Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1500. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
    Hocam geçmiş olsun, ön çapraz bağ mı? Çok çektim ben de, hem ön çapraz bağ, üstüne de menisküs vardı. Neyse ki atlattım sayılır sıkıntılı günleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Omuz 111 cm - 124 cm
    Kalça 93 cm - 92 cm
    Bacak 57 cm - 61 cm
    Baldır 37 cm öncesi yok.
    Boy 167 cm - bilmiyorum
    Ağırlık 65 kg - 69 kg

Spora başlamadan bir kaç ay önceki ölçülerimi buldum tesadüfen Bi ölçeyim dedim fark ne diye. Böyle bir tablo çıktı. 7-8 ay gittim 2 ay zorunlu ara verdim. Şimdi 1 aydır tekrar dönüş yaptım. Keşke diyorum keşke sürekli yeseydim başladığımdan-şimdiye ve arayı da vermeseydim. Yaz geliyor diye saçma sapan kesmiştim yemeyi falan, garın gası yapacağız diye. 63 kiloya falan düşmüştüm. Mallık tamamen. Halbuki aksatmadan şu ana kadar yeseydim daha iyi olabilirdi. Bende yeniyim hala bu sporda ama ilk defa başlayacaklara tavsiyem eğer kilo probleminiz olmadan bu spora başlıyorsanız yiyin abi, yazı mazı sallayın yiyin anasını satayım. Sonraki yaza girersiniz diyete. Belki yanlış gelecek bazı arkadaşlara ama benim görüşüm önce sağlam bir kilo alın, kütle yapın, yapmadan definasyon falan yapmayın. Neyi define edeceksin ki bir şey olmadan.

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

Orijinalden alıntı: sick kunt

1-4 hafta 250 mg testo e
    4-12 hafta 500 mg testo e

pct:
    son enjekteden 2hft sonra 500 iu preglyn
    3. hafta 100/100/50/50 klomen
    3. hafta 40/40/20/20 nolvadex
    kolay gelsınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Klomen ve nolvadex ne işe yarıyo tam olarak ?

Bu konularda pek bilgim yokta sadece testo için preglyn yeterli değil mi

preglyn testo kurunde sart olmaz only testo e kurunde yanı. klomen nolvadex pct ıcındır eger testıs kuculmesı yasarsan kur sonunda 250-500 kadar preglyn ısını gorecektır ama lennox abi preglyn tavsıye etmıyor onlyy test e kurunde ancak sentetik testolarla bırlestırseydık yanı deca tren gibi evet gerekirdi.

Orijinalden alıntı: sick kunt

quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

118 cm omuz ile karın kası olsa ne olmasa ne arkadaşım boşver karın kasını adam akıllı çalışmana devam et.

Valla kıstasi bilmiyorum benim omuz gelişimi durdu zaten göguste durdu.keza kolda. Sadece belim incelmeye devam ediyor . Vücut ölçülerime göre size göre ölçülerim ne kadar olmalı ? Protein tozu vs hicbirsey bir gram almadım. Antrenman ve beslenmeme dikkat ediyorum bu kadar .

gelıım durduysa 12 haftalık testosterone enanthate kuru yap 12 hafta haftada 500 mg ısını gorecektır pct olarak clomid nolvadex testis kuculmesı olursa pregln vurursun kolay gelsın

Bunlara ıhtıyacım yok hocam. Boyle olacaksa hıc olmasın.

işinize yarabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-005109EE3 -- 9 Kasım 2014; 11:35:31 >

Orijinalden alıntı: T-Dog

Avokado da çok ekmek yediriyor :D

Kaç yıl oldu çekiyorum bir türlü düzelmiyor bu ağrılar falan.Otururken uzanırken.ÖZELLİKLE gece yatarken sağa veya sola dönerek yatmak çok zorluyor ağrıdan uykuya dalamıyorum.

