Şimdi Ara

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com' (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.619
Cevap
1
Favori
87.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server güzel fakat hileciler çok 1.5 de bile bu kadar 3d ci yok buna bir önlem alınırsa iyi olur..
  • Ümitim server elden gitmiş görmeyeli, oyuncu kalitesi yerlerde, adminler gerçekten gülünç, pasımı sileyim diye girdiğim serverda burnumdan geliyor açıkcası. Eski tadı kalmadı artık, boşa kürek çekiyorsun bence serverı kapatsan yeridir hacım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B52.

Ümitim server elden gitmiş görmeyeli, oyuncu kalitesi yerlerde, adminler gerçekten gülünç, pasımı sileyim diye girdiğim serverda burnumdan geliyor açıkcası. Eski tadı kalmadı artık, boşa kürek çekiyorsun bence serverı kapatsan yeridir hacım.

En azından bir SXE eklense ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamtaro !

quote:

Ümitim server elden gitmiş görmeyeli, oyuncu kalitesi yerlerde, adminler gerçekten gülünç, pasımı sileyim diye girdiğim serverda burnumdan geliyor açıkcası. Eski tadı kalmadı artık, boşa kürek çekiyorsun bence serverı kapatsan yeridir hacım.

Hobarey sxe yok mu? Ben de bugün girdim sevindiydim dmg plugini kapatılmış diye.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hamtaro !

quote:

Hobarey sxe yok mu? Ben de bugün girdim sevindiydim dmg plugini kapatılmış diye.

Sen ne sanıyorsun?

O kadar lamer toplanıp o servere girer miydi SXE olsaydı ?

• Dier adminleri bilmem ama Kemalist nickli admin adminlik yapabilecek kapasitede değil.Hileli adama bisey yapmazken hilesiz adamları banlıyor. En iyisi steam serverlarına girmek.
  • Devrim. olarak gördüm ben sanırım o 'vs gel kalitemi gösterem' diyerek tadından yenmeyen adminimizi.
  • Arkadaş geçici admin zaten, daha çok problem çıkarsa yetkisini almak zorunda kalırız.
  • Yok ekmeğinden etmek istemem adamı, bir uyarı yeterlidir.
  • Bu arada sXe açtırdık.
  • Açılmış açılmasına da opsiyonel şuan, sabahtan beri badboylar canımızdan bezdirtti.
  • sXe açmamış görünenlerin bir ayağı çukurda olacak hep zaten.

Steamdan giren arkadaşlar mağdur olmasın diye opsiyonel yapmak zorunda kaldık.
  • Tamam
  • Ümitim sakıncası yoksa bir öneride bulunmak istiyorum.

Şimdi, sxe nin opsiyonel olma sebebi steam kullanıcıları için değil mi? Evet.
    DH serverını kullanan steam kullanıcıların kaçında nonsteam vardır? Çoğunda en azından vardır.
    Peki nonsteam kullanıcılarının kaçınca steam vardır? Çok, çok azında, onlar da forumdan, sayılı, biliyoruz.
    Zaten oldukça az ve çok ender giren steam kullanıcılarını kaybetmemek adına sxenin opsiyonel olmasının serverda admin olmadığı zaman(ki çoğunlukla olmuyor) oyuncu kalitesini doğrudan etkileyeceği, hatta forumdan giren kullanıcıların da hile kullananlar ya da kalitesiz, seviyesiz, akıl yaşı olarak çok düşük 'insan'lar tarafından oyundan soğutulduğunu, stres atmak için girenlerin sinip küpü olarak oyundan çıktığını biliyor muyuz peki?

Bence bilmeliyiz.

İşin komik yani, sxenin opsiyonel olma sebebi, yani steam kullanıcıları da hileciler yüzünden gidiyorlar. kısacası steam oyuncularını kazanmak için kaldırdığımız sxeyi, yine sxenin yokluğu yüzünden kaybediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B52. -- 26 Ocak 2010; 8:31:42 >

• sXe zorunlu hale getirildi.
  • Teşekkür ediyorum, dünyanın en güzel kızı öpsün seni
  • Süper oldu, sXe'siz olmuyor..
  • quote:

Teşekkür ediyorum, dünyanın en güzel kızı öpsün seni

Böyle de, canımı ye.
  • sXe iyi oldu bu arada nick'im Chronic.. Klanına adam lazm olan varsa beklerm.. =)
  • x64 Kullananlar servera böylece güle güle dedi.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.