Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
112.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kaanaksoy1

Arkadaşlar 4gb meizu'm bugün hb den kılavuzu da eksik olarak geldi. yanlız ekranın sol üst köşesine doğru en üst sırada sanırım ölü pixel var. özellikle siyah bir görüntüye bakarken orda beyazımsı nokta olması gözüme çok batıyor. gerçi resimlerde veya videolarda orda gösterim olmuyor o kadar üstte bir nokta yani ama ordaki her nokta siyahken onun beyaz olması sinirimi bozdu. ayrıca loli converter la önerilen ayarlarda çevrim yaptım çok çok az bir sesin senkron problemi var salise kadar bir zaman. acaba bu çözülür mü? ve sizce ölü pixel var diye ürünü değiştirirlermi gerçi hiç sanmıyorum :(

benimde sağ en alt köşede var. çok sinir bozucu bir durum. iinşallah ilerlemez. çünkü ilk aldığımda yoktu. ne ara çıktı bende anlamadım.

• Arkadaşlar ben bu ürünün 2 gblik olanını almak istiyorum fakat hb de mevcut değil başka nereden bulabilirim ? Bursada hangi satış noktası veriyodur bu aleti ?
  • arkadaşlar bu harici fm listesi nedir nasıl yapılıyorr????????
  • ARKADAŞLAR FİYATLARI YAZDIMWWW.ALLPMP.COM SİTESİ FİYATLARIYLA AYNI VE LÜTFEN SİPARİŞLERİNİZİ ÖZEL MESAJ OLARAK ATIN ONA GÖRE CEVAP YAZAYIM .

BEN BAZEN SİLİKON BAZEN SERT PLASTİĞİ KULLANIYORUM SERT PLASTİK ŞEFFAF EKRANIDA KAPATIYOR O YÜZDEN GÜZEL

quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz29ist

SADECE MEİZU M6 SL İÇİN OLMAZSA OLMAZ AKSESUARLAR.

1-ORJİNAL MEİZU ŞARZ CİHAZI ( MEİZUYU ŞARZ ETMEK İÇİN PC YE BAĞIMLI DEĞİLSİNİZ. MARKASI MEİZU ( 6 USD)
    2- ORJİNAL MEİZU SEYAHAT EXTRA PİL KİTİ ( ALETE 2 ADET KALEM PİL TAKINCA İSTER ŞARZ EDİYORSUNUZ İSTER PİL GİBİ KULLANIYORSUNUZ.) MARKASI MEİZU (6USD)
    3-FİİO MARKA KULAKLIK AMFİSİ ( KULAKLIK PERFORMANSI ARTIYOR) (6 USD)
    4-SİLİKON KILIF. (2 USD)
    5-SERT PLASTİK KILIF (3 USD)

ARKADAŞLAR YAZDIĞIM FİYATLARwww.allpmp.com DAN ALINMIŞTIR. DİLEYEN TEYİT EDEBİLİR. AYRICA ÜRÜNLERİN FOTOĞRAFLARINI GÖREBİLİR. EBAYDEN ÇOK DAHA UYGUN

Toplam = 23 usd yapıyor.

6 USD KARGO ÜCRETİ ve 3.5 USD PAYPAL KOMİSYONU İLE TOPLAM 32.5 USD

DİLEYEN ARKADAŞ BANA ÖZELDEN ULAŞSIN DİREK ADRESLERİNE ULAŞTIRABİLİRİM.

BİLGİLERİNİZE

• Arkadaşlar format factory ile mp3 ü wmaya çevirdim fakat çalmadı
    Bide büyük fotoğraf atınca geçişlerde bekletio fotoları 320*240 yai meizunun ekran çözünürlüğüne birebir boyutlamamız için nabıcaz nasıl yapılıyor teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrecan1

Arkadaşlar format factory ile mp3 ü wmaya çevirdim fakat çalmadı
    Bide büyük fotoğraf atınca geçişlerde bekletio fotoları 320*240 yai meizunun ekran çözünürlüğüne birebir boyutlamamız için nabıcaz nasıl yapılıyor teşekkürler

wma dosyalarını benimkide açmadı cok acayip .. resimleride photoshopta kesiom ben ama öyle bi imkan yoksa büyük at o şekildede açacaktır

quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

arkadaşlar bu harici fm listesi nedir nasıl yapılıyorr????????

