Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 17 Nisan 2013; 21:10:16 >

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • arkadaşlar ben 182 65 kiloyum... 1 hafta oldu daha ne zaman başlıyım bu gainer protein tozu supplementlara falan?

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

quote:

www.supplementler.com
    Supplementler.com - Türkiye'nin Fitness Mağazası
    http://www.supplementler.com/shop/Kilo-Aldiricilar/BSN-True-Mass-2610-Gr.html

mesala 18 kullanım yazıyor dozunada uyman gerekli büyük ihtimal öğrencisin ondan bu bilgiyi kesin vermek istedim ürünü alınca süprizle karşılaşma

kol hacmi için inanılcak gibi gelmiyor ama cell tech çok faydasını gördüm hacim konusunda 1 numara zaten kutuda 1 haftada 7lbs aldırdığı yazıyor (3.17514659 kilo)

Bunun aynısını çalıştığım salonda satıyorlar. Onlarda bundan al dedi. 18 kullanımda bitcek mi yani bu

call tech ne oluyor

18 kullanımda biticek de bende vardı hediye geldi öğrenci işi 30 35 kullanım oldu

muscletech celltech araştır kardeşim çok güzel bir spor sonrası ürünü spor biter bitmez petşişeye koyup içiyosun tadıda güzel yarım petşişe su koy tamamdır çok fena kilo aldırıyor 1 haftada 3 kilo aldırdığı kesinlikle doğru oda çabuk bitiyo ama 25 30 gün arası sürer ölçeği ayarlasın creatin ürünüdr

Marka mı yani o da ? grainer markası mı

gainer değil lae creatin

www.supplementler.com
    http://www.supplementler.com/shop/Creatine-Urunleri/MuscleTech-Cell-Tech-Hardcore-Pro-Series-4-4-LBS.html

vay adiler 20 lira zam yapmşlar ama dolardandır ben 100e aldım zamannda

quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

arkadaşlar ben 182 65 kiloyum... 1 hafta oldu daha ne zaman başlıyım bu gainer protein tozu supplementlara falan?

protein tozu kullanman yeterli bunlar sadece ek takviye istediğin zaman kullan çok et falan tüketiyosan kullanmana gerek yok benm arkadaşımın babası kasap 1 kiloya yakın hergün tavuk et karışımı yiyor 100 gram tavukta 2 gram arginin var tavukda diğer et ürünlerindede aminoasit bulunur ondan gözünüzü boyamasın

quote:

quote:

quote:

quote:

www.supplementler.com
    http://www.supplementler.com/shop/Kilo-Aldiricilar/BSN-True-Mass-2610-Gr.html

mesala 18 kullanım yazıyor dozunada uyman gerekli büyük ihtimal öğrencisin ondan bu bilgiyi kesin vermek istedim ürünü alınca süprizle karşılaşma

kol hacmi için inanılcak gibi gelmiyor ama cell tech çok faydasını gördüm hacim konusunda 1 numara zaten kutuda 1 haftada 7lbs aldırdığı yazıyor (3.17514659 kilo)

Bunun aynısını çalıştığım salonda satıyorlar. Onlarda bundan al dedi. 18 kullanımda bitcek mi yani bu

call tech ne oluyor

18 kullanımda biticek de bende vardı hediye geldi öğrenci işi 30 35 kullanım oldu

muscletech celltech araştır kardeşim çok güzel bir spor sonrası ürünü spor biter bitmez petşişeye koyup içiyosun tadıda güzel yarım petşişe su koy tamamdır çok fena kilo aldırıyor 1 haftada 3 kilo aldırdığı kesinlikle doğru oda çabuk bitiyo ama 25 30 gün arası sürer ölçeği ayarlasın creatin ürünüdr

Marka mı yani o da ? grainer markası mı

gainer değil lae creatin

www.supplementler.com
    http://www.supplementler.com/shop/Creatine-Urunleri/MuscleTech-Cell-Tech-Hardcore-Pro-Series-4-4-LBS.html

vay adiler 20 lira zam yapmşlar ama dolardandır ben 100e aldım zamannda

quote:

arkadaşlar ben 182 65 kiloyum... 1 hafta oldu daha ne zaman başlıyım bu gainer protein tozu supplementlara falan?

protein tozu kullanman yeterli bunlar sadece ek takviye istediğin zaman kullan çok et falan tüketiyosan kullanmana gerek yok benm arkadaşımın babası kasap 1 kiloya yakın hergün tavuk et karışımı yiyor 100 gram tavukta 2 gram arginin var tavukda diğer et ürünlerindede aminoasit bulunur ondan gözünüzü boyamasın

reis benim soruyada bi baksana

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

arkadaşlar 4. ayımdayım ama gelişim baya yavaşladı kiloları artırmama rağmen ilk 3 ayki gelişme yok neyi önerirsiniz proramda.. 4 set 12 10 8 6 mı yapayım
    3 çarpı 10 mu yapayım

4 ay için 4 set erken kardeşim salonda çalışmıyomusun biraz bilgi ver

hala 3 çarpı 10 yapıyorum ama
    program 3 e bölünük vaziyette
    göğüs-kol
    omuz-arka kol
    vs gibi

salonda çalışıyorum. protein tozu kullanıyorum usta

göğüs-kol
    omuz-arka kol
    vs gibi

salonda hocalarınmı hazırladı yoksa senmi hazırladın göğüs kol bittiği gün göğüsün çok acıyomu dokununca deli gibi yanıyomu canın koluna bastırınca damarlarında agrılar oluyomu

fotolarımı buradan görebilirsiniz:http://www.bod****tr.com/vbforum/ya-17-boy-1-71-t41665.html

eğer ağır gelır dersenız 5kglık dambıl almak dahamı mantıklı olur?
  • Vallahi, Eylül 10 gibi başlamayı düşünüyorum. Göbek ve göğüs olarak çok olmasada yağlı bi vücuda sahibim. 78 kilo ve 1.78 cm boyum var. Amaç fazla abartmamak, okula 1.5 ay kala ne kadar şekile girer tahminen bilen var mı ? En aından yağlı şişko görünmemek lazım. Evdeki dambıllarla az buçuk çalışıyorumda tembellik ve iş yorgunluğu işte :)

Fikir verecek olan?

