Şimdi Ara

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com' (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
1
Favori
87.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Diablo

Firma ile anlaşmamız bitti, şu an DH CS serveri mevcut değil.

Anladım. Dün kiralık yazıyordu bugün tamamen satılmış. Yeni bir Dh CS serverı açılacak mı
  • CS bölümümüze takılan ve serveri olan arkadaşlar bana başvururlarsa DH CS serveri olarak düzenleme yapabiliriz.
  • DH server olmayınca Cs sarmıyo yaa.
  • Beyler Lütfen destek bi dh serverımız olsun beraberce Extaziler aldı goturdu serverı
  • Fun ve Pro karışık bi server olsun
  • Farketmez serverımız olsunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` Kağan

DH server olmayınca Cs sarmıyo yaa.

Evet. Dh nin olunca server sanki hepsi tanıdıkmış gibi oynuyordum ki 6-7 aydada tanımıştık herkesi, ne oldu şimdi gitti serverımız şimdi bakıyorum geliyorlar dh diye çıkıyorlar geri

• sXe - Hybrid Sunucudur. Server için admin alımları yapılacaktır.

Her türlü şikayet, istek, önerileriniz için Diablo'ya PM atınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

sXe - Hybrid Sunucudur. Server için admin alımları yapılacaktır.

Her türlü şikayet, istek, önerileriniz için Diablo'ya PM atınız.

Yeni bir serverımız var çok güzel serverın satıldığı gün yeni bir server açıldı teşekkür ederiz bu arada adminlik için ne yapmamız gerek ?

• Beyler yeni serverımız belli .Herkez gelsin :D

IP : 95.130.173.176:27015

Bazen hata çıkıyor.Bad file die.Yazının sonunda bi dosya ister.O dosya sizde bozuktur.Cs si olan bi arkadaşınızdan alabilirsiniz.O dosyayı.Ve cstrikeın içine atınca problem giderilebilir.İstediği her dosyayı aynı şekilde yapın.Problem düzelecektir.Yardımım dokunur inşallah.Herkezi bekleriz :D
  • Bunu gördüğüm çok iyi oldu, hemen favorilerime ekliyorum.

Oyundaki nickimde "PIA" ufacık bir değişiklik yapabiliyormuyuz? DH'de olduğumuza dair.

DH | PIA gibi...
  • Evet yapabilirsiniz, sunucuya ufak bir eklenti kurdum, sunucu boşken; ilk gelen oyuncu chat kısmına (y harfine basınız) !maps yazarak listedeki haritalardan birini açabilir ve arkadaşlarını o haritada oynamak üzere çağırabilir.

Bu listeye eklenmesini istediğiniz haritaları ve diğer isteklerinizi bana PM atabilirsiniz.
  • Tamam üstad, şimdi ben oyuna giriyorum.

Millet gelin kapışalım azcık :) hep forum olmuyor.
  • YGS sınavıda iyi kötü bitti.. Masaüstü bilgisayar kurulu değil ama laptopa kurup bende ufaktan ufaktan başlayayım

CS 1.6 yüklüyorduk birde sXe yeterliydi değil mi ?

Şuan servera girebilmek için hangi sXe yüklemeliyiz ?
  • Son versiyon 8.8 kurman yeterli.
  • + Top15 arayüzü değiştirildi
    + Oyuncu sayısına göre harita oylaması aktifleştirildi
    + fy_snow fy_iceworld16 awp_india haritaları eklendi
    + Sxe Injected açtıktan sonra, Counter Strike 1.6 Steam ile de sunucuda oynayabilirsiniz.
  • Steamden de girebiliyorum 30 ping var gayet güzel bi server. Yalnız Sxe kurmam lazım

Ama bomboş şu anda.
  • Arkadaşlar serverımız için gayretli adminler arıyoruz.PM yoluyla bana ulaşabilirsiniz.Doluşun hadi.
    cs45.oyuntech.com
  • Steam veya Nonsteam girmeniz farketmez sXe açmak zorundasınız.
    Admin arkadaşlar revize edilecek ondan sonra oynayış biraz daha normalleşir.
    Oyunu yeniden kurmayı deneyebilirsin eğer bütün serverlarda top15 göremiyosan.
  • serverda yine kimseler yok
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.