şimdi şöyle oluo harici fm listesi yaptıgın zaman hem radyonun adı çıkmış oluyor dinlerken hemde teker teker playerda ugrasmadan bilgisayarda yapıveriyosun.
    [FM] 
    CH00 = 10690,Power Turk
    CH01 = 09720,Metro FM
    CH02 = 09830,Best FM
    CH03 = 10310,Radyo ODTU
    CH04 = 10600,Radio Mydonose
    CH05 = 09530,SlowTurk
    CH06 = 08880,Show Radyo
    CH07 = 10150,Number One FM
    CH08 = 09950,Capital Radio
    CH09 = 09880,FENOMEN
    CH10 = 09450,Polis Radyosu
    CH11 = 10000,Power FM
    CH12 = 10780,TRT Radyo 1
    CH13 = 09550,Polis Radyosu
    CH14 = 09750,Radyo Klas
    CH15 = 09120,TRT Radyo 3
    CH16 = 09690,Radio Night&Day
    CH17 = 09330,TRT Radyo 1
    CH18 = 09420,Radyo Birlik
    CH19 = 09310,Radyovizyon
    CH20 =
    CH21 =
    CH22 =
    CH23 =
    CH24 =
    CH25 =
    CH26 =
    CH27 =
    CH28 =
    CH29 =
    CH30 =
    CH31 =
    CH32 =
    CH33 =
    CH34 =
    CH35 =
    CH36 =
    CH37 =
    CH38 =
    CH39 =
    CH40 =
    CH41 =
    CH42 =
    CH43 =
    CH44 =
    CH45 =

bu böyle 45 e kadar gitsin boş olsada yoksa arıza veriyo :)
    format böyle bu benim fm listem,sen kendininkini oluşturacaksan bu formatta aşağıdaki linkten oturdugun şehirdeki radyo kanallarını öğreniyorsun ve bu düzende text dosyasına kaydediyosun. Text dosyasının ismini sonradan FM.ini olarak değiştiriyoruz..
    http://www.radyobul.com/ankara.asp

unutulmaması gereken nokta herhangi bi windows klasöründe üstte araçlar-klasör seçenekleri-görünüm ayarlarında Bilinen dosya türleri için uzantıyı gizle seçeneği işaretli olmamalıdır.
    yoksa dosyayı FM.ini.txt olarak kaydetmiş oluruz oda bir işimize yaramaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpgg -- 16 Ocak 2009; 9:26:12 >

• Format factorynin çevirdiği WMA lar meizularda oynamıor arkadaşlar cd sindeki programı kurun gayet güzel çeviriyor ve çok seçenekli ayarlarda çevirebiliyor yani kulağın hissedemeyeceği kadar hassasyette mp3 ün kalitesini azaltabilir ve wma ya dönüştürebilir ve yer kazanabilirsiniz ben tam 90 mb lık bi albümü 52 mb a dönüştürdüm orjinal ve çevrilmiş test yaptım fark duymadım.

Arkadaşlar bu arada ben böle bi alet görmedim sizlere teşekkürediyorum iyiki almışım ses kalitesi süper kendi kulaklığı bile bence çok iyi yeni kulaklık almicam daha önceden Creative zeen neon 2 almıştım ve sesi iğrençti değişik modellerinide dinledim ve meizudan sonra bence mp3 çalar olarak creative ölü durumda...

Meizu süper bence ve en kısa zamanda kılıf alıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan1 -- 16 Ocak 2009; 9:32:04 >
  • hocam motorolada 5v diyebiliyorum yani üstünde yazan senin hesabına göre kullanılmaması gereken olmuyormu?
    quote:

Orjinalden alıntı: f@Zus

quote:

Orjinalden alıntı: kozaxinan

kılıflardan plastiktende silikondanda 4 veya daha fazla alabılırım.(arkadaslar için) alıcagın zaman haberim olsun.
    birde prizden sarj cıhazı 12usd imiş. acaba teknık ozellıklerını bılen varsa yazabılırmı? ona gore buradan bulabılırım belkı.
    kulube benıde yazarsanız sevınırım.

