Şimdi Ara

Dh'den bir kızla buluştum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler dh 'Den bir kızla tanıştım, sonra buluşmaya karar verdik, bir cafeye gittik. sonra işte ben buna gözlerin çok güzel dudakların çok hoş falan dedim hoşuna gitti utandı falan.. oda bana çok tatlısın sakalların çok güzel dedi , yani anlayacağınız kızı ayarladım süperdi herşey hiçbir aksaklık yoktu, sonra ben buna beni 11 tane köpeğin kovaladığı bir anımı anlattım sonra gözlerime baktı ve bana 'cool story' dedi ve masadan kalktı gitti.. anlamadım birşey..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• böbrekler duruyo mu bi bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pepeeAbi

Beyler dh 'Den bir kızla tanıştım, sonra buluşmaya karar verdik, bir cafeye gittik. sonra işte ben buna gözlerin çok güzel dudakların çok hoş falan dedim hoşuna gitti utandı falan.. oda bana çok tatlısın sakalların çok güzel dedi , yani anlayacağınız kızı ayarladım süperdi herşey hiçbir aksaklık yoktu, sonra ben buna beni 11 tane köpeğin kovaladığı bir anımı anlattım sonra gözlerime baktı ve bana 'cool story' dedi ve masadan kalktı gitti.. anlamadım birşey..

Cool Dream Bro
  • Son cumledekı altın kelıme forumun acılıs nedenını anlatmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

Sesli güldüm ...
  • quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ona kuşunun adını pompiş koyduğunu söyle. Bu kızlar arasında sizin bilmediğiniz bir şifredir. Görüceksin bu cümleden sonra sana 10 kat daha fazla hayran kalacak
  • Kızın niki ne e_d_a... demede
  • beyler sonra bu buluştuğumuz günün akşamı ben bunu aradım, neden bana inanmıyorsun ben doğru söylüyorum sana neden yalan söyleyeyim ben seni çok seviyorum seninle ciddi düşünüyorum. dedim sonra bana 'yav he he' Dedi ve yüzüme kapattı telefonu.. bu kızları anlamıyorum gerçekten..
  • dh deki insan populasyonunun yarisi kiz heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: carl johnson

dh deki insan populasyonunun yarisi kiz heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: harbi mi ya ?

Beyler dh 'Den bir kızla tanıştım, sonra buluşmaya karar verdik, bir cafeye gittik. sonra işte ben buna gözlerin çok güzel dudakların çok hoş falan dedim hoşuna gitti utandı falan.. oda bana çok tatlısın sakalların çok güzel dedi , yani anlayacağınız kızı ayarladım süperdi herşey hiçbir aksaklık yoktu, sonra ben buna beni 11 tane köpeğin kovaladığı bir anımı anlattım sonra gözlerime baktı ve bana 'cool story' dedi ve masadan kalktı gitti.. anlamadım birşey..

ben dalga geçmiyorum 2006 da falan kız kaynıyodu burası
  • Harbi mi ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Ona kuşunun adını pompiş koyduğunu söyle. Bu kızlar arasında sizin bilmediğiniz bir şifredir. Görüceksin bu cümleden sonra sana 10 kat daha fazla hayran kalacak
    tanışalım mı tatlım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Harbi mi ya?

bunun ıcın gırmıstım.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: tr26tr

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Ona kuşunun adını pompiş koyduğunu söyle. Bu kızlar arasında sizin bilmediğiniz bir şifredir. Görüceksin bu cümleden sonra sana 10 kat daha fazla hayran kalacak
    tanışalım mı tatlım

• quote:

Orijinalden alıntı: harbi mi ya ?

bu kız seninle aranızda bir şeyler olması için değil merak ve can sıkıntısı için gelmiş bence öyle yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hly- -- 8 Mayıs 2012; 9:48:06 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.