Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

www.blogtv.com
    blogtv.com is available for purchase - Sedo.com
    http://www.blogtv.com/people/meter2m

meter var body ile ilgili konuşuyor.

Allahın belası inciciler durmadı ki bi soru soralım.Ne pislik insanlar bunlar ya.Nere gelseler ccc inci s*** ccc.İlk defa adamı yakaladık bi soru soracaktık

Vallaha ya sorma. Adam iyi niyet gösterip yardım ediyor bunlar ana bacı bırakmıyor.

pkk ya nasıl kin duyuyorsam bunlara da aynı kini duyuyorum.Nerde bişe olsa hep içine ediyolar.

Animal Pump damarları mı çıkarıyormuş

Ne para harcamıştır o vücuda haa.

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • Yayın bende açılmıyor

Orijinalden alıntı: the_derek

quote:

Orijinalden alıntı: PhortakaL_

quote:

Beyler 1 aya kalmaz bir ağırlık sehpası almayı düşünüyorum. Gel gitlerim oldu acaba geçici hevesmidir diye ama almayı daha mantıklı buldum. Şöyle açıklayim : Spor salonu aylık ücret + duş : 50 TL +Yol parası otobüsle gidiyorum. 50 TL Bana 1 aylık masrafı 100 TL oluyor. Bazı zamanlarda gitmediğimi varsayıcam. Bana getirisi 1 aylık spor fakat akıllı bir ticaretle Bölgeleri/Makinesiz. çalıştırabilen aletler almaya karar verdim. 20 kg Ravel Dambıl Set aldım el yayı aldım ufaktan başladım. Şimdi dediğim gibi bir ağırlık sehpası alıcam ama uygun ve diğer aletleri gereksiz kılıcak bir sehpa bulmaya çalışıyorum. Bunun için önerilerinizi bekliyorum :

+Ayrıca uzun bar 10x2 Altis Plaka Ağırlık alıcam bunun içinde bar için diyim boy önerirmisiniz. Mesela .168lik barlar var 2.00 lik var ona göre 1inç tercihimdir.

Benim kafama yatan şu Delta DS 8500 :

### DH Body Builders ###

Ama hareket kısıtlığı olarak kafama takılan bazı noktalar var bana yardımcı olursanız çok makbule geçecek şimdiden teşekür ederim.

Yokmu yardım edecek bir kimse ?

Resimdeki sehpa kaç para?Ben de göğüs kası için almayı düşünüyorum.Hareket kısıtlılığı derken neyi kastettin?Eğer vg'ye daha yeni başlıyorsan senin için gayet yeterli bir sehpa. Seninle aynı mantıktayız, ben de yüksek salon ücreti, yol parası ve zaman probleminden dolayı 7 ay önce eve değişik ekipmanlar aldım.Önceki arkadaşa cevap verdiğim mesajda yazan ekipmanlar.
    Az önce hesapladım yaklaşık 310 tl gibi bir fiyata mal olmuş bana.
    Bu 7 aylık bir zamanda aylığı 44tl'ye denk geliyor. Bence gayet hesaplı bir tercih oldu.Sonuçta bu ekipman sürekli bende kalacak.

Bana katılmanız ayrı bir güzellik yarattı bende. Fiyat sadece sehpa 250 lira civarında;
    Acalaklarımı söyleyim.

Yukarıdaki Sehpa .
    10kg Altis 1" "x2 Plaka
    1 adet 1,68'lik uzun bar.
    1 adet 1,20'lik kısa bar.
    2 adet delta deri eldiven.
    bu biraz garanti değil ama 15 kg ufak kg 'lardan oluşan set almayı planlıyorum zaten 20kg bir ağırlık setim var.
    bunu fly yada halterde kullanmak istiyorum. 3x3x3x3x3kg olabilir belki.

Toplam maliyeti : 400 lira . 8 Aylık salon param ayrıyetten yolda içinde tabi ki. Ama bu aletler bende ömür boyu duracak ve istediğim zaman yapacağım.

Öneri istiyorum eğer cevap verecek varsa : Bu z bar'ı öven varmı acaba? Ben pek faydasını görmedim ve çalışmayı bıraktım salonda ama hocam eğer bileklerin zorlanmıyorsa normal barbell yapabilirsin dedi eğer bileklerine çok yük biniyorsa z barı kullanabilirsin dedi bende fazla zorlanmadığım için barbell çalışıyorum düz.

quote:

Orijinalden alıntı: the_derek

quote:

quote:

Beyler 1 aya kalmaz bir ağırlık sehpası almayı düşünüyorum. Gel gitlerim oldu acaba geçici hevesmidir diye ama almayı daha mantıklı buldum. Şöyle açıklayim : Spor salonu aylık ücret + duş : 50 TL +Yol parası otobüsle gidiyorum. 50 TL Bana 1 aylık masrafı 100 TL oluyor. Bazı zamanlarda gitmediğimi varsayıcam. Bana getirisi 1 aylık spor fakat akıllı bir ticaretle Bölgeleri/Makinesiz. çalıştırabilen aletler almaya karar verdim. 20 kg Ravel Dambıl Set aldım el yayı aldım ufaktan başladım. Şimdi dediğim gibi bir ağırlık sehpası alıcam ama uygun ve diğer aletleri gereksiz kılıcak bir sehpa bulmaya çalışıyorum. Bunun için önerilerinizi bekliyorum :

+Ayrıca uzun bar 10x2 Altis Plaka Ağırlık alıcam bunun içinde bar için diyim boy önerirmisiniz. Mesela .168lik barlar var 2.00 lik var ona göre 1inç tercihimdir.

