Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: XavionS

Arkadaşlar ben biraz yağlı bir vücuda sahibim ve amacım yağ yakmak, kilo vermek. Çoğu kişi bodye başlayınca kilo almış. amacım kilo almak değil, kilo vermek sadece düzgün bir vucüda sahip olmak amacım yani fit bir vücut elde etmek. Ağırlık pek çalışmayı düşünmüyorum. Ne yapmalıyım? Bir spor salonuna yazılacağım. Orada neler yapabilirim? Ve ek olarak boyumun uzamasına katkı da bulunabilecek bir alet ya da hareket yapabilir miyim salonda?

Cevap?

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

ya ben gittim ortopediye, adam kollara dokundu acı var mı yok mu dedi vs... sonra dedi kaslara fazla yüklenmişsin ağırlıkları azalt... sonra gönderdi eve bir krem verip. başka bişey yaptıkları yok

Krem işe yarıyor mu ? bencede birşey demicek ama, gidiyim diyorum.

dostum yazılarımı okusaysdın keşke bileklerin zayıf ondan acıyo 2 günde bir bilek çalış fast jel sür bandajla sar doktor 15 gün çalışma dicek durabilecekmisin hiç sanmıyorum bileklerini güçlendir zamanla kendiliğinden geçiyo bu acı

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

aradalar bulk dönemi ne demek ?

kilo aldığın vücudu şişirdiğin yağlandığın dönemdir.Kas inşaası zaten bulk-definasyon arası gelip gider.Kas yapmak isteyen önce bulk olur şişmanlar.Sonra diyete girip yağ yakar ve yağsız vücut elde etmeye çalışır.Sonra daha fazla büyümek isterse yine şişmanlar yine diyet yapar bu böyle devam eder.Daha fazla kas istiyorsan bunu sürekli uygularsın.Mesela kışın bulk olursun yazın diyet yaparsın define olursun.

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

quote:

ya ben gittim ortopediye, adam kollara dokundu acı var mı yok mu dedi vs... sonra dedi kaslara fazla yüklenmişsin ağırlıkları azalt... sonra gönderdi eve bir krem verip. başka bişey yaptıkları yok

dostum yazılarımı okusaysdın keşke bileklerin zayıf ondan acıyo 2 günde bir bilek çalış fast jel sür bandajla sar doktor 15 gün çalışma dicek durabilecekmisin hiç sanmıyorum bileklerini güçlendir zamanla kendiliğinden geçiyo bu acı

Bileklerimde var acı, birde bilekle dirsek arasında olan yerde kemiğime dokunuyorum inletiyor vallahi. En ufak bi baskı uygula avcum acıkken kemik kırılıyomuş gibi oluyor sadece bilek ağrısıyla kalsa iyi.

Paint terk olduk biraz ama ss de verdiğim yerler tam olarak oradaki kemik.

### DH Body Builders ###

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • AHA aynı benim sorun hacı... tıpatıp aynısı özellikle biceps günlerinde oluyor

quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

quote:

Bileklerimde var acı, birde bilekle dirsek arasında olan yerde kemiğime dokunuyorum inletiyor vallahi. En ufak bi baskı uygula avcum acıkken kemik kırılıyomuş gibi oluyor sadece bilek ağrısıyla kalsa iyi.

Paint terk olduk biraz ama ss de verdiğim yerler tam olarak oradaki kemik.

### DH Body Builders ###

aynısı bendede oldu tanıdığım herkesde oldu bu spora başlayan herkesde oluyor kardeşim o kadar ağrlık kaldırıyosun bileğin her zaman birincil çalışıyor zayıf kalıyor dokununca bile feci acıyor sonra antrenman rutinini bozuyor bileklerini güçlendir wrist curl reverse wrist curl yap dumbelle 3 set 12 tekrar sonra fast jel sür ağrı kesici falan iç 2 aya falan bilek gelişmeye başlar zayıf kaldığından acıyor

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • bi de benim şu göğüsten gelen cırtlama sesine çare bulsak yaw gevseyince bile ses çıkarmaya başladı.Doktora git demeyin töbeliyim bi daha doktora.Kas yüzünden 3 kere doktora gittim hiç biri adam gibi bişe söylemedi.Hemen geçiştirdi başından attılar.Doktorlar da yolllarını iyi bulmuşlar ha ha o önemsiz bişe diyip geçiyolar.Önemsiz olsa gelmezdim zaten.

Fast jel dediğin olay nedir doktora gitsem o verir mi ?

yazar tabikide yada reparildi galiba o denli yıpranmayı azaltıcı kremler verirler

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

bi de benim şu göğüsten gelen cırtlama sesine çare bulsak yaw gevseyince bile ses çıkarmaya başladı.Doktora git demeyin töbeliyim bi daha doktora.Kas yüzünden 3 kere doktora gittim hiç biri adam gibi bişe söylemedi.Hemen geçiştirdi başından attılar.Doktorlar da yolllarını iyi bulmuşlar ha ha o önemsiz bişe diyip geçiyolar.Önemsiz olsa gelmezdim zaten.