Arkadaşlar usb girişi standart bir giriş olduğundan piyasada bulabileceğiniz her türlü usb gürüşlü adaptör işinizi görecektir. Şöyle açıklayayım. Cihazın üzerindeki batarya 3.7 voltluk bir batarya 3.7 volt gerilime sahip 700mAh lik bir pil. Bu pili sağlıklı olarak şarj edebilmeniz için gereken gerilim miktarı elektronikteki genelleme katsayısı ile çarpıldığında 1,35*33.7= 5volt olarak bulunur. (burada dikkat edilmesi gereken husus alacağınız adaptörün üzerinde 3.6 yahut 3.7 volt yazar lakin asli değeri 5 volttur, bu sebeple üzerinde 5v yazan adaptörü kullanmayın çünkü onun gerçek gerilimi 5*1,35=6,75 v dur) Akım değeri ise pilin ne kadar sürede şarj olacağını ifade eder. Eğer uygun gerilimde yüksek akım değerine sahip bir adaptör kullanırsanız daha hızlı tamamlanır şarj işlemi fakat kalitesiz ve yüksek akım gücüne sahip bir adaptör pil ömrünü yiyebilir. Benim tavsiyem piyasada mini usb çıkışlı olarak satılan motorola telefonların şarj aletlerinden edinebilirsiniz. Bu hem ucuz hem güvenli hemde hızlı bir çözüm yolu gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkiller78 -- 16 Ocak 2009; 9:41:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: painkiller78

hocam motorolada 5v diyebiliyorum yani üstünde yazan seni hesaba göre kulanmamız gereken olmuyomu?
    quote:

Orjinalden alıntı: f@Zus

quote:

Orjinalden alıntı: kozaxinan

kılıflardan plastiktende silikondanda 4 veya daha fazla alabılırım.(arkadaslar için) alıcagın zaman haberim olsun.
    birde prizden sarj cıhazı 12usd imiş. acaba teknık ozellıklerını bılen varsa yazabılırmı? ona gore buradan bulabılırım belkı.
    kulube benıde yazarsanız sevınırım.

Arkadaşlar usb girişi standart bir giriş olduğundan piyasada bulabileceğiniz her türlü usb gürüşlü adaptör işinizi görecektir. Şöyle açıklayayım. Cihazın üzerindeki batarya 3.7 voltluk bir batarya 3.7 volt gerilime sahip 700mAh lik bir pil. Bu pili sağlıklı olarak şarj edebilmeniz için gereken gerilim miktarı elektronikteki genelleme katsayısı ile çarpıldığında 1,35*33.7= 5volt olarak bulunur. (burada dikkat edilmesi gereken husus alacağınız adaptörün üzerinde 3.6 yahut 3.7 volt yazar lakin asli değeri 5 volttur, bu sebeple üzerinde 5v yazan adaptörü kullanmayın çünkü onun gerçek gerilimi 5*1,35=6,75 v dur) Akım değeri ise pilin ne kadar sürede şarj olacağını ifade eder. Eğer uygun gerilimde yüksek akım değerine sahip bir adaptör kullanırsanız daha hızlı tamamlanır şarj işlemi fakat kalitesiz ve yüksek akım gücüne sahip bir adaptör pil ömrünü yiyebilir. Benim tavsiyem piyasada mini usb çıkışlı olarak satılan motorola telefonların şarj aletlerinden edinebilirsiniz. Bu hem ucuz hem güvenli hemde hızlı bir çözüm yolu gibi görünüyor.

Kafanız karışmasın diye şu şekilde ifade edeyim. Mini usb girişli ve usb den şarj olabilen her türlü telefonun şarj aletini kullanabilirsiniz.

