Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Bugün ilk supplement' imi alacağım birde karıştırıcı mikserden alıcam, ne ile içeyim su ile mi yoksa yağsız süt filan mı ne tavsiye edersiniz ?

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

Bugün ilk supplement' imi alacağım birde karıştırıcı mikserden alıcam, ne ile içeyim su ile mi yoksa yağsız süt filan mı ne tavsiye edersiniz ?

Protein tozu ise süt ile içmeni tavsiye ederim su ile kana daha çabuk karışıyo diyorlar ama hangi tatta olursa olsun su ile bir halta benzemiyor.

Ayrıca süt ile içiceksen Pınar'ın Laktozsuz sütü var ondan almanı tavsiye ederim yoksa dehşet bağırsakları bozarsın
  • Arkadaşlar aslında yağ alıyorum o çatlağın oluşma hikayesini anlatayım birkaç ay önce şınav çekerken kendimi aşırı zorlamıştım sınırımı aşmıştım diyebilirm.Sonra çok şiddetli bir nokta yanması hissettim bir baktım çatlamış.Aşırı gerilimden çatladı anladığım kadarıyla.Şimdi de her idmanda kelebek filan çalışırken
    o çatlayan kısım fay hattı şeklinde acıyor ve hattın uzadığını fark ettim 2.5 ay önce bu kadar değildi.
    Heaven&Hell hocam o çatlaklara benziyor ben 1 tane fotoğrafını çektim de usb kablom yanımda değil akşam eklerim buraya.
    Özellikle de ışık vurduğunda jiletlemişim gibi gözüküyor iğrenç bir görünüm.Ben bu sporda yeniyim ama BB ye aşık oldum diyebilirim gerçekten severek yapıyorum kendimi buluyorum.
    Bu çatlaklar yüzünden soğumak istemiyorum.
    Bir sorum daha var arkadaşlar kaç ay geçti hala kırmızı renkte beyaz renge geçecek mi?Belki beyazlaşırsa daha iyi görünebilir.
    Bir soru daha bu çatlakların estetik operasyonu olabiliyor mu?

Orijinalden alıntı: pspfreak

quote:

Bugün ilk supplement' imi alacağım birde karıştırıcı mikserden alıcam, ne ile içeyim su ile mi yoksa yağsız süt filan mı ne tavsiye edersiniz ?

Protein tozu ise süt ile içmeni tavsiye ederim su ile kana daha çabuk karışıyo diyorlar ama hangi tatta olursa olsun su ile bir halta benzemiyor.

Ayrıca süt ile içiceksen Pınar'ın Laktozsuz sütü var ondan almanı tavsiye ederim yoksa dehşet bağırsakları bozarsın

tam yağlıylada içer evde varsa farketmezde yarım yağlıdan yukarıya çıkmasa iyi olur ilk defa içicekse 300ml süt çok bir miktar değil ama tozla ağır oluyor

quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

Arkadaşlar aslında yağ alıyorum o çatlağın oluşma hikayesini anlatayım birkaç ay önce şınav çekerken kendimi aşırı zorlamıştım sınırımı aşmıştım diyebilirm.Sonra çok şiddetli bir nokta yanması hissettim bir baktım çatlamış.Aşırı gerilimden çatladı anladığım kadarıyla.Şimdi de her idmanda kelebek filan çalışırken
    o çatlayan kısım fay hattı şeklinde acıyor ve hattın uzadığını fark ettim 2.5 ay önce bu kadar değildi.
    Heaven&Hell hocam o çatlaklara benziyor ben 1 tane fotoğrafını çektim de usb kablom yanımda değil akşam eklerim buraya.
    Özellikle de ışık vurduğunda jiletlemişim gibi gözüküyor iğrenç bir görünüm.Ben bu sporda yeniyim ama BB ye aşık oldum diyebilirim gerçekten severek yapıyorum kendimi buluyorum.
    Bu çatlaklar yüzünden soğumak istemiyorum.
    Bir sorum daha var arkadaşlar kaç ay geçti hala kırmızı renkte beyaz renge geçecek mi?Belki beyazlaşırsa daha iyi görünebilir.
    Bir soru daha bu çatlakların estetik operasyonu olabiliyor mu?