Doktor artık sırası böyle

Sıra numarası al 8 lira gider anında-Doktordan boş olarak dön

ay sonuda doktor boşları toplar döneride alır her akşam birasını eksik etmez

rahatsızlık vermiyosa önemli değildir kardeşim belki ciddiyetini bilmiyorm ama değildir bence
    bölge --------- başlangıç-------- şuanki
    kol ---------- 25 ------------- 27
    omuz ---------- 104------------ 105
    göğüs ----------- 87 -------------- 90
    bel --------------- 72---------------- 81
    kilo ------------- 58.6 ----------- 62
    ayrıca boyum 181 cm başlamadan önce hiç bi gücüm yoktu sanki şuan bi güç geldi vücuduma dinçlik ama yinede daha çok yolum var biliyorum anlamadığım nokta belim nasıl arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uLtRaMaRiNe -- 9 Eylül 2011; 20:18:24 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 17 Nisan 2013; 21:20:15 >

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe

beyler ilk ayım dün doldu bugün giittim ölçüler alındı sizce nasıl iyimidir ilerleme açısından ? çok kötü olarak başladığımı biliyorum
    ayrıca boyum 181 cm başlamadan önce hiç bi gücüm yoktu sanki şuan bi güç geldi vücuduma dinçlik ama yinede daha çok yolum var biliyorum anlamadığım nokta belim nasıl arttı

Artış iyi ama daha çok çalışman lazım. Yaş kaç? 19 yaşındayım 32 idi kol 1 ay önce ölçtük 34 olmuş. Artışımız aynı.
  • Benimde neredeyse bir ay olucak kendi çabamla evde yürüttüğüm çalışma 3 hafta oldu valla ölçmedim ben en başta ama 1 ay dolunca ölçücem sonra ölçmeye devam ederim Ama bugün biri farketti ağırlık mı çalışıyorsun diye sordu bende şu an hayır dedim 1 ay olmadan evet demem Yani o kişiyi devamlı görürüm her hafta görürüm nerdeyse 1.5-2 haftadır görmüyordum ama farketmesi hoş tabii

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

quote:

Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe

beyler ilk ayım dün doldu bugün giittim ölçüler alındı sizce nasıl iyimidir ilerleme açısından ? çok kötü olarak başladığımı biliyorum

Artış iyi ama daha çok çalışman lazım. Yaş kaç? 19 yaşındayım 32 idi kol 1 ay önce ölçtük 34 olmuş. Artışımız aynı.

18 hocam

Bicepsler için az ve yapabildiğiniz en çok ağırlıkla yapın diyorlar. Sizce?

ben öyle değil de, en fazla 6-8 arası bir tekrar yapabileceğim ağırlıkla çalışırım.

quote:

Bicepsler için az ve yapabildiğiniz en çok ağırlıkla yapın diyorlar. Sizce?

ben öyle değil de, en fazla 6-8 arası bir tekrar yapabileceğim ağırlıkla çalışırım.

Az derken 6-8 arası kastettim tam olarak. Etkisi nasıl ?

bi de benim şu göğüsten gelen cırtlama sesine çare bulsak yaw gevseyince bile ses çıkarmaya başladı.Doktora git demeyin töbeliyim bi daha doktora.Kas yüzünden 3 kere doktora gittim hiç biri adam gibi bişe söylemedi.Hemen geçiştirdi başından attılar.Doktorlar da yolllarını iyi bulmuşlar ha ha o önemsiz bişe diyip geçiyolar.Önemsiz olsa gelmezdim zaten.

bu tür konular da aynen psikolojik diyip geçiştiriyorlar Türkiye de bu tarz konular oturmamıs , göğüsten gelen sesi hiç duymadım fakat benım omuz antremanında bazı hareketlere yeterince ısınmadan girdiğimde omzumdan tık tık tarzı ses geliyordu bide ısınmaya özen göster bakalım esneme felan yap baslamadan ayrıca göğüsten nasil ses geliyor onuda çözemedim mesela benım omuzdaki ses kıkırdaktan geliyor ama göğüs bölgesi sadece kas hani ses yapıcak bişi ne olabilir omzundan gelmediğine eminmisin bu sesin

Orijinalden alıntı: K4JM3R

quote:

bu tür konular da aynen psikolojik diyip geçiştiriyorlar Türkiye de bu tarz konular oturmamıs , göğüsten gelen sesi hiç duymadım fakat benım omuz antremanında bazı hareketlere yeterince ısınmadan girdiğimde omzumdan tık tık tarzı ses geliyordu bide ısınmaya özen göster bakalım esneme felan yap baslamadan ayrıca göğüsten nasil ses geliyor onuda çözemedim mesela benım omuzdaki ses kıkırdaktan geliyor ama göğüs bölgesi sadece kas hani ses yapıcak bişi ne olabilir omzundan gelmediğine eminmisin bu sesin

omuzdan gelen sesler bende 10 aydır var.Onlarla yaşamaya alıştım artık.Onlar parmak kıtlaması gibi bişey artık benim için.Şöyle bi esneyince omuzlarımı gerince bakıyorum kat kut sesler geliyo.Göğüsteki ses trapez hareketi gibi omuzları yukarı hareket ettirince boş şekilde yani ağırlıkla değil böyle kağıt gıcırtısı gibi bişey sanki.Bazen göğsüm gevşiyo bakıyorum gıcırtı geliyo.Sanki bir cips paketi büzüşmüş de eski haline döner gibi ses geliyo arada.Ama dediğim gibi omuzları yukarı aşağı oynatınca hep geliyo o ses zaten.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.