Şimdi Ara

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com' (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.619
Cevap
1
Favori
87.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıldırında Dh cs serveri ,adminleri küfürmü ediyor?
  • insanında bir yere kadardır sinir seviyesi o sınırı aşında ne dediğini bilemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

quote:

Orjinalden alıntı: PompaciMulaim

Biraz önce oyundayken başka bir dh adminin seviyesi ..

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com'

adamı çıldırttınız

''ÇILDIRINCA DH SERVER ADMİNLERİ KÜFÜRMÜ EDİYOR?''

Bence Dh serveri adminleri kendine çeki düzen vermeli ,,milletin lafına göre banlamalar , yok baseden çıkmayanı görürsem Banlarımlar ,yok balkona çıkanı banlarım yok evde duranı banlarım..Adminler ct oluyor istiyorlar ki t gelsin hiç saklanmadan önümüze atlasın bizde ezelim...
    Arkadaşlar şu anda Köftesuyuda dahil bütün adminler bana cephe almıştır..Yarın benim nicimle biri girip küfür eder ve benim nicim yazılı ss ler koyulursa şaşırmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PompaciMulaim -- 19 Ekim 2008; 13:39:19 >

• arkadaşım ne alakası var neden cephe alalım sana beni hiç birine küfür ederken gördün mü ? sebepsiz birini banlarken gördün mü ? saçma saçma konuşmayalım
  • Serverda yazdınızda foruma post,ss atan banlanır diye bu olaylardan sonra ,benmi yanlış anladım acaba öyleyse özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PompaciMulaim -- 19 Ekim 2008; 13:41:53 >
  • Her banlanan , kicklenen , slaylanan sanki haksız kin tutmuşuz gibi bir havaya bürünüp konu açıyor bunu kastedmek istedim
  • Haksız olsam inan burda uğraşıp durmam ,,yukardaki kanıtlardada sanırım haksız olmadığım anlaşılıyor arkadaşlar yazıları okusun ve karar versin artık kim haklı..
  • quote:

işte bu durumlarda SS alsanız adminliklerini direk silelim diyoruz

Köftesuyu benim seninle sorunum yok , bu yukarıda yazdığınıda uygulamaya geçirsen iyi olur..Ss ler kapı gibi duruyor, yukarı bakarsan görürsün..Eğer bu dediklerinide uygulamayacaksan böyle vaatlerde bulunma lütfen!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doruk..

mulaim le oynadım çokça hile olduğunu sanmıyorum

bi keresinde bi elde 9 canla 5-6 kişiye tek tek hs atmıştım tüh yicem banı şimdi dedim synax sanırım banlamıştı .. olabiliyo öyle şeyler hemen banlamak manasız bence

Eyvallah kardeşim 1 kişiden bile olsa destek görmek güzel gerçekten...Sonuçta bizim arkamızda admin felan yok biz değersiz, ct önüne atlayacak playerleriz ,benim için önemli değil ben ayda yılda bir girerim zaman geçirmeye, ama playerler hakkını savunmaz boyun eğerse çoook ezilir..Boşuna küfür yer ,slap yer ,tokat yer,laf yer ,baskı altında kalır oyununu oynayamaz ..Zaten keyifle oynayamadıktan sonra bi anlamı yok.

.........DOĞRU SÖYLEYEN DOKUZ KÖYDEN KİCK BAN YER.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PompaciMulaim -- 19 Ekim 2008; 14:21:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PompaciMulaim

quote:

mulaim le oynadım çokça hile olduğunu sanmıyorum

bi keresinde bi elde 9 canla 5-6 kişiye tek tek hs atmıştım tüh yicem banı şimdi dedim synax sanırım banlamıştı .. olabiliyo öyle şeyler hemen banlamak manasız bence

Eyvallah kardeşim 1 kişiden bile olsa destek görmek güzel gerçekten...Sonuçta bizim arkamızda admin felan yok biz değersiz, ct önüne atlayacak playerleriz ,benim için önemli değil ben ayda yılda bir girerim zaman geçirmeye, ama playerler hakkını savunmaz boyun eğerse çoook ezilir..Boşuna küfür yer ,slap yer ,tokat yer,laf yer ,baskı altında kalır oyununu oynayamaz ..Zaten keyifle oynayamadıktan sonra bi anlamı yok.

