Şimdi Ara

Dh demografik yapısı anket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bölümünü seç

(En Son Oy Tarihi: 28.8.2025)
Giriş
  • Unuttuğum veya direk isminin yazılı olmasını istediğiniz bölümler varsa üzgünüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Popülerite kıyaslaması açısından bir değerlendirmem olmadı, bu yorumu yazmadan önce 3 farklı üniversitenin YBS müfredatlarına baktım ona göre CENG ile aynı kategoride olamayacaklarını söyledim. Bölüm derslerinizin yarısı business/işletme derslerinden oluşuyor. Neden bunu söylediğime gelirsek; ctis-ybs kıyaslaması bahanesiyle ybs'yi, CENG ile aynı kategoriye itelemeniz yorum yazmama sebep oldu.

• ctis ile ucube bölümü aynı yere koyduğun için rastgele oy verdim

• CENGaverler olarak forumu domine ediyoruz!

• İşetme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aunn kullanıcısına yanıt
    Yazım hatası olmuş, kusura bakmayın. İşletme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01234 -- 27 Ağustos 2025; 17:12:2 >
  • Koskoca forumda bilgisayarcı 3 kişi miyiz arkadaş

Gerçi bu ankete katılım büyük ihtimal 50 bile olmaz ama

• Metalurji benden başka var mı acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stratejik Göç Mühendisliği

• Pîr kullanıcısına yanıt

Toplum Mühendisliği ve Stratejik Derinlik

• Ben sırf CENGciyiz sanıyorum, bu kadar çok tıp var mıydı?

• Jamser kullanıcısına yanıt
    Bilge Adam Reis Üniversitesi bölümleri bunlar

• Up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ikigai kullanıcısına yanıt
    Ben de açtığım bölüm dersleri muhabbetlerine kimse bir şey demiyor sanıyordum meğerse csci yokmuş

• 01234 0 kullanıcısına yanıt
    Sorun yok hocam şakasına demiştim bir sürü bölüm yazmışsınız olur o kadar

• esit agirligin en iyi bolumu Management Information Systems ile en buyuk hayali formasyonla bilg hocasi olmak olan bilgisayar teknolojisi bolumunu yan yana getirmek bence dogru olmamis. ceng-ybs kategorisi daha dogru olurdu ctis ordan hani bana hani bana diyip duruyor cunku malum elemandan dolayi! 

• quote:

Orijinalden alıntı: emektar91

esit agirligin en iyi bolumu Management Information Systems ile en buyuk hayali formasyonla bilg hocasi olmak olan bilgisayar teknolojisi bolumunu yan yana getirmek bence dogru olmamis. ceng-ybs kategorisi daha dogru olurdu ctis ordan hani bana hani bana diyip duruyor cunku malum elemandan dolayi! 

CENG ile YBS aynı kategoride bölümler değiller, öyleymiş gibi yapmayalım. YBS'nin mühendislikle alakası yok, daha çok IT-Business karışımı bir bölüm.

Hmm baya zeki birisine benziyorsun sen soylemesen bolumu bilisim muhendisligi saniyordum dostum:) yahu guzel gencim yurt disinda comp sciencenin populeritesiyle MIS`in populeritesi ayni hatta cogu c level executive pozisyonunda mis acik dominasyon kuruyor, ama dediginde haklisin mis bir muhendislik degil ama bunu da neden dedin anlayamadim cunku herkes bunun farkinda zaten...  

• Forumdaki üyelerin çoğu incel üniversitesi blackpill bölümünde okuyo

• emektar91 kullanıcısına yanıt

Popülerite kıyaslaması açısından bir değerlendirmem olmadı, bu yorumu yazmadan önce 3 farklı üniversitenin YBS müfredatlarına baktım ona göre CENG ile aynı kategoride olamayacaklarını söyledim. Bölüm derslerinizin yarısı business/işletme derslerinden oluşuyor. Neden bunu söylediğime gelirsek; ctis-ybs kıyaslaması bahanesiyle ybs'yi, CENG ile aynı kategoriye itelemeniz yorum yazmama sebep oldu.

impact olarak mis ceng yan yana gayet durabilir, ancak ctis yan sanayi oldugundan mis gibi bir bolume hakaret oluyor global acidan, bunu netlestirelim en azindan. kimse sana ceng ve ybsnin mufredat olarak benzerligi noktasinda bir cikarim yaptigimi soylemedi, bildigimiz bazi seyler ceng muhtesem bir bolumdur, including bilisim ve yazilim, ayrica yonetim bilisim sistemleri global olarak da oldukca populer, islevsel ve global impact olarak ceng ile ortusebilen bir bolumdur bu acidan yan yana gelebilirler ctis veya benzeri klon bolumlerin orijinalligi olmadigindan yan sanayi olarak kalirlar. bilmem anlatabildim mi 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.