Şimdi Ara

DH LİNEA TAKIMI (69 ÜYE ) (208. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.672
Cevap
46
Favori
537.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1,3multijet 90 hp motor euro 4 olduğu için üretimi durdurulmuş, yeni gelecek motor ile ilgili bilgisi olan varmı_?
    mesela fabrikada çalışan..?
  • muhtemel euro 5 gelir 95 beygirlik. astrada, evodaki kullanılan motor.
  • Güzel soru. Kasa da makyajlanacak deniyordu. Merak ettim doğrusu Ocak ayından sonra ne olacağını..
  • Kasa makyajlanır , 95 hp lik Euro 5 motor gelir.... Ehhh tabi fiyatlara da ortalama 4-5 Bin TL cikkk te zamn gelir...

Şu kasayı makyajlarken , biraz da aracın genişliğini arttırsalar ne güzel olurdu...
  • Diğer bir konuda onu diyordum. B C sınıfı karmaşasından kurtarsalar süper olacak. Ayrıca start&stop şehir içinde yakıtı olumlu etkiliyor o da gelebilir.

Bekleyip göreceğiz ne olacak. Ama fiyatların güncelleneceği bir gerçek..
  • Bununla ilgili kesin bir bilgi yada tarih yok değil mi?
  • yok ama fiatın yol haritasında vardı. 5 yıl geçti güncellenir artık
  • Merhabalar,

Bugün ilk sahibinden 2008 model Line Active 1.3 Multijet 85.000 km'de hatasız boyasız metalik gri aracı 22.250 tl'ye satın aldık. Aracı expertize soktuk motor performansı, süspansiyon sistemi ve debriyaj kavrama oldukça iyi çıktı. Aracın içi de çok temiz.

1. Arkadaşlar sizce fiyat nasıl?
    2. Bu aracın ortalama yakıt tüketimi nedir?
    3. Araçta ABS var mıdır?
    4. Araçta kaç airbag var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnafim35

Merhabalar,

Bugün ilk sahibinden 2008 model Line Active 1.3 Multijet 85.000 km'de hatasız boyasız metalik gri aracı 22.250 tl'ye satın aldık. Aracı expertize soktuk motor performansı, süspansiyon sistemi ve debriyaj kavrama oldukça iyi çıktı. Aracın içi de çok temiz.

3. Araçta ABS var mıdır?

fiyat iyi gibi daha aşağılara da belki bulursun ama km si çok fazla ve hor kullanılmış olacaktır.
    ortalama yakıt tüketimi bulunduğunuz il ve trafik durumuna göre değişir ortalama 5-6 civarı şehir içi görebilirsiniz.
    araçta abs var.
    yanlış değilsem önlerde iki airbag olması lazım

• quote:

Merhabalar,

3. Araçta ABS var mıdır?

Aracı sahibinden mi aldınız yoksa galeriden mi ?
    Galeriden aldınızda büyük ihtimal aracınız uzun dönem filo kiralama şirketlerinden çıkan araçlardandır...
    3 senelik kiralama sözleşmeleri bittiği için şu an piyasada 2008 Model yüzlerce Linea , Focus , Megane 2 araç var... Özellikle Beyaz ve Gri renk ise büyük çoğunluğu Filo kiralama şirketlerinin müşterilerinden geri aldığı ve açık arttırma ile satışa çıkardığı araçlardandır..

Ama sahibinden aldıysanız filo kiralama riskiniz olmaz, kafanız rahat olarak kullanabilirsiniz..

Güle güle kullanın...

• quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

Merhabalar,

3. Araçta ABS var mıdır?

Aracı sahibinden mi aldınız yoksa galeriden mi ?
    Galeriden aldınızda büyük ihtimal aracınız uzun dönem filo kiralama şirketlerinden çıkan araçlardandır...
    3 senelik kiralama sözleşmeleri bittiği için şu an piyasada 2008 Model yüzlerce Linea , Focus , Megane 2 araç var... Özellikle Beyaz ve Gri renk ise büyük çoğunluğu Filo kiralama şirketlerinin müşterilerinden geri aldığı ve açık arttırma ile satışa çıkardığı araçlardandır..

Ama sahibinden aldıysanız filo kiralama riskiniz olmaz, kafanız rahat olarak kullanabilirsiniz..

Güle güle kullanın...

