Şimdi Ara

DH, E-Ticaret Platformu Kursun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trendyol, N11, Hepsiburada sırayla yabancılara satılınca aklıma geldi. Sıcak fırsatları bizzat fırınımızdan çıkaralım, dışarıda içine ne katıyorlar bilmiyoruz.

• Eskiler bu olayı bilir. Dh yönetimi bu tarz işlere girmesin bence. Zamanında bi zat vitaminsiz demişti üyelere.

Amazon linklerinin sonuna refli link ekleyip, sonra para kazanma yok arkadaşlar bir şey deniyorduk dendi. Eleştiri yazan binlerce kullanıcı ban yedi. Bi gecede üyelik sözleşmesi aniden yenilendi. Yer yerinden oynamıştı ne çabuk unutulmuş.

Bu tarz işlerden uzak dursunlar.

https://eksisozluk.com/22-temmuz-2017-donanimhaber-rezaleti--5417751
  • Anket güzel muhtemelen büyük çoğunluğumuz Evet diyecek.

Neler yapılabilir, neler gerekiyor herkes düşüncelerini yazsın.

İmkansız diye bir şey yok. İstersek uçururuz.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    Oylamaya katıldım, bence çok mantıklı bir fikir. Bunun üzerine yoğunlaşmak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eskiler bu olayı bilir. Dh yönetimi bu tarz işlere girmesin bence. Zamanında bi zat vitaminsiz demişti üyelere.

Amazon linklerinin sonuna refli link ekleyip, sonra para kazanma yok arkadaşlar bir şey deniyorduk dendi. Eleştiri yazan binlerce kullanıcı ban yedi. Bi gecede üyelik sözleşmesi aniden yenilendi. Yer yerinden oynamıştı ne çabuk unutulmuş.

Bu tarz işlerden uzak dursunlar.

ekşi sözlük
    22 temmuz 2017 donanimhaber rezaleti
    https://eksisozluk.com/22-temmuz-2017-donanimhaber-rezaleti--5417751

• deresay kullanıcısına yanıt

Baktım şimdi, ayrıntısını bilmiyorum. "Eleştiri yazan binlerce kullanıcı ban yedi." demişsin de, binlerce kullanıcı sırf düşüncesini açıkladığı için ban yemesi kulağa abartı geliyor. Binlercesi ban yiyorsa en az onlarcası soluğu mahkemede alırdı.

Ayrıca mevcut konumuzla alakasını bulamadım. Linklerden komisyon kazanmak yerine doğrudan kendi pazaryerinden kazanç sağlayacak. Onda bile sıkıntı yaşayan bunu hiç yapamıyor diyorsan o ayrı mesele. Ama hiçbir şeyin kusursuz olmadığını biliyoruz.

• bize ne kardeşim biz ne kazanacaz. yeteri kadar bu adamları zengin etmedik mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Ticaret Sitesi
    5 ay önce açıldı
    E ticaret sitesi nasıl kurulur?
    4 yıl önce açıldı
    DH'YE ADMİN OLMAK..????
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  patates sunucuları hazırlansın 

• Ben yaparım eticareti yeterki destek olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dh pazaryeri açsa ilk olarak dh ölücüleri batırır. Pttavm.com dışında yerli pazaryeri kalmadı. Memelketteki paranın %50 si dahi Türklerin içinde dönemiyor

• Gittigidiyor 2. el ürün bazında iyiydi, ona daha fazla üzülmüştüm zamanında.

Hepsiburada keşke satılmasaydı, daha kullanmam.

n11, trendyol, sahibinden bunları en başından sevememiştim, alışveriş yapmamıştım.

• Gün bunu -bi düşündü, sonra- beğendi.

Yalnız e-ticaret platformu kurmak, açıp tutturmak kolay değil. Gün'ün aklına yatmayabilir. Kırılgan ve berbat bir ekonomi, önünü görememe sorunu, durgunluk, rekabet, risk... Bilemiyorum Altan.

• gktgemre kullanıcısına yanıt

Alisverishaber.com

• iyi e-ticaret yapmak farklı iş, iyi pazaryeri yönetebilmek çooooooooooooooookk farklı boyutta ciddi bir iş. Deneyimli yönetici, ve deneyimli teknik ekip gerektirir. Bugün bu işi yapmamış herhangi bir adama gidipte hadi sen bunu yapıyordun şimdide bunu yap demekle olmaz. DH'nin parası yetmez arkadaşlar o işe zaten böyle atılımlar çok romantik olur. sizin DH'den alışveriş yapmanız için ve o işin başarılı olması için iyi bir avantaja ihtiyacı var. En bariz geçerli şey fiyat avantajı olması lazım. 0 dan bu işe girmiş bu yılda aynı yaklaşımla fiyat avantajı sağlayamaz ve DH nin bu işe girmesi demek mevcut pazaryelerinden kazandığı kazancı 0'a indirmek demektir. Şu anda belli bir gelir modeli olan işletmenin o parayı bir kenara bırakıp hadi burayı deneyelim ya batarız ya da çıkarız diyebilmesi mümkün değildir.

• Bi ara sanalpazar.com vardı DH entegreli bir e-ticaret sitesiydi. Sonra iflas etti DH deki pek çok satıcının da parasına çöküp ortadan kayboldular.

• Dh in sahibine para kazandırmaya çalışmaktan vazgeçin artık

• Çok büyük iş bu, altından kalkamazlar.

• dolar artarsa fiyat farkı ister bunlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.