Egzersizlerle güçlendirmeye çalışıyorum ama pek kâr etmiyor,uzun süre dizlik taktığım için dizim de çok inceldi ve hala eski formuna kavuşamadı.Önerebilceğiniz şeyler var mı acaba?Squatın tamı yarımı hatta çeyreği bile diz kapaklarımın ağrımasına sebep oluyor o yüzden yapmamaya çalışıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Tereyağı olayına kafam takıldı. Tereyağı veya Margarin kullanmayın, sıvı yağ kullanın diyor Savaş hoca. Örneğin pilavı ayçiçek yağı yerine terayağı ile yapıyoruz evde. Ayçiçek yağı ile mi yapmalıyız? Hoca zeytin veya fındık yağı kullanın dese anlayacağım ama direk sıvı yağ kullanın diyor.

Sıvı yağ her türlü daha iyidir yanlış mı biliyorum ?

Tam bilmediğim için sordum. O zaman Sıvı yağ > Tereyağı > Margarin sanırım?

Öncelikle ben evde doktorun verdiği hareketleri 3 ay boyunca düzenli bir şekilde yaptım, tek gün aksatmadım. Sonrasında vg sporuna başladım ve yavaş yavaş ağırlıkları arttırarak bugüne geldim. Uzun zamandır ağrım ve şikayetim yok, fakat hala kimi hareketlere dikkat ediyorum, zıplamak gibi, top oynamak vs. asla. :)

Yaptığım hareketler bilindik bacak hareketleri, belimde ufaktan da olsa rahatsızlık olduğu için pek squat yapmadım, 1-2 sefer denedim ama belde baskı hissedince bıraktım, leg press yapıyorum onun yerine.

Spordaki geçmişinizi bilmediğim için önerebileceğim hareketler compound egzersizlerden çok başlangıç için izole ve kası doğrudan güçlendirici çalışmalar olan izometrik çalışmalar. Biliyorsunuz ki dizinizi koruyan en önemli kaslar quadriceps kasları. Bunları doğrudan hedef alan izole çalışma ise leg extension. Örneğin izometrik leg ext. yaparken ağırlığı kaldırın, tek bacağınızla 5-10 saniye arasında 180 dereceye yakın bir derecede tutun, quadricepslerinizi iyice sıkın ve öbür bacağınıza da aynı hareketi uygulayın. 3*12 set başlangıç için yeterli. Ben bu şekilde başlamıştım. Bununla birlikte leg curl de yapmayı ihmal etmeyin dengeyi bozmamak adına. Şimdi lunge dahi yapabiliyorum sıkıntı olmaksızın.

ve en önemlisi moralinizi bozmayın, moral bu işte en önemli şey, olmazsa olmaz.
    bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • quote:

quote:

quote:

Tereyağı olayına kafam takıldı. Tereyağı veya Margarin kullanmayın, sıvı yağ kullanın diyor Savaş hoca. Örneğin pilavı ayçiçek yağı yerine terayağı ile yapıyoruz evde. Ayçiçek yağı ile mi yapmalıyız? Hoca zeytin veya fındık yağı kullanın dese anlayacağım ama direk sıvı yağ kullanın diyor.

Sıvı yağ her türlü daha iyidir yanlış mı biliyorum ?

Tam bilmediğim için sordum. O zaman Sıvı yağ > Tereyağı > Margarin sanırım?

Katı yağ zararlı olduğu için hiç kullanmadım dostum. Benim sıralamamda yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tttek -- 10 Kasım 2014; 0:11:38 >
    3 yumurtadan 18, 100 gram peynirden 20, toplamda 38 gram protein almış oluyor muyum ben şimdi?
    pişince değerlerini kaybediyor mu? ve peynir suyunu çekince proteini gitmiş hissi veriyor bana?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 10 Kasım 2014; 11:36:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

38 gr alıyorsun sıkıntı yok.

teşekkür ederim.
  • Tam yazlılkçı olmuş çıkmışsın.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.