• 6 sayfayıda aralıksız okudum,kendime işe gidip gelirken otobüste film dizi izlemek için bir mp4 player arıyordum ve açıkçası yazılanlardan sonra bu aletten epey bi etkilendim ancak sipariş vermeden sormak istediğim bir kaç soru var:

1.Benim öncelikli amacım bu alette film dizi izlemek olacak sizde otobüste bana yeterli bir keyif verirmi ekranı yeterli olurmu?
    2. Divx filmlerimize önce alt yazıyı nsl entegre edeceğimizi sonra ise bu alette izlemek için gerekli olan converter işleminin nasıl yapılacağını detaylarıyla hangi programla olduğunu ve bu işlemden sonra filmin bu mp4 playerda herhangi bir sorun yaratıp yaratmadığını anlatabilirmisiniz.
    3. Aleti şarj etmek için sürekli bilgisayaramı ihtiyaç var yoksa başka türlüde şarj etme imkanımız varmı.
    4. Ben 8gb lık modelini düşünüyorum 4 az gibime geliyor,ortalama bir 700 mb lık divx film çevirince bu alette boyutu ne kadara iniyo yani 8 gb ortalama kaç film alır?

Yardımcı olursanız bende bu aletten hemen tane edinmek istiyorum,şimdiden teşekkürler.

• Teşekkür ederim siparişi verdim bakalım artık ürünün gelmesini bekliyorum umarım beklediğim gibi işimi gören bir alet olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

Teşekkür ederim siparişi verdim bakalım artık ürünün gelmesini bekliyorum umarım beklediğim gibi işimi gören bir alet olur

emin ol aynı amaç için aldım bende...
    her gün 4 saat yol gidip gelen biri olduğum için...
    kesinlikle sıkıntı yaşamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.alphi

quote:

Teşekkür ederim siparişi verdim bakalım artık ürünün gelmesini bekliyorum umarım beklediğim gibi işimi gören bir alet olur

emin ol aynı amaç için aldım bende...
    her gün 4 saat yol gidip gelen biri olduğum için...
    kesinlikle sıkıntı yaşamazsın

İnşallah bi sıkıntı yaşamam,bugün kargoya verilir umarım yarında elimde olur,ürünü elime aldıktan sonra yapmam yada yapmamam gerekenler nelerdir firmware güncellemesi gereklimi yapmak yada yapmamak arasında ne gibi farklar var şarj süresi ne kadar vs.

• quote:

Orjinalden alıntı: mustaff50

quote:

6 sayfayıda aralıksız okudum,kendime işe gidip gelirken otobüste film dizi izlemek için bir mp4 player arıyordum ve açıkçası yazılanlardan sonra bu aletten epey bi etkilendim ancak sipariş vermeden sormak istediğim bir kaç soru var:

1.Benim öncelikli amacım bu alette film dizi izlemek olacak sizde otobüste bana yeterli bir keyif verirmi ekranı yeterli olurmu?
    2. Divx filmlerimize önce alt yazıyı nsl entegre edeceğimizi sonra ise bu alette izlemek için gerekli olan converter işleminin nasıl yapılacağını detaylarıyla hangi programla olduğunu ve bu işlemden sonra filmin bu mp4 playerda herhangi bir sorun yaratıp yaratmadığını anlatabilirmisiniz.
    3. Aleti şarj etmek için sürekli bilgisayaramı ihtiyaç var yoksa başka türlüde şarj etme imkanımız varmı.
    4. Ben 8gb lık modelini düşünüyorum 4 az gibime geliyor,ortalama bir 700 mb lık divx film çevirince bu alette boyutu ne kadara iniyo yani 8 gb ortalama kaç film alır?

Yardımcı olursanız bende bu aletten hemen tane edinmek istiyorum,şimdiden teşekkürler.

1.Evet.Yalnız belediye otobüsünde izleme miden bulanırBen Kamil Koç'un rahat hat otobüsüyle bursaya giderken prison break izledim oldukçada keyifliydi.Tabi evinde yatağa uzanıp izlmek gibi olmuyor.
    2.Format factory programı işimizi görüyor.Kolay bir kullanımı var zaten.
    3.Normal prizi usb ye çeviren dönüştürücü bir alet var.(5 lira falan)
    4.700 mb convertten sonra 350 mb civarında bişey oluyor.Yani 4 gb 10 film,8 gb 20 film alır.Aradaki fiyat farkına razıysan 8 gb al.

Altyazı eklemek istiyorsan Format Factory işini görmez. Altyazıları yan ekliyor. Açıkçası ben 2 program kullanıyorum. Cowon media centre kurdum. Onunla altyazıyı filme gömüp Format Factory ile Meizu'ya uygun hale getiriyorum. Aslında uygun hale getirmek derken sadece 90 derece sağa yatırıyor. Yaptığı şey bu..

