Şimdi Ara

DH MEiZU KULLANICI TOPLULUĞU -->İnceleme ve Firmware - Firmwareler Güncellendi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
9
Favori
112.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _Odyssey_

Arkadaşlar daha 1 haftalık bile olmayan Meizum bugün bozuldu=( Müzik dinlerken bir anda şarkı takıldı ve mp3 player kapandı şu anda açılmıyor, pilide bitik değildi. Firmware vs yere düşürme hiçbirşey yapmadım yani alet tamamen kendi kendine bir anda bozuldu=( Napmam gerekiyor sizce geri veriyimmi aleti kendim düzeltme imkanım var mı?

ilk şarjdan önce ya da sonra bende bu sorunla karşılaşmıştım. 1 gün ellemedim açıldı. sanırım yazılımsal bir problem. bence bi kaç gün bekle baktın olmuyor garantiye gönder. iki arkadaşımın ipod unda da olmuş. sanırım çalışma ısısı ile ilgili bir sıkıntı. kış ayında sıcak ortamdan soğuk ortama geçerken bu tarz aletlerin elektronik devrelerinde bir takım geçici hasarlar olabileceğini duymuştum.

• Çok teşekkür ediyorum g.u.v.e.n ilgilendiğin için. Zaten benim sistem tekliyordu. Bi format çekmek lazım.
  • f@Zus ek bilgi olarak,
    Hızlıal'da 2 gb ve 4gb modellerden kalmadı. İlk olarak oradan almayı planladığım için mail atmıştım onlara. Onlar da tükenen ürünler ayın 20'sinden sonra geleceğini fakat fiyatının artabileceğini söylemişlerdi. 8 gblığını tavsiye ettiler. Bende hepsiburadaya yöneldim.
  • @ 25dadas25

İlginden ötürü teşekkür ederim.Ben beyaz renkli 8gb lik SL versiyonlu modellerden almak istiyorum ama sanırım beyaz renk yok yada ben bulamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Odyssey_

Arkadaşlar şimdi netten indirdim pdf sini ve reset atmayıda da denedim, fabrika ayarlarına döndürmeyide. Alet kesinlikle bir cevap vermiyor. Pc ye takınca görmüyorda bilgisayar. Yok böyle birşey alet durup dururken öldürdü kendini=) İade edeceğim sanırım başka bir mp3 player alacağım.

Reset atmak için enter tuşuna 20-25 saniye kadar basılı tut.. olmazsa pilin bitmesini bekliyorsun.. pil bitince şarja tak.. Biraz şarj olsun sonra açınca kesin tekrar boot yapıp açar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 25dadas25

Çok teşekkür ediyorum g.u.v.e.n ilgilendiğin için. Zaten benim sistem tekliyordu. Bi format çekmek lazım.

Arkadaşım attım format denedim bende çalışmadı

hata

Uygulama Düzgün Olarak Başlatılamadı(0xc0000135).

.NET Framework ilgili bir proglem olabilir yada kayıt defteriyle ama bugün halletmeye çalışıcam.

Loli video converter orjinal sitesi =http://rori.parba.cz/videoconverter/

burdan indirdim yükledim gine çalışmadı .NET Framework 2.0 istiyo arkadaşım yüklersen düzelir.

Sisteminde sorun varsa format at öyle dene.

Not : Orjinal sitesinden indirilende türkçe alt yazıları tam çeviremeyebilir.

Benim düzenlediğim =

http:/****.com/files/182188458/Loli_Video_Converter.exe.html *** = r a p i d s h a r e

Program düzenlenmiştir . Türkçe alt yazıları düzgün çevirir ve kurulum yoktur.

hata alanlar .NET Framework 2.0 yüklesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.u.v.e.n -- 12 Ocak 2009; 22:33:18 >

• bugün bir arkadaşımı meizu sahibi yaptım. giderek meizu kullananlar artıcak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEGHRİ

bugün bir arkadaşımı meizu sahibi yaptım. giderek meizu kullananlar artıcak.