Merhaba aracı sahibinden aldım. Sahibi öyle belirtti. Kilometresi de 84.000 km'de ayrıca aracın genel durumu da güven verici geldi. Yaklaşık 6-7 tane araç baktım hepsi apaçık filo arabasıydı ama bu çok temiz bu denli temiz kullanılmış bir filo aracı olduğunu sanmam ama yetkili serviste kilometre kontrolü yaptırmam gerekirdi diye de düşünmüyor değilim.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanoguzhan

quote:

Merhabalar,

3. Araçta ABS var mıdır?

fiyat iyi gibi daha aşağılara da belki bulursun ama km si çok fazla ve hor kullanılmış olacaktır.
    ortalama yakıt tüketimi bulunduğunuz il ve trafik durumuna göre değişir ortalama 5-6 civarı şehir içi görebilirsiniz.
    araçta abs var.

Çok teşekkür ederim. Yarın bir de km kontrolünü yaptırcam her ihtimale karşın kendimizi garantiye alalım. Oradan da sıkıntı çıkmaz ise noter işlemlerini hallederim. Ayrıca abs olduğuna sevindim. Ben yok sanıyordum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erhanoguzhan

quote:

Merhabalar,

3. Araçta ABS var mıdır?

araçta abs var.

Çok teşekkür ederim. Yarın bir de km kontrolünü yaptırcam her ihtimale karşın kendimizi garantiye alalım. Oradan da sıkıntı çıkmaz ise noter işlemlerini hallederim. Ayrıca abs olduğuna sevindim. Ben yok sanıyordum.

şimdiden hayırlı olsun. dediğiniz gibi km kontrolü yaptırın.

• arkadaslar cuma gunu bırmot a gıttım.ve daha once hıc binmediğim ve kullanmadığım LİNEA yı test ettim. İlk önce 1,3 multijet active bir aracı test ettim. arac test aracı değilmiş içi çok pis lokuyordu ve hor kullanıldığı çok belliydi. Özellikle 1. vitesdeki kakış performansı çok kötü geldi. araç 2,000 devirden sonra devir artmasına rağmen arac hızlanmıyor ve vitesin yükseltilmesi gerekiyor. İşin açıkcası araç çok kötüydü.
    akabinde 1,6 multijen Emotion Plus olan araca bindik. (gerçek test aracı ve 1500 km idi) Arac 3000-4000devire bile çıkıyordu. Özellikle Hill Holder sistemi çok başarılıydı.

İşin açıkcası çok kararsızım. Bu aracı çoğu zaman Şehir içinde kullanacağım. Sizde 1,3 mü yoksa 1,6 mı alınmalı? Yakıt tüketimi 1,6 nın biraz daha fazlaymış ve vergi diliminde de bir üst segment. Son kullanıcı olarak iki modelde de emotion versiyonundan hangini tavsiye edersiniz?

1,3 motor 10,000-KM de
    1,6 modtor 20,000KM de bakıma giriyormuş.

Bu aracların periyodik bakımları sizce ne kadardır.?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

arkadaslar cuma gunu bırmot a gıttım.ve daha once hıc binmediğim ve kullanmadığım LİNEA yı test ettim. İlk önce 1,3 multijet active bir aracı test ettim. arac test aracı değilmiş içi çok pis lokuyordu ve hor kullanıldığı çok belliydi. Özellikle 1. vitesdeki kakış performansı çok kötü geldi. araç 2,000 devirden sonra devir artmasına rağmen arac hızlanmıyor ve vitesin yükseltilmesi gerekiyor. İşin açıkcası araç çok kötüydü.
    akabinde 1,6 multijen Emotion Plus olan araca bindik. (gerçek test aracı ve 1500 km idi) Arac 3000-4000devire bile çıkıyordu. Özellikle Hill Holder sistemi çok başarılıydı.

İşin açıkcası çok kararsızım. Bu aracı çoğu zaman Şehir içinde kullanacağım. Sizde 1,3 mü yoksa 1,6 mı alınmalı? Yakıt tüketimi 1,6 nın biraz daha fazlaymış ve vergi diliminde de bir üst segment. Son kullanıcı olarak iki modelde de emotion versiyonundan hangini tavsiye edersiniz?

1,3 motor 10,000-KM de

bence imkanınız varsa 1.6 alın. memnun kalırsınız. uzun yolda oda az yakacaktır. şehir içinde de 1 lt fark eder. 1,3 tek sayılarda yaklaşık 100-150 tl çift rakamlarda 400 tl civarı masraf çıkartır. tabi bu fiyatlar serviste olacaktır. 1,6 20 km bakımında 500 TL civarı bir masraf çıkaracaktır.