Benim kafama yatan şu Delta DS 8500 :

### DH Body Builders ###

Ama hareket kısıtlığı olarak kafama takılan bazı noktalar var bana yardımcı olursanız çok makbule geçecek şimdiden teşekür ederim.

Yokmu yardım edecek bir kimse ?

Resimdeki sehpa kaç para?Ben de göğüs kası için almayı düşünüyorum.Hareket kısıtlılığı derken neyi kastettin?Eğer vg'ye daha yeni başlıyorsan senin için gayet yeterli bir sehpa. Seninle aynı mantıktayız, ben de yüksek salon ücreti, yol parası ve zaman probleminden dolayı 7 ay önce eve değişik ekipmanlar aldım.Önceki arkadaşa cevap verdiğim mesajda yazan ekipmanlar.
    Az önce hesapladım yaklaşık 310 tl gibi bir fiyata mal olmuş bana.
    Bu 7 aylık bir zamanda aylığı 44tl'ye denk geliyor. Bence gayet hesaplı bir tercih oldu.Sonuçta bu ekipman sürekli bende kalacak.

Bana katılmanız ayrı bir güzellik yarattı bende. Fiyat sadece sehpa 250 lira civarında;
    Acalaklarımı söyleyim.

Yukarıdaki Sehpa .
    10kg Altis 1" "x2 Plaka
    1 adet 1,68'lik uzun bar.
    1 adet 1,20'lik kısa bar.
    2 adet delta deri eldiven.
    bu biraz garanti değil ama 15 kg ufak kg 'lardan oluşan set almayı planlıyorum zaten 20kg bir ağırlık setim var.
    bunu fly yada halterde kullanmak istiyorum. 3x3x3x3x3kg olabilir belki.

Toplam maliyeti : 400 lira . 8 Aylık salon param ayrıyetten yolda içinde tabi ki. Ama bu aletler bende ömür boyu duracak ve istediğim zaman yapacağım.

Öneri istiyorum eğer cevap verecek varsa : Bu z bar'ı öven varmı acaba? Ben pek faydasını görmedim ve çalışmayı bıraktım salonda ama hocam eğer bileklerin zorlanmıyorsa normal barbell yapabilirsin dedi eğer bileklerine çok yük biniyorsa z barı kullanabilirsin dedi bende fazla zorlanmadığım için barbell çalışıyorum düz.

20kg set varsa eğer 15 kg'lık ek bir set almak saçma olur bence.Gereksiz masraf.Onun yerine ihtiyacınız olan sette bulunmayan veya sayısı yetersiz gelen ağırlıkları ayrı olarak satın alın.Daha ucuz olur.

Sehpa almayı ben de istiyordum fakat çok pahallıymış.Üniversitede ucuz salon imkanım var mı araştıracam sanırım.Omuz, göğüs ve arka kol için bir noktadan sonra artık salon gerekli.Evde çalışmadan alabileceğim verimi aldım artık.

Bende sadece z bar olduğu için sadece onunla ilgili yorumda bulunabilirim.
    Beli korumak için bir delta ağırlık kemeriyle beraber ön kol çalışırken tam verim alıyorum.Dediğim gibi sadece z barım olduğundan başka bir yorumda bulunamam.

Bu arada yeni başlayacak arkadaşlara tavsiye;

Spor salonuna vereceğiniz para yerine, o paraya uygun ekipmanları evinize alın.İnanın uygun program ve motivasyonla 7-8 ayda çok çok iyi bir gelişme katedeceksiniz.
    Bu süre sonunda aldığınız ekipmanlar sizin olcağından spor salonuna göre ciddi anlamda karlı bir iş yapmış olacaksınız.
    1 yıl boyunca vg yapcak biri için İlk 7-8 ay'ı evde çalışıp sonrasında bir salona yazılmanın, 1yıl boyunca ilk aydan itibaren salona gitmeye kıyaslayınca artısı başta satın aldığınız ekipmanların sizin olmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_derek -- 7 Eylül 2011; 23:55:26 >
  • Arkadaşlar çok güzel ve gerkli bir konu.Benim problemim...Ramazandan önce 1,5 ay(ramazanın ilk 10 günü yaptım)sonra ramazan bitti tekrar başladım.Sorum.Açıkçası baya kilom vardı.Metreyle göbek boyu 100beden yemekten sonra 95 aç karna 93 felan...Sizce hergün body yapmam zararlımıdır bir sıkıntı olur mu?(hiç zorlanmıorum.Evde kendim çalışıorum..Uzmn tvde anlatılan videolardan antreman programı hazırladım.yatakta yatarak ayaklar yerde 50,50 200 mekik sonra yerde dizleri kaldırarak dizlere doğru 50 mekik...50 sağ sol sırayla 4k dumbella tek kol omuz arkası......yani Sizin deiğiniz gibi önce kol arkası bilmem ne anlmıorum her gün 1 saat bu tarz çalışıorum...Sizce bi zararı olur mu yoksa devam edim mi böyle....

