Şimdi Ara

DH LİNEA TAKIMI (69 ÜYE ) (209. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.672
Cevap
46
Favori
537.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar.Ben de 1.6 dizelini düşünüyorum da bakalım ne olacak :)
  • Fiyat olarak almadan biraz araştırma yapın derim. Hillholder süper kullanışlı özellikle yokuşun bol olduğu illerde.

1.3 ve 1.6 motorlarda turbo tork aralığında olduğu müddetçe sorunsuz gider ve hızlanır. Keçi gibi yokuşları tırmanır.
  • lineada yakında yada sene sonu kampanyaları olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35

lineada yakında yada sene sonu kampanyaları olur mu acaba?

şuan fiyat yükselttiler. muhtemelen kasım sonlarına doğru kampanya adıyla indirimler yaparlar ve bundan bir ay önceki fiyata kampanyalı araç satarlar
  • Doğru diyorsun
  • bende buyuk karasızlıklar ve kredi sorunlarından sonra bugun kredi ile linea 1.6 multijet emotion plus granit gri aldım. parasını ödedim. cuma gunu plaka işlemleri yapılacak ve teslim alıcam. artık bende linea kullanıcısıyım. herkese kazasız belasız günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackpearlll

bende buyuk karasızlıklar ve kredi sorunlarından sonra bugun kredi ile linea 1.6 multijet emotion plus granit gri aldım. parasını ödedim. cuma gunu plaka işlemleri yapılacak ve teslim alıcam. artık bende linea kullanıcısıyım. herkese kazasız belasız günler dilerim.

Hayırlı olsun ,kaça aldınız acaba?
  • Tanıdık indirimine rağmen 41000 cok fiyat kırmıyorlar malesef ama aldığıma memnunum. Hayırlısı buymuş. Guzel günlerde kullanalım inşallah.
  • Tekrar hayırlı olsun.Aracınızı teslim aldığınızda artı ve eksilerini paylaşırsanız memnun olurum.
  • 2009 yılında 1.4 tjet emotion lİnea cok kullanmisligim vardır. Dizel motorunu ilk defa gorucez. Kullananların yorumuna göre iyi bir motor. Donanım fiyat estetik ortada zaten. Kredi ile aldığımız için hem fiyat hemde performans olarak linea tercih ettik. Cuma gunü kismetse teslim aldığımda ayrıca yorum da yazarım. Kasa değiştirecek dedikodularının arasında almak mantıklı miydi bilmem ama tercihimizden memnun kalacağımızı düşünüyorum.
  • Focusun kasası da değişti fiyatları şişti bunun da öyle olmayacağı ne malum?
  • Muhtemelen makyaj görecek tamamen kasa değişmeyecek.
  • grande punto ve evo gibi mi olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35

grande punto ve evo gibi mi olabilir?

Açıkcası detayı saklanıyor. Ben de pek bilmiyorum ama konsol ve ön tarafı güncellenecek diye okudum.
  • bugün aracımızı teslim aldık. allah herkese km si 0 yazan bir araba nasip etsin. toplam 14 km yaptık. yarın sehirlerarası yola çıkıcam. detaylı yorumlarımı o zaman yapmayı tercih ederim izninizle. genel görüş olarak biz beğendik. ama bir 500 km yapıp gelelim asıl görüşler o zaman ortaya cıkacak.
    iyi geceler herkese...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackpearlll

bugün aracımızı teslim aldık. allah herkese km si 0 yazan bir araba nasip etsin. toplam 14 km yaptık. yarın sehirlerarası yola çıkıcam. detaylı yorumlarımı o zaman yapmayı tercih ederim izninizle. genel görüş olarak biz beğendik. ama bir 500 km yapıp gelelim asıl görüşler o zaman ortaya cıkacak.
    iyi geceler herkese...

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin
  • Hayırlı olsun,kazasız belasız ve cezasız sürüşler
  • iyi dilekleriniz için teşekkürler herkese.
  • Hayırlı bayramlar dilerim;araba alan arkadaşlara da kazasız belasız cesasız yolculuklar diyorum
    Bu ara araç arayışı içindeyim ve Astra,Vectra,Focus derken hiç ummadığım bir şekilde karşıma bir alternatif daha çıktı
    - 2010 model Linea Emotion Plus,1.3 Multijet,90 Hp,manuel vites,78.000 km,full,değişen ya da boya yok ve gri renk
    - Sahibi 27.800 dedi ama pazarlık falan 27.5 hatta belki kavga döğüş 27 e bağlayabilirim
    - Fiyat nasıl uygun mu? Yakıtı ekonomik diye biliyorum ama motor/kasa uyumu nasıl? Parça ve servis açısından iyidir değil mi?
    Gri renk olması biraz can sıkıcı malum şirket arabası modu ama sağlık olsun
    500 lt bagaj yeter inşallah
    Özellikle kullananlardan acil yardım istiyorum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Hayırlı bayramlar dilerim;araba alan arkadaşlara da kazasız belasız cesasız yolculuklar diyorum
    Bu ara araç arayışı içindeyim ve Astra,Vectra,Focus derken hiç ummadığım bir şekilde karşıma bir alternatif daha çıktı
    - 2010 model Linea Emotion Plus,1.3 Multijet,90 Hp,manuel vites,78.000 km,full,değişen ya da boya yok ve gri renk
    - Sahibi 27.800 dedi ama pazarlık falan 27.5 hatta belki kavga döğüş 27 e bağlayabilirim
    - Fiyat nasıl uygun mu? Yakıtı ekonomik diye biliyorum ama motor/kasa uyumu nasıl? Parça ve servis açısından iyidir değil mi?
    Gri renk olması biraz can sıkıcı malum şirket arabası modu ama sağlık olsun
    500 lt bagaj yeter inşallah
    Özellikle kullananlardan acil yardım istiyorum ...

Hayırlısı diyelim,kilometresi fazla gibi geldi bana biraz.

Bagaj ; 190cmx90cm yatağı ortadan bükerek rahatlıkla sığdırdık + başka birkaç parça poşet ve çanta.isterseniz arka koltuklarda yatıyor ve bagaj alanı fazlasıyla büyüyor.Yani bagaj büyüklüğü bence yeterli.

Aracım 2.500 km'de henüz. 1.vitesi sadece kalkış için,2.viteste güzel ivme kazanıyor.1.3 Multijet motor bana göre sakin kullanım için yeterli,ama illaki 1.6 Multijet performans açısından daha iyidir.

• 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.