.........DOĞRU SÖYLEYEN DOKUZ KÖYDEN KİCK BAN YER.........

öyle ya az önce de benim konuşmam gaglendi bi de köftesuyu laf etti bana alıştık artık elinde azcık güç olan kendini herkesin üstünde görüyo bu çok yanlış..

• Arkadaşlar merhaba, ben HeLLTurq 'hulk
    Dün bir arkadaşınız beni de banladı shoot em up'lardan biriydi, sanırım deli.
    Biraz daha dikkatli olun. Birini hile düşünerek banlıyor iseniz iyice izlemeniz gerekmektedir, bazı ozel durumlarda kulaklık kullanımı hileye benzer durumlar ortaya cıkarabilir, burada da adminin oyun zekası çok önemli, insanların "wall" demeleri ile gaza gelmemesi gerekli.
    Server da kullandıgım nick -Thor-
    İyi günler.
  • @Doruk
    baktın türkçe küfürler işlemiyor almancaya kaydın hacı napıyım 2dk lık gagladım sus diye
  • steam diyorum, başka da bişi demiyorum.
    steamde şimdiye kadar banlandığımı hatırlamıyorum,
    sadece pingim 100 üzeri olduğu zaman çeşitli nedenlerle kick yemişimdir.

gelin bi tane dh steam server için sinerji yaratalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 19 Ekim 2008; 17:48:20 >
  • Olur yaratalım nasıl olucak o iş,lisanslı oyunmu gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

adminleriniz gerçekten çok kotu.

5, 6 sene önce SNN'de adminlik yapıyordum, oyuncular küfür etmediği sürece ya da hile yapmadığı sürece kesinlikle banlanmazdı. hatta adminlerle normal oyuncular arasında tartışma bile olurdu. iki sıradan oyuncu nasıl tartışabiliyorsa, adminle oyuncu da öyle tartışabiliyordu o zamanlar. kısacası demokrasi denen bir şey vardı eskiden. SNN'den önce de AGS zone vardı mesela. özellikle DH serverındaki adminler çok kötü, bir de master of puppets mi öyle bir server var, orası da beter. mesela rak! bal!k'da base kalana 0 zararlı tokat atılıyor, olmadı ikaz ediliyor, o da olmadı spectator yapılıyor. küfür ya da hile olmadığı sürece de banlanılmıyor oyuncular genelde. öyle oldukları için de Türkiye'nin en popüler serverlarından biri. fakat DH serverlarındaki adminler, kendilerini öldüren oyunculara bile kafayı takabiliyor. iş yerinde, geceleri boş vakitlerimde CS oynuyorum, geçenlerde adamın biri 2 kez üst üste bir admini öldürdü, önce küfürlü bir şekilde hakaret etti admin bu oyuncuya, daha sonra da sürekli adamı izleyerek, "orada durma" , "base kalma" gibi yazılar yazdı, en sonunda da banladı. her bölümde, illa ki 2/3 kişi banlanıyor. özellikle de inferno'da. adminler geçiyor CT'ye, koridoru tutanı banlıyorlar, eve gireni banlıyorlar, base de duranı banlıyorlar. sonra o banlananlar farklı nickler alarak, modeme reset atarak oyuna giriyorlar ve flood yaparak en olmadık küfürleri ediyorlar. bunu gören oyuncunun elbette ki o servera olan ilgisi azalır. o yüzden popüler serverlar sürekli full olurken, DH sunucusu çok nadir doluyor. genel olarak tüm serverlardaki adminler çok dandik fakat DH'ninkiler gerçekten çok kötü. adamlar resmen fantezi öğesi olarka görüyorlar oyuncuları sanki. uyarmak istedim, adminler kendi bindikleri dalı kesiyorlar.

