Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • bugün itibariyle spor salonu üyeliğim bitmiş... Ukrayna'ya gitmeme 17 gün var... Bu süre içinde 2 adet 5 kiloluk dumbbell ile idare etmeyi düşünüyorum. inşallah bir kayıp yaşamadan atlatırım, supplementlere devam edeceğim Whey ile kreatin daha bitmedi...

herhangi bir öneri var mı bu konuda ?

Orijinalden alıntı: TARIKKK06

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

şu eti lilalifi koymayın midem bulandı yine.Forumlardaki tavsiyeler üzerine gittim aldım samandan başka bişe değil.Millet bunu nasıl günde 100 gram tüketiyor aklım almıyor.Sütün içine ufacık attım biraz da şeker koydum leş leşşş..Zaten yavan yemek imkansız.Sanki marangozlardaki talaşları yiyomuşum gibi geldi bi an direk çöpe basket.

Ben alıştım tadına iyice.Ama yerken ev halkı benle dalga geçiyo baya,git atlarla otla lan diye.

aynen ya ilk kez alınca bi iştahla oturdum mısır gevreği gibi falan sanıyorum iki kaşık yiyemedim boşa gitti keşke meyveli alsaydım

Orijinalden alıntı: Heathen

bugün itibariyle spor salonu üyeliğim bitmiş... Ukrayna'ya gitmeme 17 gün var... Bu süre içinde 2 adet 5 kiloluk dumbbell ile idare etmeyi düşünüyorum. inşallah bir kayıp yaşamadan atlatırım, supplementlere devam edeceğim Whey ile kreatin daha bitmedi...

Beslenme sağlam olursa herhangi bir kütle kaybı olmaz hocam.Dambıllarla çalışcaksan supp. alma derim. Ne var ukraynada hayırdır
  • Adonis ve karın bölgesindeki kaslar iyice belirleşmeye başladı ayakta bükülüp sıkınca 4 tanesi çok rahat çıkıyor. Umarım sıkmadan belirginleştirebileceğim bir zamana erişebilirim. Okulda başlıyor haftaya lise 4 ygs lys okul + dershane+ fitness umarım çok zorlanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 11 Eylül 2011; 15:52:33 >

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • Arkadaşlar şuan yürüyüş ve diyet yaparak zayıflamaya çalışıyorum daha sonra salona geçmek istiyorum. Fakat kalp rahatsızlığım o yuzden İzmir'de gerçekten bu işin uzmanı olanlar ve hafif kalp rahatsızlığı olanlara uygun program çıkaran uygun fiyatlı bir salona ihtiyacım var. Amacım kaslı bir vücut değil kilomu korumak ve malum kışta geliyor dışarıda yürüyüş vs fazla yapamam o yuzden salonda sporumu eğitmen eşliğinde yapmak istiyorum.

Orijinalden alıntı: ıLGıM

Arkadaşlar şuan yürüyüş ve diyet yaparak zayıflamaya çalışıyorum daha sonra salona geçmek istiyorum. Fakat kalp rahatsızlığım o yuzden İzmir'de gerçekten bu işin uzmanı olanlar ve hafif kalp rahatsızlığı olanlara uygun program çıkaran uygun fiyatlı bir salona ihtiyacım var. Amacım kaslı bir vücut değil kilomu korumak ve malum kışta geliyor dışarıda yürüyüş vs fazla yapamam o yuzden salonda sporumu eğitmen eşliğinde yapmak istiyorum.

Balçova kipa da ki yer gayet pahalı ve gayet lüks tahminimce böyleyse iyi bir hizmetleri de vardır.. Oraya bak

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

bugün itibariyle spor salonu üyeliğim bitmiş... Ukrayna'ya gitmeme 17 gün var... Bu süre içinde 2 adet 5 kiloluk dumbbell ile idare etmeyi düşünüyorum. inşallah bir kayıp yaşamadan atlatırım, supplementlere devam edeceğim Whey ile kreatin daha bitmedi...

