Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
112.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birisi hayal gücünü kullanmış böyle bir model yok.

Meizu m8 i bile satışa çıkaramadı daha. m6sl güzel harika ama bu meizu böyle giderse batar demedi demeyin ipod'a rakipti ama ipod geçen sürede ipod da 4. nesli çıkardı touch'ı iphone 3 g çıktı meizuda tık yok. m8 in özellikleri ipod g2 den daha güzeldi ama g3 ondan daha iyi şimdi
  • arkadaşlar kalın ile ince arasında farklardan gözüme çarpanlar incede açma kapama tuşu pad üzerinde kalındaysa üzerinde kaynak:
    http://labo.generationmp3.com/2006/09/12/test-et-video-du-meizu-miniplayer-m6/
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dųŋĸēłħēïť

quote:

Orjinalden alıntı: g.u.v.e.n

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi

Nasıl sizce.

miniplayer2 mi? m8 ile m6 arasına konulabilcek güzel bir ürün olabilir. inşallah fake değildir

bu bi tasarım yani yok piyasada felan üretilmemiş.

• Arkadaşlar, an itibariyle bende 4gb sl modeli ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Cihaz şu anda şarjda. 3 saatin dolmasını bekliyorum. Hepsiburada'dan verdiğim siparişte, içinden malesef kullanım klavuzu çıkmadı. Çok önemli bir eksik olduğunu düşünüyorum.

Bu arada, filmleri altyazılı olarak nasıl izlerim diye düşünürken, Loli conventeri indirdim. Ancak programı çalıştırdıktan sonra, program hata verdi. Yani açılmıyor. XP kullanıyorum. Acaba bu sorunla başka karşılaşan oldu mu?
    Bir de, format factory de çok güzel ve pratik bir program. Peki onunla altyazıyla beraber videoyu çevirebilir miyiz?
  • Naı bir hata veriyor söylermisin ben windows 7 kullanıyorum sorunsuz çeviriyor. Yukarıdaki linkten mi indirdin ?
  • Evet, önce yukarıdakinden indirdirdim. Tam başlatacağım sırada hata raporu gönder/gönderme klasik hatasını verdi. Sonra başka yerden indirdim, çalıştırdım. Yine aynı hatayı verdi.
    Bu konulardan tam anlamam ama benim güvenlik duvarıyla falan alakalı olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 25dadas25

Arkadaşlar, an itibariyle bende 4gb sl modeli ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Cihaz şu anda şarjda. 3 saatin dolmasını bekliyorum. Hepsiburada'dan verdiğim siparişte, içinden malesef kullanım klavuzu çıkmadı. Çok önemli bir eksik olduğunu düşünüyorum.

Bu arada, filmleri altyazılı olarak nasıl izlerim diye düşünürken, Loli conventeri indirdim. Ancak programı çalıştırdıktan sonra, program hata verdi. Yani açılmıyor. XP kullanıyorum. Acaba bu sorunla başka karşılaşan oldu mu?
    Bir de, format factory de çok güzel ve pratik bir program. Peki onunla altyazıyla beraber videoyu çevirebilir miyiz?

SL için Kullanma klavuzunu next sitesine eklemiş
    http://www.next.com.tr/default.asp?git=8&altkategori=46
    Orjinal servisin mail ile gönderdiği loli programı bendede hata verdi.Formda bir arkadaş lolinin linkini vermişti oradan indirdim sorun kalmadı.Alt yazı için bence en iyisi loli.Servisde bunu önerdi.

• Arkadaşlar daha 1 haftalık bile olmayan Meizum bugün bozuldu=( Müzik dinlerken bir anda şarkı takıldı ve mp3 player kapandı şu anda açılmıyor, pilide bitik değildi. Firmware vs yere düşürme hiçbirşey yapmadım yani alet tamamen kendi kendine bir anda bozuldu=( Napmam gerekiyor sizce geri veriyimmi aleti kendim düzeltme imkanım var mı?
  • reset atmayı dene. olmazsa şarjı bitene kadar dursun. ondan sonra büyük ihtimal düzelir. aynısı bendede olmuştu...
  • Hocam nasıl reset atılıyor anlatırsan sevinirim şu anda kullanma kılavuzu yok elimde.
  • Arkadaşlar şimdi netten indirdim pdf sini ve reset atmayıda da denedim, fabrika ayarlarına döndürmeyide. Alet kesinlikle bir cevap vermiyor. Pc ye takınca görmüyorda bilgisayar. Yok böyle birşey alet durup dururken öldürdü kendini=) İade edeceğim sanırım başka bir mp3 player alacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Odyssey_

Arkadaşlar şimdi netten indirdim pdf sini ve reset atmayıda da denedim, fabrika ayarlarına döndürmeyide. Alet kesinlikle bir cevap vermiyor. Pc ye takınca görmüyorda bilgisayar. Yok böyle birşey alet durup dururken öldürdü kendini=) İade edeceğim sanırım başka bir mp3 player alacağım.

bilgisayara takınca flash bellek gibi görmüyor mu?
  • Hayır hocam görmüyor hiçbir şekilde.
  • Forumdaki Meizu ile ilgili iki başlığıda okudum ama artık yorgunluktanmıdır yoksa dikkatsizlikten mi başlangıçta kafamdaki düşüncelerimden tamamen farklı sorular oluştu. Hangisinde okudum unuttum. Tesis tasarımı projesi ile geçen bir günün ardından proje raporumun savunmasını yaptıktan sonra uykusuzluktan bitap düşmüş şu arkadaşınızın sorularına cevap verecek değerli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

1- Bu ürünü kampanyalı fiyatıyla satan iki online mağaza var değil mi? Biri hepsi.burda, diğeri hızlı.al.