(Staj nedeniyle okul 20 ekimde açılıyor.)
  • A rh pozitif dostum ozaman ben şimdi alıp başlasam bi sorun olmaz dimi zaten cocukluktan beri yumurta beyazını yıyemıyorum sevmiyorum ağzımama süremem yani? 1 hafta oldu zaten bodye başlıyalı alıyım yani protein tozu? peki önerebilceğin birşey varmı
  • Arkadaşlar bana bir yardımcı olurmusunuz ? Ürün tavsiyesine ihtiyacım var ilk supplement'im olucak. Protein Tozu ve BCAA alıcam ama ne alacağımı bilmiyorum.Önerileriniz var mı ? Birde Creatine şart mı ? Protein Tozu-BCAA-Omega 3-6-9- MULTI Vitamin kullanıcam.

quote:

Orijinalden alıntı: k1contact555

eger buranın kalıtesını korumak ıstıyorsanız bı tane beyın özürlü var sız onu ıyı bılırsınız herseye atlıyor cok sey bılıyormus gıbı halbukı daha 1 senedır bıle spor yapmıyor
    neyse o kendını bılıyo ayva gobegıyle foto koyup nasıl kılo alabılırım diyen kişilik senı nıckını yorumlarını ozellıkle tıpını gorunce sınırlenırıım tepeme cıkıyor gereksiz atık

bir sorun varsa pm at adres verim bekliyorum gel bakalım 1 sene olmuşmu olmamışmı istediğim başlığı açarım seni ilgilendirmez konu dışında adminler bile ciddi değil "yaların" terimini kullanan kıdemli admin bile var ben burda yardım etmeye çalışıyorum anlaşamadığım kimse yok kuyruk acın varsa adresi verdim. ha söylediğim bilgiler arasında yanlış birşey varsa yada ekleme düzeltme yapmakı istiyosan yapabilirsin alıntı butonunu kullanarak.seviyeni buralarda düşürme yorumlarınla, git knight online oyna..

bu arkadaşta 2 sene demiş sence 2 senelikmi duruyor? insanca eksik falan filan yazmışlar senin gibi densiz değiller.

KISACASI : İSTEDİĞİM BAŞLIĞI AÇAR İSTEDİĞİM GİBİ EĞLENİRİM SANANE ?

Hocam benle alakası ne ben onu anlamadım

ikincisi soruma geciyorum.2senedir bb yaparim suana kadar baya 3 4 kutu protein toz anca bitirdim.pek taraftari degilim.neyse soruma doneyim.

bugun fark ettim sol gous ucumda hafif bi siskinlik var elle dokununca hissediliyor altinda sert bisey var ve biraz agri yapiyor bastirinca.

nedenini arastiriyorum fakat bisey bulamadim.bi kac kisiye sordum protein tozunun yan etkisi diyolar.sizce nedir? basina gelen varmidir? yarin zaten doktora gidicem gitmeden bi soralim istedim bide bu konuyu canli tutmak istedim
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • quote:

quote:

salonda çalışıyorum. protein tozu kullanıyorum usta

göğüs-kol
    omuz-arka kol
    vs gibi

salonda hocalarınmı hazırladı yoksa senmi hazırladın göğüs kol bittiği gün göğüsün çok acıyomu dokununca deli gibi yanıyomu canın koluna bastırınca damarlarında agrılar oluyomu

eskiden oluyou artık hiç olmuyo göğüste yanma. halbüki ağırlıklarıda arttırıyorum bench preste 20-20 giriyorum

A rh pozitif dostum ozaman ben şimdi alıp başlasam bi sorun olmaz dimi zaten cocukluktan beri yumurta beyazını yıyemıyorum sevmiyorum ağzımama süremem yani? 1 hafta oldu zaten bodye başlıyalı alıyım yani protein tozu? peki önerebilceğin birşey varmı

yumurta beyazına alışmalısın ilerde her sabah 10a yakın yiyeceksin al sorun olmaz

Orijinalden alıntı: kopur

arkadaşlar acemiyim ve yeni başlayacağım bu yüzden lütfen dalga geçmeyin bir sorum olacktı da: boyumun uzama zamanlarındayım rahat bi 20 cm. daha uzarsın diyor doktor bodye başlarsam boyumun uzamasına engel teşkil eder mi?

kimse cevap yazmamış

DH PS Vita Kulübü
  • quote:

quote:

A rh pozitif dostum ozaman ben şimdi alıp başlasam bi sorun olmaz dimi zaten cocukluktan beri yumurta beyazını yıyemıyorum sevmiyorum ağzımama süremem yani? 1 hafta oldu zaten bodye başlıyalı alıyım yani protein tozu? peki önerebilceğin birşey varmı

yumurta beyazına alışmalısın ilerde her sabah 10a yakın yiyeceksin al sorun olmaz

Yumurta beyazında kalori 15. Sarısı 65. Beyazı yemesine gerek yok, onun yerine kahvaltı da 1 yumurta sarısı daha yesin.

www.turkish-media.com
    Yemek Tarifleri - Dizinlere Ayrılmış Tarifler
    http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/kaloricetveli.htm
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.