bi doktora git desem daha iyi sonuç alırsın uzun lafın kısası o tür çatlaklara halk tabirinde sen çabuk kilo vermişin çatlamış derler zeyntinyağı önerrler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A ®h Pozitif -- 19 Ağustos 2011; 15:49:54 >

Orijinalden alıntı: pspfreak

quote:

Wheyin amacı idmdan sonra kasların proteinin ihtiyacını hemen karşılamak ve kas yıkımını engellemektir. Sütte bulunan kazein protein ve yağ proteinin kana karışmasını yavaşlatır.

Ayrıca hangi markayı kullanıyorsun bilmiyorum ama ben şuan hardline kullanıyorum ve tadı nesquick gibi su ile rahatca içilebiliyor.

Unutmadan basit şeker almıyorsanız meyve suyu ile tüketilebilir. Üzüm suyu, elma suyu ile gayet güzel tadı oluyor milkshake gibi.

@redalert2

malesef çatlakların lazer dışında işe yarayabilen tedavisi yok hatta lazer de tam olarak geçimiyor bence çok ciddi değilse kafaya takma ayrıca hacim aldıktan sonra o çatlaklar belli olmayacaktır bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 19 Ağustos 2011; 17:50:33 >

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

1 aydan sonra protein tozuna başlasak nolur?

gg

blue skies from pain.

• quote:

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

benide ekleyin
    bu arada 16 yaşındayım 3ayı geçiktir yapıyorum aynı zamanda diyette yapıyorum 10 kilo verdim şimdi size sorum şu ben diyet yaptığımdan protein alamıyorum protein tozu kullanmalımıyım gelişmede çok yavaş oluyor çünkü bunun sebebinin yeterli protein almadığımdan olduğunu düşünüyorum protein almalıysam hangi marka almalıyım ne kadarı ne kadar idare eder beni nasıl kullanmalıyım

soruma cevap alamadım görmezden gelmeyin beni
    And That's the Bottom Line 'Cause Stone Cold Said So!".
  • Karın bölgesinin üstündeki ve belin çevresindeki yağları nasıl yakabiliriz? Koşu+mekik işe yarar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blondie -- 21 Ağustos 2011; 16:54:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmurTheKing

ekle hoca 2 yıl oluyor.burda da resmim var yorumlarınızı bekliyorum 1 haftadır protein tozu(whey) kullanıyorum...

"2 yıla göre" zayıf dostum açıkçası.

• Beyler çok kararsız kaldım bu yukaridaki sehpayı alsammı almasammı nasıl bir ürün gecici bir hevesmi fiyatı 227 TL ?

Orijinalden alıntı: yekilord

Beyler bende okullar açıldıktan sonra yazılmayı düşünüyorum.Yaza kadar vaktim var sizce bu süre içerisinde istediğim vücuda kavuşabilir miyim? Benim istediğim biraz kilo almak çünkü boy 1.76 cm kilo 58 yukardaki zayıf arkadaş gibiyim hatta aynısı diyebilirim.Ayrıca omuzlarımı ve sırt kaslarımı çalıştırmak istiyorum ek olarak dik duramıyorum + omuzlarım çok dar genişletmek istiyorum.Sizce sıkı çalışmayla istediğim şekle girebilir miyim?

beyler bi öneride bulunun yav

blue skies from pain.