2- Hızlı.alda SP versiyonu mu satılıyor?

3- Hepsiburda satılan ürünlerin hepsi kesinlikle SL versiyonu mu oluyor?

4- Hızlı alda satılan ürünlerin kutu içerikleri hepsi burdadan farklı olarak tam mı geliyor?

5- Ve en önemli soru beyaz renkte olan SL versiyonu satılıyor mu hangi mağazada satılıyor?

Not: Arkadaşlar mağaza isimlerini, aralarına nokta koyup veya boşluk bırakıp yazdığım için özür dilerim. Bilinçli öyle yazdım. Mağaza isimlerinin mi, bazı mağaza adreslerinin mi görünmemesi olayına takılı kaldım o sebeple bu şekilde yazdım amacım dilimizi katletmek değildi. Tekrar özür dilerim.

• quote:

Arkadaşlar şimdi netten indirdim pdf sini ve reset atmayıda da denedim, fabrika ayarlarına döndürmeyide. Alet kesinlikle bir cevap vermiyor. Pc ye takınca görmüyorda bilgisayar. Yok böyle birşey alet durup dururken öldürdü kendini=) İade edeceğim sanırım başka bir mp3 player alacağım.

Arkadaşım bi önceki sayfada yazmıştım res atmayı deniye bilirsin bendede bi aç sorun olmuştu bu olayı denedim düzeldi >>I tuşt ve play tuşuna aynı anda basılı tut ama aynı anda açılana kadar açılmıyosa hiç uğraşma servise ver.
  • quote:

Orjinalden alıntı: f@Zus

Forumdaki Meizu ile ilgili iki başlığıda okudum ama artık yorgunluktanmıdır yoksa dikkatsizlikten mi başlangıçta kafamdaki düşüncelerimden tamamen farklı sorular oluştu. Hangisinde okudum unuttum. Tesis tasarımı projesi ile geçen bir günün ardından proje raporumun savunmasını yaptıktan sonra uykusuzluktan bitap düşmüş şu arkadaşınızın sorularına cevap verecek değerli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

1- Bu ürünü kampanyalı fiyatıyla satan iki online mağaza var değil mi? Biri hepsi.burda, diğeri hızlı.al.

2- Hızlı.alda SP versiyonu mu satılıyor?

3- Hepsiburda satılan ürünlerin hepsi kesinlikle SL versiyonu mu oluyor?

4- Hızlı alda satılan ürünlerin kutu içerikleri hepsi burdadan farklı olarak tam mı geliyor?

5- Ve en önemli soru beyaz renkte olan SL versiyonu satılıyor mu hangi mağazada satılıyor?

Not: Arkadaşlar mağaza isimlerini, aralarına nokta koyup veya boşluk bırakıp yazdığım için özür dilerim. Bilinçli öyle yazdım. Mağaza isimlerinin mi, bazı mağaza adreslerinin mi görünmemesi olayına takılı kaldım o sebeple bu şekilde yazdım amacım dilimizi katletmek değildi. Tekrar özür dilerim.

1. evet

2. hızlı aldada hepsiburadada hangi versiyon geliceği belli olmuyo ben hızlı aldan aldım sp versiyon gelicek diye bekliyodum sl geldi

3. valla bunu tam bilmiyom bilen biri açıklasın ama 2. yanıtta dediğim gibi galiba.

4.hızlı al la felan alakası oyk o sl ve sp versiyonunun kutu içeriği ayrı geliyo tabi hepsiburadadan şikayet edince yoluyolar galiba.

5.Beyaz renk li meuzi beklersen gelebilir ama hergün bakman lazım siteye geçenlerde gelmişti.

• quote:

Arkadaşlar daha 1 haftalık bile olmayan Meizum bugün bozuldu=( Müzik dinlerken bir anda şarkı takıldı ve mp3 player kapandı şu anda açılmıyor, pilide bitik değildi. Firmware vs yere düşürme hiçbirşey yapmadım yani alet tamamen kendi kendine bir anda bozuldu=( Napmam gerekiyor sizce geri veriyimmi aleti kendim düzeltme imkanım var mı?

aynısı benim 1 aylığın başına geldi. şarkı dinlerken dondu ve kapandı. daha açılmadı. tek fark ben pcye taktığımda flash bellek olarak görüyordu. sonra bir kenara koydum. 1 hafta sonra açtığımda düzelmişti garantiye falan vermeden önce bir yere koy 1 hafta bekle sonra aç.

• Aydınlattığın için teşekkür ederim g.u.v.e.n , eksik olma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: f@Zus

Aydınlattığın için teşekkür ederim g.u.v.e.n , eksik olma.

Burda yardımcı olmaya çalışıyoruz sorunlarla ilgili eğer yardım etmeyipte atlarsak affola
  • quote:

Orjinalden alıntı: 25dadas25

Evet, önce yukarıdakinden indirdirdim. Tam başlatacağım sırada hata raporu gönder/gönderme klasik hatasını verdi. Sonra başka yerden indirdim, çalıştırdım. Yine aynı hatayı verdi.
    Bu konulardan tam anlamam ama benim güvenlik duvarıyla falan alakalı olabilir mi?

Arkadaşım senin sistemde bir sorun var gibime geliyor diğer arkadaşlar rahatlıkla çalıştırdı bende şimdi format atıp xp kurucam bakalım çalışıcakmı yazarım buraya eğer çalışırsa senin soruna bakarız çalışmazsa ben programa bakarım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.