Şimdi Ara

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com' (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.619
Cevap
1
Favori
87.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başka serverda denedin mi peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B52.

Başka serverda denedin mi peki?

evet denedim problem yoktu neyse şimdi sildim yüklüyorum inş olur
  • CFG falan kullanıyorsan dışardan, hiçbirşeyi yüklemeden, tamamen default dene servera girmeyi.
  • sildim tekrar yükledim girdim gene attı dün gece 4 te çıktım o zamanden beri giremiyorum
  • şimdi biraz oynadım 1 dakika sonra gene attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Kicklendiğiniz anda serverda mevcut olan adminler kimlerdi, isimlerini verir misiniz?

Adminlere bakamadım.. Kick yiyince ztn sinir oldum direk buraya yazdım..
  • 2 dakika önce yine Kick yedim.. Kemalist admindi.. Babanızın server'ı değil burası Public server yeter artık kim ilgileniyosa bu konuyla gereğini yapsın.. Şurda 2 counter zevkimiz var, forumumuzun server'ında oyun oynayamıyoruz başlarım böyle işe ben!!!!!
  • Bu kadar sert yönetimi eleştirmek yerine biraz yapılanlar için verilen emeği göz önünde bulundurarak şikayet etmek bence daha iyi bir ikna etme şekli

Kemalist hakkında gerekli şikayetimi yukarıda yaptım, ama ümit, uzun zamandır almadığım tadı buz gibi eller ve bozuk kulaklıkla biraz önce bizim serverda aldım, eyvallah baba, ne diyeyim o kadar uğraştın ettin, eyvallah.
  • Neyse ben sorunumu hallettim bu arada.. =) biraz ağır eleştiri yapmış olabilirm.. ztn Kemalist'ten de özür diledim bu konuda.. bi kaç kez kick yiyince insan gururuna yediremio hani.. =) neyse ki tatlıya bağlandı iş, sürç-ü lisan ettiysek affola..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chronicmaniac -- 6 Şubat 2010; 0:58:49 >
  • 2009 Yılı DH serverlerinin miladıydı , sonrasında baya kopmalar oldu malesef.
  • yazın yine server alursa gelirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

2009 Yılı DH serverlerinin miladıydı , sonrasında baya kopmalar oldu malesef.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

2009 Yılı DH serverlerinin miladıydı , sonrasında baya kopmalar oldu malesef.

şuan sw yok mu?
  • Server var zaten, dolduran yok, public oynayan yok, eski public arkadaşların bir kısmı CS'yi bıraktı, bir kısmı da takımıyla 5on5 maç atıyor sadece.
  • girinde oynayalım server bos
  • Valla ne yalan söyleyeyim, mw2 aldı götürdü beni uzaklara
    Ama yarın akşam bi hep birlikte girsek mi hani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

quote:

Valla ne yalan söyleyeyim, mw2 aldı götürdü beni uzaklara
    Ama yarın akşam bi hep birlikte girsek mi hani?

He, girelim valla.

Girelim ulan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Laa Ümit beni neden bugün banladın ben ne yaptım

Adamımsın hüso
  • biraz bakındım ama göremedim. dhnin cs 1.5 serveri varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.