Şimdi Ara

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com' (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.619
Cevap
1
Favori
87.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Coming

uzun süredir iş nedeniyle ortalıkta yokum bu ay sonu hepinizi Hs manyağı yapacağım gobeller

Ya bırak ya sen mi yapacan. Get Allah aşkına.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pew

kusura bakmayın ama server bildiğin mal dolu.. daha girceğimi sanmıyorum bu servera, zaten banlandım durduk yere..

Mal doluysa girme bu kadar basit
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doruk..

quote:

Orjinalden alıntı: InFlames*

Beyler aklıma birşey geldi, Istanbul'da oturan cs oyuncuları ile Kadıköyde mesela Orange'da buluşsak bir hafta sonu? Herkes kendine bir yaka kartı yapsa, geleceklerin listesi oluşturulsa, bilmeyenlere yol anlatılsa, ya da biri alsa? Bence çok güzel olur.. Ne dersiniz?

Saygılar,
    DH | Jigsaw*
    ya da
    DH | Yagiz*

orange nerde hacı?
    Hacum aşağıdan boğaya çıkarken simitçinin oradan sağa dön, ilk sola dön, pazarı geç(orda kaz vardır hatta) yukarıdan sağa dön, oradan ilk sola, dümdüz yukarı çık, gri büyük camları olan bir bina var oradan sağa dön, ilerde solda.

Anlamadıysan sen boğaya gel, ben seni götürürüm hadi beyler yokmu daha kadıköye gelebilecek?

Ps: Sosyete ya da Psikopat yemeyen gelemez
    (Yamyam değiliz onlar yemek isimleri )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B52. -- 4 Kasım 2008; 21:20:29 >

• in flames netline var mis gibi 3-4 katlı, orange dediğin yeri duydum sanırım..

şu sayfaya konu aç bence mutlaka vardır gelebilecek..
  • Bi ara Ankara içi de düzenlemek lazım böyle bi etkinlik...

Hatta,DHKT ziyareti düzenleyelim,siz bize ziyarete gelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 5 Kasım 2008; 0:31:14 >
  • 212.68.45.17 ip li server ile bağlantımız kesilmiştir.. Olan olaylardan ötürü sorumlu değilizdir.Yeni ip lerimiz 2 güne kadar elinizde dostlar

Serverlarımız 32 kişlik pro
    24 kişilik fun
    12 kişilik maç

olacaktır..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_27617691/tm.htm

Linkte ayrıntılı açıklama yapılmıştır,kafasında soru işareti kalan arkadaşlar o konuyu okusunlar,yine de sorularınızı bize sorabilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crimin4L_

quote:

Yav şu de_dust2006 nın dosyalarını atın lütfen . İnternetten indirdim kabul etmedi kendi otomatik yüklemiyor . Map'a girebilen biri upload ederse güzel olur . Özellikle de_dus2006.bsp hata veriyor .

• quote:

quote:

quote:

Yav şu de_dust2006 nın dosyalarını atın lütfen . İnternetten indirdim kabul etmedi kendi otomatik yüklemiyor . Map'a girebilen biri upload ederse güzel olur . Özellikle de_dus2006.bsp hata veriyor .

• yuh ya 2 kişi miyiz sadece:S
  • bnde serwerınzın DAIMI CT LERINDENIM BY roLLer cosT supersın dh supersın dh cs.16 serwer

CSDE TEK ADERS DH SERWER
  • o artık bizim değil oluşan sorunlardan sorumlu değiliz
  • kofte suyu baba yarın yenı ıp elımıze gecermı acaba ?
  • cumartesi olucak gibi
  • SAOLASIN KOFTE SUYU EYW BB SIMDIDEN HAYRLI OLSUN BN HEMN DALARIM SERWE SATEN KOLAY GELE BB
  • quote:

Orjinalden alıntı: [By]. roLLer cosT

SAOLASIN KOFTE SUYU EYW BB SIMDIDEN HAYRLI OLSUN BN HEMN DALARIM SERWE SATEN KOLAY GELE BB

sağolasın
  • DHKT Server 1 Açıldı : 212.175.124.51
  • Hayırlı olsun
  • Hayırlı ossun kardesım...
  • Baba coming !!!
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.