Arkadaşlar konumu affınıza sığınarak açıyorum. Bir üst konuya sahibiz fakat kimsenin uğradığı yerler değil. 4 gündür kimse birşey yazmamış. Cevap alamayanlar var.
Çin malı touchscreen MP4 playerlar önerir misiniz? Fiyatları hediye etmek için bile gayet makul. Fakat 1 haftada adamın elinde kalacaksa hiç hediye etmem daha iyi. Dealextreme'de gözüme çarpan ikisi bunlar oldu. Hafızası çok küçük ama Mini SD desteği var. Ayrıca ucuz olanda belirtilmemiş ama pahalı olanda max 2gb demiş. Ayrıca şu ilk linkte ucuz olanın benzerini buldum E-Bay 'da. Tip olarak aynıydılar 60-65 dolar arasına 4gb hafızalı aletin üzerine +4 gb da hediye mini sd kart ile göndereceklerini söylüyorlardı. Bir kontrol edip deyip değmeyeceğini söylerseniz sevinirim. Bir an önce sipariş vermeliyim ki 14 şubat yakın bilyorsunuz
Yanlız E-Bay'a ne kadar güvenilir bilmiyorum. Sonuçta satıcı E-Bay değil E-Bay kullanıcısı. Gerçi %98 olumlu not almışlar ama. Önce size bir danışayım istedim. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Çin malı hiç bir şey önermem. İlerde büyük sorunlar yaratıyor, kalite sıfır.
quote:
Orjinalden alıntı: glaxi
+ radyolu ise vergi de çıkar gümrükte.
İlginç ilk defa duydum bunu.
Herşey çinde üretiliyor gerçi. Elimizdeki PSP den kullandığımız laptopa kadar. Bakarsan markası Sony ve Toshiba ama çin çıkışlı. Sanırım burda önemli olan ağı ve garantisi. yedek parça bulunma kolaylığı falan galiba. yinede biraz daha araştırmak istiyorum. görüşleri bekliyorum. teşekkürler.
ben meizu 4gb aldım memnunum baya tavsiye ederim hepsiburadadan bulabilirsin