş verdim 2 dakka önce hehe beklioz bakalım dediğiniz kadar varmıymış hepsiburadadan aldım gelmesi nekadar sürüo beyler yawww
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrecan1

Bende sipariş verdim 2 dakka önce hehe beklioz bakalım dediğiniz kadar varmıymış hepsiburadadan aldım gelmesi nekadar sürüo beyler yawww

en kötü ihtimal perşembe elinde olur. hepsiburadanın dağıtım yaptığı yer bizim eve yarım saat uzaklıkta. bana 12 saatte geldi. izin verseler elden bile alabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEGHRİ -- 13 Ocak 2009; 23:38:24 >
  • Bekleriz valla sağ sağlim gelsinde, valla sipariş verdikten sonra bu sayfaları tek tek üşenmeden okuması çok zevkli oluo çayımıda yanıma aldım

Valla sayfaları okudukca dahada heyecanlanmaya ve sabırsızlanmaya başladım,, finallerim çok ağır cuma bitio kendime ödül olarak meizu aldım bana güzel bi ödül gibi geldi,, buarada gruba benide ekleyin lütfen, organize yapıp toplu kılıf almak lazım.... teşekkürler

Buarada hepsiburadadan aldım sl mi sp mi geliyor

Beyler bide burda fiyatı nie böle ya yanlışlıkmı var acaba ;;

http://www.koysepete.com/en+ucuz+next+meizu+ye-m6+4gb+mp3+mp4+player+-+turkc+82077.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan1 -- 14 Ocak 2009; 3:56:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emrecan1

Bekleriz valla sağ sağlim gelsinde, valla sipariş verdikten sonra bu sayfaları tek tek üşenmeden okuması çok zevkli oluo çayımıda yanıma aldım

Valla sayfaları okudukca dahada heyecanlanmaya ve sabırsızlanmaya başladım,, finallerim çok ağır cuma bitio kendime ödül olarak meizu aldım bana güzel bi ödül gibi geldi,, buarada gruba benide ekleyin lütfen, organize yapıp toplu kılıf almak lazım.... teşekkürler

Buarada hepsiburadadan aldım sl mi sp mi geliyor

Beyler bide burda fiyatı nie böle ya yanlışlıkmı var acaba ;;

http://www.koysepete.com/en+ucuz+next+meizu+ye-m6+4gb+mp3+mp4+player+-+turkc+82077.aspx

hepsiburada sl yolluyor...

toplu kılıf olayına gelince... aslında güzel fikir

• HEPSİBURADA SL YOLLUYORSA SL İÇİN TOPLU OLARAK SİLİKON KILIF VE PLASTİK KILIF GETİREBİLİRİM.

www.allpmp.com da var fiyatlarını yazmıştım sizlere

2 ADET SİLİKON KILIF+ 2PLASTİK KILIF KARGO DAHİL 15 YTL YE

1 ER ADET OLURSA 10 YTL

İSTEYENLER YAZSIN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz29ist

HEPSİBURADA SL YOLLUYORSA SL İÇİN TOPLU OLARAK SİLİKON KILIF VE PLASTİK KILIF GETİREBİLİRİM.

1 ER ADET OLURSA 10 YTL

İSTEYENLER YAZSIN.

şimdi 15 lira içinde 20 lira havale parası ödemek koyar bea :D

neyse beyler en son firmware yi yüklediğimiz zaman ne gibi fark oluyo ne yararı var yani?
  • Arkadaşlar özür dileyerek soruyorum 5 sayfa okumak gelmedi içimden nedense. SL ile SP arasındaki fark nedir kısaca? Ben touchscreen havalı birşey bakıyordum. aşağıdaki linkteki konuda tavsiyeler arıyordum. Biri meizu tavsiye etmiş. bende buraya geldim. hepsiburadaya baktım ayrıca boyutları hakkında bir bilgiye sahip olamadım. Fiyatı uygun gözüküyor. Teşekkürler.

Tavsiye aradığım konu:http://forum.donanimhaber.com/m_29038110/tm.htm
  • ARKADAŞIM SP MEİZU M6 NIN İLK VARYASYONU SP VE SL İ KULLANMIŞ BİRİSİ OLARAK İŞTE FARKLAR.

SP SL DEN DAHA KALIN AMA BU KALINLIK ONA EXTRA PİL AVANTAJI SAĞLIYOR SP'NİN PİL ÖMRÜ 35 SAAT KEN SL İN PİL ÖMRÜ 24 SAATTE KALIYOR.

SL İN SESİ VE EKRANI SP DEN DAHA İYİ BİRDE GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SP NİN SESİ KISIK ÇIKIYOR.

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Arkadaşlar özür dileyerek soruyorum 5 sayfa okumak gelmedi içimden nedense. SL ile SP arasındaki fark nedir kısaca? Ben touchscreen havalı birşey bakıyordum. aşağıdaki linkteki konuda tavsiyeler arıyordum. Biri meizu tavsiye etmiş. bende buraya geldim. hepsiburadaya baktım ayrıca boyutları hakkında bir bilgiye sahip olamadım. Fiyatı uygun gözüküyor. Teşekkürler.

Tavsiye aradığım konu:http://forum.donanimhaber.com/m_29038110/tm.htm

• ARKADAŞLAR MEİZU KULLANLAR VİDEO CONVERT SORUNLARI YAŞIYOR BEN VİRTUALDUBFPR MİNİ PLAYER İLE SORUNSUZ OLARAK CONVERT İŞLEMLERİMİ YAPIYORDUM ALTYAZI ÇAKMA İŞİNİDE YAPIYORDU.

