Şimdi Ara

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com' (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
1
Favori
87.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ne la. 3 kişi var serverda. nerden nereye bea.
  • Arada doluyor ama düzeni yok, millette public hevesi kalmadı, herkes 5on5 birbirini ezme derdinde.
  • yok ya tüm cs hevesim kaçtı yemin ediyom eskiden ne zevkliydi.
  • counter eskidi
  • oyun yöneticisinin serverlara girdim eski zevki alıyorum şuan.
  • neden DH klanının maçları olunca kick yiyoruz? Public bi server değil mi burası? Saçmalığa bak..
  • Kicklendiğiniz anda serverda mevcut olan adminler kimlerdi, isimlerini verir misiniz?
  • şu anda servera girdiğimde "Servere giriş yetkiniz yoktur" diyor ve atıyor daha sonra tekrar dediğimde tamamen csden atıyor sorun bende mi
  • Soğutucu alacam hayırlısıyla, para durmuyo ki elde, mw2 oynuyorum güya, oyundan soğuyorum çıkıyorum fps yüzünden. cs de de aynı sorun, kulaklığım da bozuldu, şuan kontejyanım benden genç, yetenekli oyunculara kiralanmıştır.
  • Arkadaşlar Servera giremiyorum yardımcı olur musunuz?
  • 16bit oynuyorsanız eğer servera giriş hakkınız yoktur diyerek atar bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

16bit oynuyorsanız eğer servera giriş hakkınız yoktur diyerek atar bilginiz olsun.

32 bit hocam
  • Nickiniz ne peki ?
  • düzeltiyorum 10 saniye içinde tekrar attı
    nickim: CZ | wayThe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudolfin -- 2 Şubat 2010; 19:25:57 >
  • diğer serverlarda sorun yok
  • Tekrar dener misiniz?
  • quote:

Tekrar dener misiniz?

olmadı hocam tamamen csden atıyor hala
  • sXe versiyonunuzu güncellediniz mi ?

Tam olarak aldığınız hatanın resmini koyarsanız sevinirim.
  • Kemalist adlı adminden memnun değilim. Gereken uyarı yapılsın. İnsanlar hakettiği kadar saygı görür. Klavye delikanlılarının eline bir iki komut verilince üste çıkmaya çalışmasınlar. Haketmiyor o saygıyı, sevgiyi. Düzgün konuşmasını, iftira atmamasını, sanal ortamda her gördüğüne yazısı yeşil diye dayılanmamasını, tanımadığı adama da kafa tutmamasını öğrensin.
  • quote:

sXe versiyonunuzu güncellediniz mi ?

Tam olarak aldığınız hatanın resmini koyarsanız sevinirim.

sxe versiyonu 8.6 servera bağlanıyorum ct yada t seçme yerine geliyorum hiçbir şey çıkmadan direk cs kapanıyor
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.