Beslenme sağlam olursa herhangi bir kütle kaybı olmaz hocam.Dambıllarla çalışcaksan supp. alma derim. Ne var ukraynada hayırdır

Üniversiteye gidiyorum Ukrayna'ya :)

Vücudu niye yaptık sanıyosun Türk kızları için mi :)))

Orijinalden alıntı: mesat70

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcank

quote:

quote:

abiler kolay gelsin herkese yalnız benim bi sorum var cevaplarsanız sevinirim
    2 gündür çalışmaya başladım (evde) yaş: 27 ağustosta 15 yaşıma girdim (97liyim)

http://forum.donanimhaber.com/m_36468363/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#36616198

bu konudaki program kullanıyorum + başka şeylerde yapıyorum
    10 duvar şınavı,10 tümsek şınavı+50 düz şınav tabi 1 kaç dakka aralıklarla set set devam ediyorum
    sonra Raised-leg single-leg squat ve Side leg raises
    denilen six pack egzersizlerini set set aralıklarla 10ar defa yapıyorum buna ek olarak 50 mekik çekiyorum
    ve daha bir çok egzersiz (kol kası karın kası ve bacak kasları için) yapıyorum yağ yakmak için bunlar idealmi ?? cardio ne tam olarak bilmiyorumm ?? sizce fazlamı zorluyorum ek olarak ne yapmalıyım ??????

şimdiden saolun

cevap

Boy kilo ney? Cardio=Bisiklet,koşma,tempolu yürüme vs.

1.57 boy 47 kilo

teşekkürler

.cevap

Şimdi 2.5 aydır düzenli spor salonuna gidiyorum.Güzel gelişimlerde oldu fakat ay sonunda üni açılıyor.Spor salonu evden uzakta git gel bayağa zaman kaybı oluyor.Ayrıca okula giderken kıyafet vs almam gerekli çok zahmetli iş.Bu yüzden evde devam etmeye karar verdim.120cm lik içi dolu bar,2 tane içi dolu kısa bar ve ağırlıklar alıcam.Buna ek olarak da şunu almayı düşünüyorum;

Bu ağırlık sehpası sizce nasıldır?Bunu seçme sebebim hem maddi durum hemde fazla yer yok.Katlayıp biryerlere koyabilirim diye düşünüyorum.Tek dezavantajı ortadan bölük değil yani nasıl tarif ediyim arkası kalkıp koltuk tarzı birşeye dönüşmüyor.Bazı hareketlerde bu şekilde yapılıyor gerçi 3 ay içinde benim programımda hiç yoktu.O hareketleri de bilgisayar sandaliyesine oturup yaparım diyorum artık.

Şimdi aklıma takılan bir diğer durumsa spor salonunda olup evde olmayan aletler.Mesela öne arkaya çekme hareketi var kanat için adını da bilmiyorum da o hareketi evde nasıl çalışırım bilmiyorum.Sonra butterfly,gögüs için yukarı itilen bir alet var hafif yukarı ileri itiliyor,omuz için oturarak halter gibi yukarı kaldırılan falan.Bu hareketleri dumble ve barlarla bir şekilde yapabilirmiyim ? Teşekkürler.

WORKOUT

Monday – Chest
    3 – 25 push ups
    3 – nautilus press 45, 55, 65
    3 – nautilus incline press 55, 65, 70
    3 – pec deck machine 40, 45, 50

Tuesday – Back
    3 – 5 pull ups
    3 – seated rows 75, 80, 85
    3 – lat pull downs 85, 90, 95
    3 – t bar rows 50, 55, 60

Wednesday – Shoulders
    3 – Arnold press 35, 35, 35
    3 – laterals 15, 15, 15
    3 – front raises 10, 10, 10

Thursday – Biceps & Triceps
    3 – nautilus curl machine 20, 25, 30
    3 – ez curls cable 30, 35, 40
    3 – hammer curls 15, 20, 25
    3 – push downs 50, 55, 60

Friday
    Treadmill 45 minutes 65-75% MHR

Pztesi ve Perşembeye 2 Bacak hareketi
    Salı ve cuma karın kası için hareket.

Nasıl olur?

Orijinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

Arkadaşlar şuan yürüyüş ve diyet yaparak zayıflamaya çalışıyorum daha sonra salona geçmek istiyorum. Fakat kalp rahatsızlığım o yuzden İzmir'de gerçekten bu işin uzmanı olanlar ve hafif kalp rahatsızlığı olanlara uygun program çıkaran uygun fiyatlı bir salona ihtiyacım var. Amacım kaslı bir vücut değil kilomu korumak ve malum kışta geliyor dışarıda yürüyüş vs fazla yapamam o yuzden salonda sporumu eğitmen eşliğinde yapmak istiyorum.

Balçova kipa da ki yer gayet pahalı ve gayet lüks tahminimce böyleyse iyi bir hizmetleri de vardır.. Oraya bak

Kipa' daki yer fos kilo yok salonda, hadi onu geçtim dar ama uzun biryer 2 kişi bir yerden zor geçiyor sıkış tepiş. Palmiye' de White Sport Center var oraya gidiyorum şu anda bütün kipadan ayrılanlar bizim oraya gelir 175 lira aylık. Ama konuşursan indirim belki yapar baya geniş alan çokta alet var kilolarda yüksek hocalarımız iyi. hafta içi 12 hafta sonu 10' a kadarda açık.

blue skies from pain.