• 1.3 Linea kullanıyorum,birinci viteste bir hantallık sözkonusu gerçekten,bu doğru fakat 2.vites ve sonrasında turbonun da devreye girmesiyle birlikte bence yeterli bir ivmelenmeye sahip.Sizinde dediğiniz gibi 1.6 Multijet'in yakıt tüketimi,vergisi daha fazla.Tabiki imkan meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

arkadaslar cuma gunu bırmot a gıttım.ve daha once hıc binmediğim ve kullanmadığım LİNEA yı test ettim. İlk önce 1,3 multijet active bir aracı test ettim. arac test aracı değilmiş içi çok pis lokuyordu ve hor kullanıldığı çok belliydi. Özellikle 1. vitesdeki kakış performansı çok kötü geldi. araç 2,000 devirden sonra devir artmasına rağmen arac hızlanmıyor ve vitesin yükseltilmesi gerekiyor. İşin açıkcası araç çok kötüydü.

1,3 motor 10,000-KM de

içeri ses alma durumu nasıldı 2009 modellerden sonra içeri ses almanın azaldığı söyleniyor doğru mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: efk0

1.3 Linea kullanıyorum,birinci viteste bir hantallık sözkonusu gerçekten,bu doğru fakat 2.vites ve sonrasında turbonun da devreye girmesiyle birlikte bence yeterli bir ivmelenmeye sahip.Sizinde dediğiniz gibi 1.6 Multijet'in yakıt tüketimi,vergisi daha fazla.Tabiki imkan meselesi

Araba dolu ve yokuşlarda hiç sıkıntı ve arabanın çekememesini hissetiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k35 -- 31 Ekim 2011; 11:44:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35

quote:

Orijinalden alıntı: efk0

1.3 Linea kullanıyorum,birinci viteste bir hantallık sözkonusu gerçekten,bu doğru fakat 2.vites ve sonrasında turbonun da devreye girmesiyle birlikte bence yeterli bir ivmelenmeye sahip.Sizinde dediğiniz gibi 1.6 Multijet'in yakıt tüketimi,vergisi daha fazla.Tabiki imkan meselesi

Araba dolu ve yokuşlarda hiç sıkıntı ve arabanın çekememesini hissetiniz mi?

1,6 motorlu lınea sanki biraz daha sesli çalışıyor gibi geldi bana. Tabi bu aracın motor soğukluğu ile de ilgili olabilir. Ancak yol sesi normal seviyelerde motor sesi ise normal bir dizel otomobil sonucda sesi içeriye alıyor. En son yeni Ford focus bakmıştım onda baya muallakta kaldım dizel mı benzinlimi mı diye ;)
    1,3 aracda da 1,6 aracda da yokuş yukarı garaj çıkışında klima tam açık olarak denedim iki aracda problem çıkarmadı ve gayet güzel kalktı. Ozellikle ilk kez hill holder sistemi denemostim. Muhtesem birseymis. Biz babadan cok yuksek yokuslarda el freniyle kalkisi ogrenmistik. Yarim debriyajda olur ( kavrama anlaminda) ama hill holder muhtesemmis.
    Belki bilirsiniz 1990 li yıllarda pejo karsan minibüsler vardı 1. Viteste araç kalkış yapar ama motor bağırsa da araba gitmezdi lınea 1.3 motorda 1. Vites de de aynı özellik var. Araba bağırıyor ama gitmiyor. Ben 1,6 dusunuyorum. Ama fiyat farkı özellikle 2. Elde çok yüksek. Sıfır bakmis oldugum emotion plus araci 41.400. Tl ye bıraktılar. Bakalım hangi araç nasip olacak.

• Motorun fazla ses çıkartması hem motorun soğuk olmasından kaynaklanıyor.Ayrıca kullanırkende hissediyorsunuz,motor soğukken isteksiz çalışıyor.
    1.6 motorun hacmen büyük olmasınında fazla ses çıkartmasına sebeb olacağını düşünüyorum fakat öyle çok rahatsız edici bir fark olmayacaktır.

Aracım henüz 2.000 kilometrede değil.Yani öyle aman aman dik bi yokuş tırmadım desem yalan olur.Ama dizel olduğundan dolayı torku yüksek ve yokuşlarda zorlanmadan tırmanıyor.Yalnız benim araçta hill holder yok,o konuda bir yorum yapamayacağım.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efk0 -- 31 Ekim 2011; 23:47:23 >
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.