Şimdi Ara

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com' (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
1
Favori
87.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zurrani

diablo sen haklısın yazdıklarında... milletin alayını karalamaya hakkı yok kimsenin.
    adminlik de sesi uzaktan hoş gelen bi davul gibidir, herkes bilmez zorluklarını.

ama yine de admin de olsa, küfredene küfretmemeli admin arkadaşlar,
    atarsın serverdan küfredeni, nicki de kara listeye yazarsın...
    adminin görevi bellidir, oyunun seviyesini ve düzenini yöneterek daha eğlenceli hale getirmek.

Hocam ben zaten küfür eden admini savunmuyorum kesinlikle,küfür eden admin,küfür eden oyuncudan daha suçludur benim gözümde,yetkiyi kötüye kullanmamalı kimse.

Ama benim canımı sıkan,tüm adminlerin aynı kefeye konulması,ve bizim "insanları enayi yerine koymakla" suçlanmamız.

Aynen dediğin gibi,adminliğin sesi uzaktan çok ama çok hoş geliyor,ama insan biraz vefalı olup işine sıkı sarılınca,görmezden gelemez olup oyuncuları düşününce,herşey değişiyor.Bugün yine girdim CSye bir sürü uyarılar yaptım.Sırf çok rahatsız olunuyor diye,küfür harici kimseyi banlamadım.Slay ve Kick kullandım genelde.Çoğu oyuncu da yine işimi iyi yaptığımı söylediler.Ben de hatam olduğunu pek zannetmiyorum.

Adminlerin içinde en açıklayıcı olan,oyuncuyla en çok muhattap olan da benim,"beni niye banladın" diyen adamı cevapsız bırakmam,sorunu olanları dinlerim,gerekirse oyunu bırakır adamın problemini çözmeye uğraşırım...

Ama işte,bazı insanlara iyilik yaramıyor.Burda güzel bir ortam oluşturmuşuz,DH adına güzel bi server açmışız problemsiz,günümüzden vakit ayırıp serverla ilgileniyoruz,onun bunun küfrünü duyuyoruz her gün,sırf oyuncular rahat oynasın diye kendi oyunumuzu bırakıp adminlikle ilgileniyoruz...

Aceba,bize işimizi iyi yapmadığımızı söyleyerek çamur atan arkadaşlar,admin olsalar nasıl olurdu...
    10YTL verip bi adminlik alsalar,hepsinin boyunun ölçüsünü alırız,ama kimse lafının arkasında durmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 24 Ekim 2008; 19:48:48 >

• vay dhnin serveri varmış

takılırız bundan sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: pew

vay dhnin serveri varmış

takılırız bundan sonra

oo dövmeci
  • Bütün adminleremi dedik benim şikayetim seninde dediğin gibi 10ytl veripde admin yaptığın deli.p hakknda ,Her 10 ytl vereni admin yaparsanız olacağı budur..Valla yukarda kapı gibi herşey adminlerinin ettiği hakaretler küfürler ..Kimsenin sesi çıkmasın diye böyle ezmeler sesinizi çıkarın millet gerekirse girmeyin ezdirmeyin kendinizi,burayada yazın...Küfür eden adminin ss sini alın gerekeni yapalım diyorsunuz dediğinizi yapmıyorsunuz..Bu arada şunuda ekleyeyim bu server ilk açıldığında 3-5 kişi takılıyordu bu servera ilk girenler arasında ben vardım bu servera oyuncu çektik ozaman her girdiğimde selam verirdin eyvallah derdin şimdi neoldu serverıma giremezsin diyorsun niye peki çünkü hatalarınızı yüzünüze vurduk ,niye peki server artık full çekiyor kimseye ihtiyacın kalmadı..
  • sürekli base kalan birine sokarım artık yeter dedim sınırsız banlandım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ø®ßJK

sürekli base kalan birine sokarım artık yeter dedim sınırsız banlandım

e biraz sakin olaymışın hocam
  • quote:

Gereken yapılmış,banlayan arkadaş doğrusunu yapmış...Serverda küfür kesinlikle yasaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: PompaciMulaim

Bütün adminleremi dedik benim şikayetim seninde dediğin gibi 10ytl veripde admin yaptığın deli.p hakknda ,Her 10 ytl vereni admin yaparsanız olacağı budur..Valla yukarda kapı gibi herşey adminlerinin ettiği hakaretler küfürler ..Kimsenin sesi çıkmasın diye böyle ezmeler sesinizi çıkarın millet gerekirse girmeyin ezdirmeyin kendinizi,burayada yazın...Küfür eden adminin ss sini alın gerekeni yapalım diyorsunuz dediğinizi yapmıyorsunuz..Bu arada şunuda ekleyeyim bu server ilk açıldığında 3-5 kişi takılıyordu bu servera ilk girenler arasında ben vardım bu servera oyuncu çektik ozaman her girdiğimde selam verirdin eyvallah derdin şimdi neoldu serverıma giremezsin diyorsun niye peki çünkü hatalarınızı yüzünüze vurduk ,niye peki server artık full çekiyor kimseye ihtiyacın kalmadı..

Yahu kardeşim niye anlamıyosun,küfür eden adminin yetkisi alındı diyorum,ayakta mı uyuyosun nedir 2 saattir kime ne anlatıyorum ben.Gel tüm adminlere hakaret et,ondan sonra lafının arkasında durmayıp duygu sömürüsü yap...Biz bu server 20 kişilik iken neysek,şimdiki 32 kişilik haliyle de oyuz!