Bir bakımdan bu kötü olabilir birşey nekardar tanınırsa o kadar pahalanır çünkü marka olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: g.u.v.e.n

quote:

Bir bakımdan bu kötü olabilir birşey nekardar tanınırsa o kadar pahalanır çünkü marka olayı

ancak tanınmasına ihtiyacı var. bazen arkadaşlar ne kadara aldın diye soruyolar. 114 e aldım diyince işe yaramaz diyip geçiyolar. zaten markayıda bilmiyolar. onlara göre en iyisi sony. bilmiyolarki meizunun ses kalitesini

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: g.u.v.e.n

quote:

ancak tanınmasına ihtiyacı var. bazen arkadaşlar ne kadara aldın diye soruyolar. 114 e aldım diyince işe yaramaz diyip geçiyolar. zaten markayıda bilmiyolar. onlara göre en iyisi sony. bilmiyolarki meizunun ses kalitesini

Doğrudun meizuyi bende bilmem ama next gibi kaliteli bir marka getirince türkiyeye alıyım dedim aklımdada vardı.

• Meizu sadece Türkiye de pek o kadar tanınmıyor.. Yoksa Yurt dışında ve özellikle Amerika da iyi bilinen, Global bir markadır..
    Ben de bugün bir Arkadaşım için 4gb'lık şiparişi verdirttim.. Kime dinlettiysem ''abi bu ne harika bir ses ya'' diyor
  • Ben de 3 kişiye aldırdım. Benimkini gören istiyor. Özellikle film kalitesi etkili oluyor. 2-3 kişi daha niyetli ama bakalım ne olacak? :D
  • ve beyler bu gün itibarıyle çevremdekilerden toplam 7. sipariş verildi hepsiburada'ya
    gerçi siparişi verenlerin çoğu bayan ama artık şeytan tüyü mü desek ne desek bilmiyorum ki

bu arada g.u.v.e.n kardeşim;
    yokluğumuzu aratmıyorsun... malum finaldi carttı, curttu giremiyoruz pek... çok sağolasın

• Arkadaşlar şimdi aleti açmayı denedim normal ( reset felan değil) ve açıldı alet:) Şarjı bitmiş ama şarj edeceğim şimdi. Umarım bu sorun bir daha olmaz çünkü eğer bir daha olursa garantiye vereceğim.

Bu arada ısı ile ilgili birşey olabilir cidden. Çünkü sabah yolda yürürken oldu ve hava çok soğuktu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.alphi

ve beyler bu gün itibarıyle çevremdekilerden toplam 7. sipariş verildi hepsiburada'ya
    gerçi siparişi verenlerin çoğu bayan ama artık şeytan tüyü mü desek ne desek bilmiyorum ki

bu arada g.u.v.e.n kardeşim;
    yokluğumuzu aratmıyorsun... malum finaldi carttı, curttu giremiyoruz pek... çok sağolasın

Bişey değil arkadaşım herzaman yardım ederiz.

• Arkadaşlar yorumlarınıza güvenerek bende hepsişurada ya 4GB next&meizu siparişimi verdim. siparişi verir vermez teslimata hazır yazısı çıktı. sanırım gün içinde kargoya verilir ve yarın da elimde olur. şimdiden topluluğa beni de ekleyebilirsiniz 4GB lık modelle :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaksoy1 -- 13 Ocak 2009; 13:12:01 >
  • Arkadaşlar beni de ekleyin topluluğa size zahmet. M6 sl 4 gb. Bu arada ufak bir bilgi eğer alan yetmiyorsa gold wave adlı programı indirip 'save as'tan kbps oranını 64 olarak ayarlarsanız boyut yarı yarıya düşer kalitede hissedilir oranda değişmez.Benim ihtiyacım yok şimdilik ama portföyü geniş arkadaşlara küçükte olsa bi hizmet...
  • Hepsiburada dan kullanım klavuzu ve kılıf talep ettim ama, mail atmıslar bana,

Satın almış olduğunuz ürünün yanında kılıf verilmemektedir. Tarafınıza doğru ve eksiksiz şekilde gönderim yapılmıştır.Kullanım kılavuzu hakkında ise tarafınıza vereceğimiz numaradan konu hakkında yardım alabılırsınız.0212 320 26 50 128
    Size bu konu hakkında daha fazla yardımcı olamadığımız için özür diler anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla...
  • Benide ekleyebilirsin gerçekten fiyatına göre güzel bir alet
  • şimdi arkadaşlar an itibariyle elimde ilk kez meizu M6 SL 4gb tutuyorum :) firmwarenin ne işe yaradığını ve hepsiburadaya mail atıyp kılıf ve bez isteme durumumun olup olmadıgını birinin açıklamasını rica ediyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.