• quote:

Su ile iğrenç bir tadı var ya midem kalktı yeminle, süt en iyisi. Kurabiye aromalı birde kurabiyeyi suya bırakmışın sonra yemişin gibi tadı var. 300 gr süt kuyuyorum yeter li demi ? Gainer için.

tadı kötü geliyorsa meyve suyu ile dene :) üzüm suyu, portakal suyu olabilir
  • Gaz olsun diye söylemiyorum fakat bu spor öyle bir spor ki hayatınızı değiştirir bir şekilde başlayın zaten siz ona bağlanacaksınız önemli olan bu konudaki istikrarınız bu mesajı neden yazdım sürekli pm yoluyla ulaşan arkadaşlar bırakınca sarkar mı iğne kullanmak yada protein tozunu steroidle eş tutar tarzda mesajlar aldığımdandır

-bu işe doğal gittiğiniz vakit sarkmaz protein tozlarıda doğaldır rahatça kullanabilirsiniz tabi takviye görevinde sadece protein tozuyla olmaz günlük ihtiyacınız olan proteini etten tavuktan vs aldıktan sonra ek olarak alınmalı önceliğiniz olmamalı

-sadece aynanın karşısına geçtiğinizde üzerine kalıp gibi oturan elbiseler yada gösterişli bicepsler için yapmayı düşünüyorsanız hiç başlamayın tabi ki bunlarda bu sporun bize bağışladığı bir güzellik ama aslolan spor olarak bu işe başlamak ve başlıca amaç sağlık ve zinde kalmak olmalı zaten görüntü estetik gibi artılar kendiliğinden getirileri bu işin sözüm ona hırs yapıp bir anda görüntü için salak saçma kimyasal yollara başvurup hayatınızı karartmayın 2 ayda değil 2 yılda olsun ama doğal olsun

-ben dahil bu konuda kimsenin ağzından çıkanlar referans olmasın gidin araştırın okuyun öğrenin sadece salon hocanız kaynağınız olmasın bir çok kaynağı okuyun araştırın tartın ve doğruyu kendiniz deneme yanılma yoluyla bulun unutmayın herkesin vücut tipi antrenmanlara tepkisi vs farklıdır o yüzden yine en büyük hocanız kendiniz olacaksınız çünkü vücud sizin bir başkasının değil ve bir eşi daha yok tabi genel geçer kurallar herkes için bakii beslenme konusunun önemi gibi ama misal bir ton çalışma tekniği var benim vücudum göğüsle bicepsi aynı gün girdiğimde daha iyi tepki veriyor senin için göğüs triceps daha verimli olabilir

-daha önce 3 , 5 ,10 yıl düzensiz ara ara yapılan vücud yerine 2 yıl nizami disiplinli çalışılkmış vücud daha diri ve öndedir yani 2 yıl çalışım bir şeyler yakalayım sonra 2 yıl olanlarla yatarım mantığı maalesf mümkün değil olanı korumak da en az inşa etmek kadar zordur o yüzden istikrar şart antrenman yoğunluğunu düşürebilirsiniz ama tamamen bırakıp spordan uzaklaşmak yaptığınız emeğe yazık etmekten öteye geçmez

bunlar alıntı değil üstün körü yazdığım aklıma gelen önemli maddeler daha eklenecek çok şey var yada düzeltilecek yanlışlarım hepinize iyi çalışmalar
  • arkadaşlar acemiyim ve yeni başlayacağım bu yüzden lütfen dalga geçmeyin bir sorum olacktı da: boyumun uzama zamanlarındayım rahat bi 20 cm. daha uzarsın diyor doktor bodye başlarsam boyumun uzamasına engel teşkil eder mi?

DH PS Vita Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Su ile iğrenç bir tadı var ya midem kalktı yeminle, süt en iyisi. Kurabiye aromalı birde kurabiyeyi suya bırakmışın sonra yemişin gibi tadı var. 300 gr süt kuyuyorum yeter li demi ? Gainer için.

tadı kötü geliyorsa meyve suyu ile dene :) üzüm suyu, portakal suyu olabilir

proteini suyla içenler nasıl dayanıyorlar anlayamıyorum. sütle süper olan tad, suyla bok oluyor afedersiniz. tamam emilimi yavaş oluyor vs. ama sütle bile kusacak gibi olduğum zamanları hatırlıyorum (Optimum Whey Çilek Aroması)

şu an twinlab'ın kötü tadına alıştım süt ile, ama suyla hayatta içemem günde 3 kere yani.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.