Bu gün oynadık biraz sizde gelin oynayalım. Hatta ss aldım http://www.upload.gen.tr/d.php/s9/vmhkb2l8/dh.jpg.html burdan upload edebildim anca, indirmeniz gerek Başka resim upload edeceğim yer biliyor musunuz?
quote:Orijinalden alıntı: yawan biraz bakındım ama göremedim. dhnin cs 1.5 serveri varmı ? Yok baba, 1.6 sadece @ZıplayanPatates imageshack kullan
quote:Orijinalden alıntı: B52. quote:Orijinalden alıntı: yawan biraz bakındım ama göremedim. dhnin cs 1.5 serveri varmı ? Yok baba, 1.6 sadece @ZıplayanPatates imageshack kullan orayı denedimde açmadı, sayfa görüntülenemiyor hatası verdi
oyuna giriyorum ama sxe olmasına ragmen oyundan atıyor sxe yi gostererek :S win 7 ultimate kullanıyorum..
benim verdiğim ıp a mı soruo ozan acaba sen nereden bahsedıyorsun anlamadım nonsteamla nere gırmek mumkunmu acaba ıp wermısınız
Server a girmek için hangi sxe sürümü lazım ? Lazım olan sürümün download linkini verirmisiniz arkadaşlar?
Sxe 8.7 sürümü gerekiyor bide sw girince bekleyız az dırek cıkmayın sw gıren herkes bıraz beklese dolar xD
Beyler Ben FireİnMyHole oyunda fy_iceworld olduğu sürece 4-5 kişi girio.Biraz bu sayıyı çoğaltalım diyorum.
Sadece hafta sonu aksamları gırebılıom xD ben o zman da dolu oluyor aslında derslerden gıremıom ama baska zman sayı hiç denecek kadar az sw de