• Arkadaşlar 95 kg dan 78 kiloya düştüm sizce kaç kilo daha verip bodye başlamalıyım ?

Şimdi 2.5 aydır düzenli spor salonuna gidiyorum.Güzel gelişimlerde oldu fakat ay sonunda üni açılıyor.Spor salonu evden uzakta git gel bayağa zaman kaybı oluyor.Ayrıca okula giderken kıyafet vs almam gerekli çok zahmetli iş.Bu yüzden evde devam etmeye karar verdim.120cm lik içi dolu bar,2 tane içi dolu kısa bar ve ağırlıklar alıcam.Buna ek olarak da şunu almayı düşünüyorum;

Bu ağırlık sehpası sizce nasıldır?Bunu seçme sebebim hem maddi durum hemde fazla yer yok.Katlayıp biryerlere koyabilirim diye düşünüyorum.Tek dezavantajı ortadan bölük değil yani nasıl tarif ediyim arkası kalkıp koltuk tarzı birşeye dönüşmüyor.Bazı hareketlerde bu şekilde yapılıyor gerçi 3 ay içinde benim programımda hiç yoktu.O hareketleri de bilgisayar sandaliyesine oturup yaparım diyorum artık.

Şimdi aklıma takılan bir diğer durumsa spor salonunda olup evde olmayan aletler.Mesela öne arkaya çekme hareketi var kanat için adını da bilmiyorum da o hareketi evde nasıl çalışırım bilmiyorum.Sonra butterfly,gögüs için yukarı itilen bir alet var hafif yukarı ileri itiliyor,omuz için oturarak halter gibi yukarı kaldırılan falan.Bu hareketleri dumble ve barlarla bir şekilde yapabilirmiyim ? Teşekkürler.
  • Arkadaşlar 2 gündür protein tozu ve glutamin kullanmaya başladım ama protein tozu 2.5 kg lik koli gibi taşımak baya zor oluyor evde shaker a döksem hazırlasam idman bitince de direk içsem olur mu ?Ben 2 gündür kutuyu yanımda götürüp salonda hazırlıyordum.

Orijinalden alıntı: red alert2

Arkadaşlar 2 gündür protein tozu ve glutamin kullanmaya başladım ama protein tozu 2.5 kg lik koli gibi taşımak baya zor oluyor evde shaker a döksem hazırlasam idman bitince de direk içsem olur mu ?Ben 2 gündür kutuyu yanımda götürüp salonda hazırlıyordum.

Sadece tozu dök içine, orada süt ve suyu eklersin. 2.5 kilo yanında taşıman akıl kârı değil zaten.

blue skies from pain.

• quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

Arkadaşlar 2 gündür protein tozu ve glutamin kullanmaya başladım ama protein tozu 2.5 kg lik koli gibi taşımak baya zor oluyor evde shaker a döksem hazırlasam idman bitince de direk içsem olur mu ?Ben 2 gündür kutuyu yanımda götürüp salonda hazırlıyordum.

shakerın amacı o zaten.

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|
  • Sağolun arkadaşlar glutamin ve protein tozunu shaker a dökerim orada da idman bitince suyu ekler çalkalar içerim.
    Bu arada beslenme işini nasıl yapmak lazım idmandan kaç saat önce ne yemeli ,idmandan kaç saat sonra ne yemeli bir yardımcı olursanız çok iyi olur.

Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe

izmirde 10 tl yi geçmeyen shaker bulabileceğimiz yer varmı ? gainerı kervan pasajından aldım ama hiç dikkat etmedim etrafa varmıdır orda ucuz ?yada başka bi yerde ?

bod****tr satıyor.Kargo dahil 9.95 TL
    www.supplementler.com
    Supplementler.com - Türkiye'nin Fitness Mağazası
    http://www.supplementler.com/shop/Firsat-Urunleri/BFTR-Shaker.html

Ben 2 aydır body yapıyordum nisan ayının ortalarında başladım haziranın ortalarında bırakmak zorunda kaldım.Bugün tekrar başlıyacağım ama eskisi gibi devam mı etmeliyim yani sanki 2 aydır bodyi yapıyorum kaldığım yerden devam mı ediyim ,

yoksa vücudum alışması için ilk 1-2 hafta fazla zorlamadan başlıyıp normal antremanlarıma devam mı ediyim ?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.