• Bilgiler için teşekkür ederim bakalım bu gece programları ayrlayıp 1-2 çeviri yapayım yarında cihazım gelince hemen faaliyete geçerim
  • kullanıcı kılavuzunun eksik gelmesiyle hepsiburada ya yazmış olduğum mesaj cevaplanmış. Bir numara vermişler bu numarayı aradım görevli kişiyle görüşmem neticesinde adresimi tel numaramı aldı ve bu gün içerisinde eksik aksesuarların kargoya verileceğini söyledi. Böyle olunca eksik olan kılıf, el askısı, temizleme bezini de istedim. Bakalım dediklerine göre bugün hepsini kargoya verecekler. Sonucu yine paylaşırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stillwater

quote:

Orjinalden alıntı: mustaff50

quote:

6 sayfayıda aralıksız okudum,kendime işe gidip gelirken otobüste film dizi izlemek için bir mp4 player arıyordum ve açıkçası yazılanlardan sonra bu aletten epey bi etkilendim ancak sipariş vermeden sormak istediğim bir kaç soru var:

1.Evet.Yalnız belediye otobüsünde izleme miden bulanırBen Kamil Koç'un rahat hat otobüsüyle bursaya giderken prison break izledim oldukçada keyifliydi.Tabi evinde yatağa uzanıp izlmek gibi olmuyor.
    2.Format factory programı işimizi görüyor.Kolay bir kullanımı var zaten.
    3.Normal prizi usb ye çeviren dönüştürücü bir alet var.(5 lira falan)
    4.700 mb convertten sonra 350 mb civarında bişey oluyor.Yani 4 gb 10 film,8 gb 20 film alır.Aradaki fiyat farkına razıysan 8 gb al.

Altyazı eklemek istiyorsan Format Factory işini görmez. Altyazıları yan ekliyor. Açıkçası ben 2 program kullanıyorum. Cowon media centre kurdum. Onunla altyazıyı filme gömüp Format Factory ile Meizu'ya uygun hale getiriyorum. Aslında uygun hale getirmek derken sadece 90 derece sağa yatırıyor. Yaptığı şey bu..

Arkadaşım bendeki next meizu m6 sl modelinde wideoları 90 derece çevirmedende içlenebiliyo . (bence gerek yok çevirmeye)

• quote:

Orjinalden alıntı: kaanaksoy1

kullanıcı kılavuzunun eksik gelmesiyle hepsiburada ya yazmış olduğum mesaj cevaplanmış. Bir numara vermişler bu numarayı aradım görevli kişiyle görüşmem neticesinde adresimi tel numaramı aldı ve bu gün içerisinde eksik aksesuarların kargoya verileceğini söyledi. Böyle olunca eksik olan kılıf, el askısı, temizleme bezini de istedim. Bakalım dediklerine göre bugün hepsini kargoya verecekler. Sonucu yine paylaşırım.

İlla eksik geldiğinde aramakmı gerekiyo böyle ,büyük ihtimal banada öyle gönderecekler benimdemi aramam gerekecek yani
  • 30 ADET SİYAH 20 ADET ŞEFAF RENK SİLİKON KILIF SİPARİŞİ VERDİM 20 ADETTE SERT PLASTİK 5 ER ADEDİ ALINDI. ÜRÜNLER 8 GÜN İÇERİSİNDE ELİMDE OLACAK KILIF DÜŞÜNENLERİN DİKKATİNE !!!!!

25 ADET SİYAH 17 ADET ŞEFFAF 15 ADET SERT PLASTİK VAR MEVCUTTA.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz29ist

30 ADET SİYAH 20 ADET ŞEFAF RENK SİLİKON KILIF SİPARİŞİ VERDİM 20 ADETTE SERT PLASTİK 5 ER ADEDİ ALINDI. ÜRÜNLER 8 GÜN İÇERİSİNDE ELİMDE OLACAK KILIF DÜŞÜNENLERİN DİKKATİNE !!!!!

25 ADET SİYAH 17 ADET ŞEFFAF 15 ADET SERT PLASTİK VAR MEVCUTTA.

Resim koyman mümkünmü,birde fiyatları ne alemde??
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.