Aynen katılıyorum sana. Admin bi user dan yetki olarak üstün olabilmeli sadece. istediği gibi tartışabilmeli. Sonuçta oynayan 2 insan değilmidir ?

• quote:

@Doruk
    baktın türkçe küfürler işlemiyor almancaya kaydın hacı napıyım 2dk lık gagladım sus diye

orda Almanca'yı başkası etti 1..
    ben Türkçe küfür etmedim içinde A M geçen kelimeyi otomatik küfür sanıyo server 2..
    İngilizce de canım sıkıldı yenilmekten laf olsun diye yazdım ..

benim şikayetim buna değil tabi, basede bekleyenlere laf edince yeni savunma rush yapmayın demek oldu ona kızıyorum çok.. adam base de awp veya 4 7 yle bekliyo onun niyeti belli onlara laf ediyorum ben

• quote:

quote:

@Doruk

ben Türkçe küfür etmedim içinde A M geçen kelimeyi otomatik küfür sanıyo server 2..

benim şikayetim buna değil tabi, basede bekleyenlere laf edince yeni savunma rush yapmayın demek oldu ona kızıyorum çok.. adam base de awp veya 4 7 yle bekliyo onun niyeti belli onlara laf ediyorum ben

kardeşim bizde 2 dk lık susturduk işte korkma küfür yasaktır yazısı altını okuyabiliyoruzbazen bakıyorumda direk dalıyorsunuz adam çıkana kadar kapıya geliyor vuruyor "oo admin base banlasana lan " diyorlar bende rush atmada vurmasın diyorum , ha bazen dengesizler awp ile yatıyor onları atıyoruz

• Siz böyle her sıkıntınızda konu açıp forumda yaygara çıkarttığınız sürece hiçbirşey değişmiycek.
    Çocuk gibi onu bunu çekiştirmeyi,şikayet etmeyi bırakın artık....

Bu tip sıkıntılarınızda KöfteSuyu ile irtibata geçin dedik en az 20 defa.
  • platinhostlarda adminlik almıştım hilecilerden bıkınca...
    ilk hafta bezdim adminlikten, hileci çok...
    hakkaniyetli olmak için de emin olana kadar izliyordum.
    en sonunda tam olarak emin olduğum hile açan kişilerin nicklerini yazmaya başladım,
    oyuna girerken kalem kağıt da yanımda oluyordu.
    bi kere kara listeye gireni ne zmaan görsem sorgusuz sualsiz attım.
    çünkü ben o adamı her oyununda izlemek zorunda değilim,
    ama o kara listeye de iyi oynayan bi kişiyi dahi hile diye yazmadım ukala olsa da.
    17 el üstüste izlediğim adam oldu, bazen çıkıp normal nickle girip.

kimseyi de hile ve ağır küfürler harici atmadım,
    görev yapmayanlara slay ve söz dinlemezse kickten başka bişi de yapmadım.
    tartıştıklarımı da atmadım, küfretmediği sürece.

adminlik biraz vicdan işi.

ama oyuncular da kimsenin gazına gelip küfretmemeli,
    adminler de emin olmadan banlamamalı.

gerçek hileyi yakalamak zaman ve emek ister.
    zaman ve emek vermek istemeyen admin de izlemez bile, sağ üst köşedeki hs'lara bakar atar sonra.

• quote:

quote:

quote:

@Doruk

kardeşim bizde 2 dk lık susturduk işte korkma küfür yasaktır yazısı altını okuyabiliyoruzbazen bakıyorumda direk dalıyorsunuz adam çıkana kadar kapıya geliyor vuruyor "oo admin base banlasana lan " diyorlar bende rush atmada vurmasın diyorum , ha bazen dengesizler awp ile yatıyor onları atıyoruz

tamam hadi bakalım..

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.