MEİZUDAN SES VE RADYO ÇEKİM KALİTESİ NEDENİYLE VAZGEÇEMİYORUM. AMA MEİZU GERİ KALDI MALESEF BİRÇOK MARKA ARTIK CONVERT ETMEDEN VİDEO OYNATABİLEN HATTA ALT YAZIYIDA DESTEKLEYEN MODELLER ÇIKARIYOR AMA MEİZU KAÇ YILDIR M6 İLE YOLA DEVAM ETMEYE ÇALIŞIYOR.

MP4 PLAYERİ ÖNCELİKLE VİDEO İZLEMEK İÇİN ALMAYI DÜŞÜNENLER

AİNOL V3000HD MODELİNİ İNCELEYEBİLİRLER.

TV OUT
    4.3 PARLAK EKRAN
    HD TV BAĞLANTISI
    TÜM VİDEO FORMATLARINI CONVERTSİZ DESTEKLEME ALTYAZI DESTEĞİ
    UZAKTAN KUMANDA
    18 SAAT PİL ÖMRÜ
    5 SAAT VİDEO

CİHAZI TV NİZE BAĞLAYARAK DİVX FİLMLERİ İZLEYEBİLİRSİNİZ. BU YÖNÜ HARİKA
  • turkuaz29ist sp ile sl arasındaki fark hakkında verdiğin cevap beni de ilgilendiriyordu. kimse net bir cevap veremiyordu bu konuda. aydınlatman için ben de teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaksoy1 -- 14 Ocak 2009; 15:23:32 >
  • ARKADAŞLAR HAVALEDEN KORKMAYIN HER İŞİN KOLAYI VAR KREDİ KARTI NUMARASI VERİYORUM ORAYA YATIRINCA ÜCRET KESİLMİYOR BEN YATIRDIĞINIZI GÖRÜYORUM ZATEN.

quote:

Orjinalden alıntı: Alpgg

quote:

HEPSİBURADA SL YOLLUYORSA SL İÇİN TOPLU OLARAK SİLİKON KILIF VE PLASTİK KILIF GETİREBİLİRİM.

1 ER ADET OLURSA 10 YTL

İSTEYENLER YAZSIN.

şimdi 15 lira içinde 20 lira havale parası ödemek koyar bea :D

neyse beyler en son firmware yi yüklediğimiz zaman ne gibi fark oluyo ne yararı var yani?

• quote:

1 ER ADET OLURSA 10 YTL

İSTEYENLER YAZSIN.

Silikon kılıf mı yoksa plastik kılıf mı daha kullanışlı sence. İkisini birden neden alalım ki.. Plastik kılıf seffaf mı? Crystal Case dedikleri o mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stillwater -- 14 Ocak 2009; 17:36:46 >
  • meizu nun asıl amacı bence mp3 oynatmak. Zaten ben bu amaçla aldım. açıkcası ufacık ekranda film izlemek hiç de keyifli bir şey değil. kendi adıma bu ürünü tercih etmemin nedeni de sadece fiyatı ve destek imkanı. 114 lira gibi bir fiyata 2 sene garantili, 4 gb lık, ortalamanın çok çok üstü kalitede, müziği tüm detayları ile veren bir mp3 çalar yok bence. evet fiyat olarak var tabi ki ancak genelde bu ürünler ya çakma, ya da premier, minton vs gibi türk markalı ürünler. sözün özü ben bu ürünü almak isteyen kişilere tekrar tekrar söylüyorum. sp sl farkını bence unutun. yahu bende sp var sesi kötü diyorsunuz alet uçuyor, son ses açamıyorum. biraz da araştırma yapalım arkadaşlar her sorana cevap yazılmaz değil mi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabindranath

meizu nun asıl amacı bence mp3 oynatmak. Zaten ben bu amaçla aldım. açıkcası ufacık ekranda film izlemek hiç de keyifli bir şey değil. kendi adıma bu ürünü tercih etmemin nedeni de sadece fiyatı ve destek imkanı. 114 lira gibi bir fiyata 2 sene garantili, 4 gb lık, ortalamanın çok çok üstü kalitede, müziği tüm detayları ile veren bir mp3 çalar yok bence. evet fiyat olarak var tabi ki ancak genelde bu ürünler ya çakma, ya da premier, minton vs gibi türk markalı ürünler. sözün özü ben bu ürünü almak isteyen kişilere tekrar tekrar söylüyorum. sp sl farkını bence unutun. yahu bende sp var sesi kötü diyorsunuz alet uçuyor, son ses açamıyorum. biraz da araştırma yapalım arkadaşlar her sorana cevap yazılmaz değil mi....

Vallahi dostum ben film izlemekten keyif alıyorum Meizu ile. Tabi ki evdeki geniş ekran varken o izlenmez ama yolculukta, tatilde, otobüste bence büyük keyif. Özellikle Seinfeld'in 10 bölümünü convert ettim. Yollarda canım sıkılmıyor hiç..

• kılıflardan plastiktende silikondanda 4 veya daha fazla alabılırım.(arkadaslar için) alıcagın zaman haberim olsun.
    birde prizden sarj cıhazı 12usd imiş. acaba teknık ozellıklerını bılen varsa yazabılırmı? ona gore buradan bulabılırım belkı.
    kulube benıde yazarsanız sevınırım.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.