Binbaşı
09 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 75 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba Arkadaşlar;

Aracım artık ailece bize yetmediği için satılıktır. Malum ilan sitesinin ilan linki aşağıdadır.

Pert kaydı vs. yoktur. Hatalı sollamadan dolayı sol tarafında oluşan hasar sebebi ile yetkili servis tarafından 3 parçası orjinali ile değiştirilmiştir. Bakımları aksatılmadan, km'si ve günü dolmadan yaptırılmıştır. Motor performansı %99'dur. LPG görmemiştir. Alan dua eder.

İlan Linki
Merhabalar

Aracımın ikinci sahibiyim. Garantisi dolana kadar tüm bakımları VW yetkili servislerinde yapılmıştır. Bujileri ve Triger kayışı 125.000 km de değiştirilmiştir. Yağ bakımı 140.000 km yapılmış olup 155.000 km ye kadar bakımı yoktur. 3 parça tramer kaydı vardır toplamda 6600 TL civarındadır. 3 parça değişeni 2 parça boyası vardır. Aracım ailecek bize dar geldiği için satıyorum. MPV ler ile takas olur. (Seat Altea XL, Renault Grand Scenic 2 vb.) 43750 TL istiyorum. Yedek anahtarı ve 4 yazlık 4 kışlık lastiği vardır. Stepnesi hiç kullanılmamıştır. Pazarlık abartmadan araç başında yapılır.
2012 VW Polo 1.4 Comfortline 143.000 KM 2012 VW Polo 1.4 Comfortline 143.000 KM 2012 VW Polo 1.4 Comfortline 143.000 KM 2012 VW Polo 1.4 Comfortline 143.000 KM 2012 VW Polo 1.4 Comfortline 143.000 KM 2012 VW Polo 1.4 Comfortline 143.000 KM
Merhaba arkadaşlar;

Yarın bir şirket üzerine kayıtlı olan aracı 2. el olarak satın alacağım. Yalnız ruhsat üzerinde firma logosu işli bulunmaktadır. Bu logonun ruhsattan kaldırılması işlemini yeni düzenlemelere göre nasıl yaptıracağım. Bildiğiniz üzere artık araç ruhsatlarını noter veriyor olacak. Acaba bununla ilgili bilgi alabileceğim bir yer var mıdır?
Merhabalar;

2001 - 2003 arası sunroofları çalışan tercihen manuel Renault Scenic arıyorum.
Merhaba;

Yaklaşık 2-3 gündür böyle saçma sapan bir sorunla karşı karşıyayım. Son yüklediğim programlara baktım. Bir yanıt bulamadım. Şöyle ki;

Bilgisayarımda Steam üzerinden Pes 2016'yı açıyorum. Gamepad ile oynarken yaklaşık 2-3 dakika sonra oyun berbat bir şekilde yavaşlıyor. Klavyeden bir tuşa bastığımda ise tekrar normale dönüyor. Yerli yabancı bir çok siteyi araştırdım. Bir yanıt bulamadım. 2-3 güne kadar böyle bir sorunum yoktu. Format atmak istemiyorum. Çözüm konusunda sizlerden yardım bekliyorum
Merhaba;

Sol altta bulunan yuvarlak navigasyon tuşu belirli bir süre sonra kaybolursa daha kullanışlı olacaktır. Şu anki haliyle mesajların üzerini kapatıyor ve okunmuyor.
Merhabalar;

Öncelikle uydu ve uydu ekipmanları hakkında çok fazla bilgim bulunmamakta. Bu yüzden bilen forum arkadaşlarımın iyi yönlendirmelerine ihtiyacım bulunmakta. Son bir kaç gündür binamızda bulunan merkezi sistemden sıkıldığım için kendi uydu sistemimi kurmak düşüncesindeyim. Çok fazla kanala ihtiyacım yok ama en azından Nat Geo vs. gibi kanalları açabilen, kanal geçişleri çok yavaş olmayan, Full HD kalitesinde olacak bir sistem istiyorum. Televizyonum LG 42LB620v modeli.

Öncelikle uydu alıcılarına biraz baktım. Redline'ı bazıları önermiş bazıları uzak durun demiş. Aslında TS 7500'e çok yakındım ama bilene sormakta fayda var.

Hiremco Zapper HD Plus'a biraz baktım o da alternatiflerim arasında.

Yani uydu alıcı bütçem ortalama 200-300 TL civarlarında olacak.

Bunun yanında bu sisteme uygun kaç Cm'lik çanak ve LNB kullanmalıyım? Bu konuda da çok fazla bir bilgim yok.

Beni aydınlatan arkadaşlarım abilerim kardeşlerim olursa sevinirim.
Merhaba

Konu icinde acik olan youtube penceresindeki video izlenirken konudan cikilsa dahi arka planda video oynamaya devam ediyor. Farkli konulara da girilse video sonlanmiyor ve ancak dh mobil uygulamasi sonlandirildigina kapaniyor.
Yine kurcaladim bulamadim ama eger yoksa guzel olur. Bir konuyu direk olarak sosyal paylasim sitelerinde paylasabilmek icin built in facebook twitter vs eklentisi guzel olur gibi. Nasil bazi uygulamalarda facebook vs ile baglantili calisip hesaba giris icin izin istiyorsa burada da olsa guzel olur.

Edit: Ne kadar cok guzel olur demisim
Konulara girdigimizde altta gitmek istedigimiz sayfa var evet ama oraya girmeden once de konu basligindan direk olarak konunun son sayfasina erisim saglanabilen bir buton olsa fena olmaz
Hakkında
Meslek: İnsan Kaynakları Uzmanı
İlgi Alanları: Müzik
Forum İmzası:
Xbox One X 1 TB
Apple iPhone 14 Pro
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Dell
Otomobil
Renault Laguna 2
Mobil cihaz
Apple iPhone 14 Pro
Operatör
Vodafone
ISS
Turkcell SuperOnline
Oyun Platformu
Xbox One X
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.471
İkinci El Bölümü Mesajları: 66
Konularının görüntülenme sayısı: 6.074 (Bu ay: 126)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 168 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.