Şimdi Ara

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com' (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
1
Favori
87.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım hala aktiftir bir ara uğrayayım.
  • Arkadaslar sız oyununuzu oynayın.su konusmayı bıraksanız kımse sızı banlamaz.öyle an oluyor kı yazılanları okıyıım derken öluorum:D:DBence hem arkadaslıgın ıyı oldugu hemde eglencelı bı server.bu ara sacma sapan ınsanlar gırsede kalıte ıyı.admınlerede hak verın bu ara sxe cıkmadı dıe costu mıllet:DHerkese keyıflı oyunlar...
  • Arkadaşlar bu haksız yere banlanmanın yok basede kalmayın muabbetlerinin çözümünün en güzel yolu buraya şikayetlerinizi yazmanızdır..Bakın bazılarının paçasını nasıl alev sarıyor..Siz önce çoluk çocuğu admin yapmayın olurmu , yapamayacağınız işleride vaad etmeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PompaciMulaim

Arkadaşlar bu haksız yere banlanmanın yok basede kalmayın muabbetlerinin çözümünün en güzel yolu buraya şikayetlerinizi yazmanızdır..Bakın bazılarının paçasını nasıl alev sarıyor..Siz önce çoluk çocuğu admin yapmayın olurmu , yapamayacağınız işleride vaad etmeyin.

Arkadaşım bak server DH'nin değil parasını onlar vermiyor ben kendi çapımda DonanimHaber oyuncuları ile oynamak için açtım yani şikayetler ile elimden geldiği kadar ilgileniyorum.. Paçam alev almaz korkma isteyen gelmez ayrıca çoluk çocuk dediklerin senden daha akıllıdır buna emin olabilirsin
  • Server Dh nin değilse Dh ye yakışacak şekilde serverinizi yönetin olurmu..ADminleriniz Dh forumu kullanıcısı olan playerlere küfür etme hakkını nereden buluyor..Bütün ss ler yukarıda adminlerinin ettiği küfürler yukarıda kapı gibi dururken ne yüzle kendinizi savunuyorsunuz ..Adminin dh üyesi playerlerin alayına küfür ediyor yine ss koyuyorum bidaha bakın iyi görün.Bu sadece benim ss aldığım bunun gibi yüzlerce aşşağılama ile karşılaştım serverinizda..Kendinize çeki düzen verin yaptığınız hataları kabullenmeyi bilin ..Kendinizi düzeltmezseniz adını kullanarak player çektiğiniz serverda bu olanları kanıtlarıyla Dh yönetimine bildireceğim,sonra ne koyarsınız serverinizin adını bilmem ozaman gelmem zaten..Bu arada adminlerinin zeka seviyeleri yukardaki ss lerden belli oluyor ..
    SS NİN TEKİ DH CS ALEMİ BAKIN GÖRÜN KARAR VERİN, DİĞER MUABBETLER VE SS' LER YUKARIDA

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com'

• Buyrun şikayet edin sizde kesin diğer server sahiplerindensiniz.. Player çekme ile uğraşmam diğer bebeler gibi rahat olunuz. 1 Adminin lafı ile bütün adminleri karalama hakkınızda yok
  • Siyasetci gibisin kendini savunamayınca falso atıyorsun helal sana server sahibi felan olmadığımı sen benden iyi bilirsin benim bu serverda kaç zamandır takıldığımı da hiç böyle bir muabbet oldumu ama son olan sabrımı taşırdı ve hatanın kabul edilmeyişi.hatanızı kabullenseniz bundan sonra daha dikkatli olur adminlerimiz deseydiniz eyvallah derdik..Küfür vs hareket eden adminin ss sini alın adminliğini silelim vaadi bulunmuşsunuz, önünde ss yapda görelim sözünün arkasında durduğunu..anladınmı.bir kez daha söylüyorum her şey yukarda ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PompaciMulaim -- 22 Ekim 2008; 22:14:06 >
  • Ben bu ip ye niye giremiyorum 212.68.45.17 banlandım mı ya ? Ne yaptım ben
  • Saldırı var şu anda offline bütün serverlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