Damar açıcı ne yav ilk defa duydum.

Allah aşkına bırak şu artisi kardeşim animal pump 2 kutu bitirdim ben istersen fotoğraf çekim nitrik oksit artırıcı maddeler var büyük bölümü arginin zaten ekstra creatin var damar falan çıkardığı yok damarları genişletir senin derin kalınsa yağlıysan damar en yağsız yerlernde gözükür oda az miktar supplementlerden ümit ummayın gerçekten supplementler adı üzerinde takviye müsabık yarışmacılar protein tozu bile kullanmıyor yarışmadan önce su tutuyor diye o derece yani tavuktaki aminoasit oranlarını araştır mesala daha bilgilenrsn 100 gramında göğüste 2 gram arginin var

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

Allah aşkına bırak şu artisi kardeşim animal pump 2 kutu bitirdim ben istersen fotoğraf çekim nitrik oksit artırıcı maddeler var büyük bölümü arginin zaten ekstra creatin var damar falan çıkardığı yok damarları genişletir senin derin kalınsa yağlıysan damar en yağsız yerlernde gözükür oda az miktar supplementlerden ümit ummayın gerçekten supplementler adı üzerinde takviye müsabık yarışmacılar protein tozu bile kullanmıyor yarışmadan önce su tutuyor diye o derece yani tavuktaki aminoasit oranlarını araştır mesala daha bilgilenrsn 100 gramında göğüste 2 gram arginin var

Zaten kullanıcağımdan değil de şaşırdım yani damarların gözükmesini isteyen olmasına.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

Zaten kullanıcağımdan değil de şaşırdım yani damarların gözükmesini isteyen olmasına.

ben istiyorum kardeşim ama derim kalın mavi mavi gözüküyo halat hortum gibi gözükse iyi olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 17 Nisan 2013; 21:19:33 >

• Şu sol için ortopedi doktoruna gideceğim, artık ağırlık kaldırmamı engeller oldu Z barlarla kiloyu arttıramıyorum bu ağrı yüzünden engel oluyor. Bakalım neymiş ne değilmiş doktor söyler.

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • ya ben gittim ortopediye, adam kollara dokundu acı var mı yok mu dedi vs... sonra dedi kaslara fazla yüklenmişsin ağırlıkları azalt... sonra gönderdi eve bir krem verip. başka bişey yaptıkları yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

ya ben gittim ortopediye, adam kollara dokundu acı var mı yok mu dedi vs... sonra dedi kaslara fazla yüklenmişsin ağırlıkları azalt... sonra gönderdi eve bir krem verip. başka bişey yaptıkları yok

Krem işe yarıyor mu ? bencede birşey demicek ama, gidiyim diyorum.

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

beyler fitness la body nın tam olarak farkı nedir? açıklar mısınız?

baştan belirteyim bildiğim kadarı ile söylüyorum
    fitness vücudu diye tabir edilen kavram yağsız sıkı hafif kaslı bi vücut oluyor
    body vucüüdu ise daha da profesyonel çalışma ile daha çok kaslı bir vücut oluyor...

Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe

quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

beyler fitness la body nın tam olarak farkı nedir? açıklar mısınız?

baştan belirteyim bildiğim kadarı ile söylüyorum
    fitness vücudu diye tabir edilen kavram yağsız sıkı hafif kaslı bi vücut oluyor
    body vucüüdu ise daha da profesyonel çalışma ile daha çok kaslı bir vücut oluyor...

arka sayfada bi arkadaş bi resim göstermişti. diğer arkadaş da ona bu fitness vücudu body vücudu olsaydı kanat kası da çıkardı dedi. bunu anlamadım. Benim bilgim de fitness eğer kişi kendi boyunun 10 kilo ustune kadar kas yaparsa, body daha üstü için oluyordu.

Probis yedim bugün proteinli bisküvi

okulda az yemezdim
  • Beyler weight gainer im geldi ama benden önce azıcık kullanan arkadaş ölçeği kaybetmiş şimdi ben 80 gr ı 500 ml suyla karıştırıp içeceğim de 80 gr ı nasıl ayarlayacağım mesela 3 kaşık çorba kaşığı gibi falan yada bir çay bardağı ne bileyim nasil yapayacağım

Beyler birde bunların son kullanma tarihi var mı ya ? Almanca kutu biryerde göremedim en üstünde MHD 12 /2010 yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 8 Eylül 2011; 21:11:38 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.