Bize nasıl davranılıyorsa biz de insanlara öyle davranıyoruz,bana hakaret eden adama ben halini hatrını sormam yani,o kadar ruhsuz değilim.

• E biranlık sinir ama sınırsız olmamalıydı en fazla 5 dk veya kıck
    quote:

Orjinalden alıntı: Doruk..

quote:

e biraz sakin olaymışın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 25 Ekim 2008; 17:16:03 >
  • Ben sana hakaret felan etmedim benim sorunum sadece deli p ve yapamayacağı sözleri veren adminleredir..Eğer bütün adminleri kasteden bir yazım varsa herkezden özür dilerim ki bu sözü söylerken görevini yapmayan adminler demek istediğimi işine gelen herkez gayet iyi anlar ...Bu arada bu adminlerin yetkisi alındı dedin ama bu sabah Deli.p tarafından banlandım demekki kimsenin yetkisi felan alınmamış..Her şey 10 ytl içinse ben size istediğiniz kadar 10 ytl veririm.Adminlerin yetkisi alındı demişsin yani hatanızı kabul ediyorsunuz böyle olun canımı yiyin. ..Bu arada selam veriyordun derken sadece örnek verdim kimsenin selamına sabahına ihtiyacım yok..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PompaciMulaim -- 25 Ekim 2008; 19:20:54 >
  • Pompacı,bak ben admin yetkisi belirlemiyorum,ben sadece adminim.Adminlerin yetkisini belirleyen kişi Görkem.
    Ha şu var,benim fikirlerime değer verir görkem,eğer bi adamın adminliğini sil dersem de siler...
    Ben söven sayan admin görmedim bu güne kadar.Görsem zaten ben atarım oyundan admin de olsa...

Bu olay benden biraz uzak,ama arkadaşları çokça uyardık,ve hala da uyarıyoruz.
    Ha eğer ki,bu adam bi daha küfür ederse,özellikle de ben görürsem,kesinlikle serverda adminliğini durdurmam onu söyleyebilirim.İnsanın hatası olabilir,sinirli anıdır v.s denk gelmiştir,hatayla söylemiştir,ama kimse bunu alışkanlık haline getiremez serverimizde.

Görkem ile ilgili sse geline...İnan yani görkem kolay kolay hakaret etmez.Yani inan,bi admin olsan var ya bu lafların hiçbiri saymazsın ama işte uzaktan farklı geliyor.Hergün ne kadar insandan laf duyuyoruz,ne kadar insanla muhattap oluyoruz az çok görüyorsundur.30 kafadan bi ses çıkıyor serverda.

İnan bazen,kişi adminliğini felan unutabiliyor,nefret ettiriyorlar adminlikten.O yüzden sen de biraz sakin ol.
    Ha eğer adminlerden birisi gelir sana küfür ederse,gel beni bul,bana söyle.Ben de arkadaşlarla konuşurum tekrar,serverda bi admin ağır küfürler zaten etmez,ederse cezasını çeker merak etme sen.

Bu admin v.s konusunun kapatılmasından yanayım.

• Eyvallah olay bu kadar teşekkürler .Bu sözlerden sonra keşke bunlar hiç yaşanmasaydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PompaciMulaim

Eyvallah olay bu kadar teşekkürler .Bu sözlerden sonra keşke bunlar hiç yaşanmasaydı.

Aslında ta başından beri aynı şeyleri söylemeye çalışıyorum ama bir türlü anlaşamamıştık...
    Dediğim gibi,adminlerin de insan olduğunu unutmayın,sakin olun,olayları fazla üstelemeyin.

Sıknıtılarınızda,forumda konu açmak yerine önce bize ulaşın.
  • orda adamın yazdığını görsen sende aynısını derdin gelmiş wall indirdim beyler çalıştıramıyorum olan varsa sölesin msn filan diyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

orda adamın yazdığını görsen sende aynısını derdin gelmiş wall indirdim beyler çalıştıramıyorum olan varsa sölesin msn filan diyordu

Hacum boşver konuyu kapatalım...
  • DH Farkı

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com'
    http://img80.imageshack.us/my.php?image=adszof2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 26 Ekim 2008; 20:02:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

DH Farkı

http://img80.imageshack.us/my.php?image=adszof2.jpg

• LAAAAN BENSİZ SERWER NASIL NELER OLDU LA :D yetkıler alınmıs falan :D
  • Yaw bende oyun donuyo insanlar karekterler herşey donuyo . Oyundan atmıyor ama düzelmesi için retry çekmem gerekiyor ? Nasıl düzeltebilirim .
    Oyunu sildim yükledim ,
    v26 yükledim
    daha ne yapabilirim ? Artık bıktım oyun oynayamıyorum beyler yaa
  • Evet arkadaşlar^^ war3 war3 nereye kadar değil mi? Artık eskiye dönmenin zamanı geldi KuZuCuK tarih oluyor :D yeni nickim DH | Yagiz yani, ismim. Yağız. Nicke ne gerek var... O ne öyle yok KöfteSuyu(Kasap) yok Şikayetname(Şaka :D)...
    Neyse, uzun lafın kısası, DÖNDÜM!!!!

(Yanlış anlaşılmasın)

Saygılar, DH | Yagiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B52. -- 28 Ekim 2008; 13:28:51 >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.