Saldırı var şu anda offline bütün serverlar

Haa oh az küfretmedim hee
  • Ne zaman açılcak hem ?
  • yeni açık bulunmuş o saldırıları kesilmeye çalışılıyor kesilince açılacak
  • quote:

yeni açık bulunmuş o saldırıları kesilmeye çalışılıyor kesilince açılacak

Time ? Saat ? Wiviel Uhr ist es?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crimin4L_

quote:

yeni açık bulunmuş o saldırıları kesilmeye çalışılıyor kesilince açılacak

Time ? Saat ? Wiviel Uhr ist es?

belli değil
  • Açıldı
  • Ya bende oyuna girince [Bazen] adamlar donuyor (sxe açık) yazı yazılmıyor öyle kalıp oyundan atıyor neden ya ??
  • patch den kaynaklanıyor olabilir v26 dene
  • quote:

patch den kaynaklanıyor olabilir v26 dene

Sağol bi deniyim inşallah sorun düzelir .
  • quote:

Orjinalden alıntı: PompaciMulaim

Server Dh nin değilse Dh ye yakışacak şekilde serverinizi yönetin olurmu..ADminleriniz Dh forumu kullanıcısı olan playerlere küfür etme hakkını nereden buluyor..Bütün ss ler yukarıda adminlerinin ettiği küfürler yukarıda kapı gibi dururken ne yüzle kendinizi savunuyorsunuz ..Adminin dh üyesi playerlerin alayına küfür ediyor yine ss koyuyorum bidaha bakın iyi görün.Bu sadece benim ss aldığım bunun gibi yüzlerce aşşağılama ile karşılaştım serverinizda..Kendinize çeki düzen verin yaptığınız hataları kabullenmeyi bilin ..Kendinizi düzeltmezseniz adını kullanarak player çektiğiniz serverda bu olanları kanıtlarıyla Dh yönetimine bildireceğim,sonra ne koyarsınız serverinizin adını bilmem ozaman gelmem zaten..Bu arada adminlerinin zeka seviyeleri yukardaki ss lerden belli oluyor .. SS NİN TEKİ DH CS ALEMİ BAKIN GÖRÜN KARAR VERİN, DİĞER MUABBETLER VE SS' LER YUKARIDA

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com'

Sen kim oluyorsun ki,tüm adminleri sınavdan geçirip kendi kafandan yorumlayabiliyorsun?
    Ben de adminim o serverda,hadi buyur söyle bakalım yüzüme ne diyceksen,göster SSi koy foruma,kime küfür etmişim ben?Kime artistik yapmışım bi söyle hadi...

İstiyosan bi anket açalım,DiabloXT görevini yerine getiriyor mu getirmiyor mu diye...

Yukarda alıntıda kalın olarak yazdığım kısımdaki cümleden dolayı bir daha DH serverine giremiyceksin,
    Görkem de gelse Samet de gelse seni o servera almıycam,ben de yetkimi gayet olgun bir şekilde kullanıyorum sana karşı,hodri meydan...

Biz DonanımHaber adına açık tuttuğumuz bu serverda elimizden geleni yapıyoruz.30 tane oyuncuyu yönetmek,kontrol altında tutmak öyle sanıldığı gibi kolay bir iş değil.Öncelikle bunu kafanıza bi sokun artık.
    Adminliğin a'sını bilmeyen adamlar burda gelip tüm adminlerin aleyhine yazı yazıyorlar,ben bunu kabullenemiyorum işte.

Yaşınız kaç,başınız kaç da,19-22 yaşlarındaki adminlere hakaret seviyesine gelen cümleler kurabiliyorsunuz arkadaşlar?

Oyuncu gelsin,serverda admine ana avrat küfür etsin,admin ağzını açmasın,gerekeni yapsın oyundan atsın,
    sonra gelip de,admin harıl harıl adam banlıyor olsun...Biraz kafanızı kaldırın artık,yaşınızı bilin ona göre davranın...

Benim yaşım 19,bunu bilerek davranın bana da,sonra size bi laf söylendiğinde zorunuza gitmesin,gidip ona buna şikayet edicem diye de forumda zırlamayın...

• diablo sen haklısın yazdıklarında... milletin alayını karalamaya hakkı yok kimsenin.
    adminlik de sesi uzaktan hoş gelen bi davul gibidir, herkes bilmez zorluklarını.

ama yine de admin de olsa, küfredene küfretmemeli admin arkadaşlar,
    atarsın serverdan küfredeni, nicki de kara listeye yazarsın...
    adminin görevi bellidir, oyunun seviyesini ve düzenini yöneterek daha eğlenceli hale getirmek.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.