Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Ya arkadaşlar benim 3-4 üncü haftam ama ben Concentration Curls-Dumbbell Curls-Dumbbell Bench Press (FLAT)-One Arm Dumbbell Rowing GİBİ HAREKETLERİ YAPIYORUM HATTA BAŞLARKEN DE BU HAREKETLERİ YAPIYORDUM HALA PROGRAMIMDA BU HAREKETLER VAR SADECE İKİNCİ HAFTADAN SONRA AĞIRLIKLARI ARTTIRDIM.ARKADAŞLAR BU HAREKETLERİ YAPMAK YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN ZARARLI MIDIR DEDİĞİM GİBİ 3-4 HAFTA OLDU.AYRICA BU HAREKETLER ZARARLIYSA BUNLARIN YERİNE HANGİ HAREKETLERİ YAPABİLİRİM?FAKAT BAŞLADIĞIMDAN BERİ ÇOK GÜZEL GELİŞİM OLDU HELE Kİ TRİCEPSLERİM NEREDESYSE SIFIRDI PAZULARIM SIFIRDI ŞİMDİ GÜZEL BİR ARTIŞ VAR HACMİNDE AYRICA İLK BAŞLADIĞIMDA 30 KİLO BENCH PRESS BASARKEN ŞİMDİ 40 KİLOYA ÇIKARDIM KUVVET ARTIŞI DA VAR SANIRSAM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 21 Temmuz 2011; 23:16:07 >
    GIGABYTE 970A-UD3P AM3+ Ultra Durable 4 | AMD FX X6 6300 3.5 GHz 14 MB & COOLER MASTER Hyper TX3 Evo | ASUS Radeon R7 265 2 GB 256 BIT OC DirectCU II | CORSAIR Vengeance DDR3 2x4 GB 1600 MHz | WESTERN DIGITAL Caviar Blue 1 TB 7200 RPM 64 MB ZALMAN Z3 Plus Mid-Tower | XIGMATEK X-Calibre 600 W | AOC 23.6" E2470SWDA LED 5 MS
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olacak body sporuylan ilgilenenler arkadaşlara. :P

Boyum 166, kilom 52. 5-6 kilo almam gerektiğini biliyorum; buna çalışıyorum da. 1-2 ay içinde spor salonuna yazılacağım ama ondan önce iki tane dumbell aldım evde çalışmak için.

BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
    Evde sadece 2 adet Dumbell ile çalışma proğramı (Yapılış Şekli)
    http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html?s=429cff4840f83fad0a58383456ce3cd1&s=d809c17383c174e8b5edc2a7c69589d8&t=8554

Üstteki sitedeki hareketleri uyguluyorum 2x8 olarak. Sizce bunlardan başka neler yapmalıyım? Bir de program olarak ne önerirsiniz? Her gün mü çalışayım, yoksa birer gün ara mı vereyim nasıl uygun olur?

verdiğin linteki hareketleri birebir uygula daha fazla hareket eklemeye çalışma zaten linkteki hareketler o kas grubunun uyarılmasına yeterli olur . gün olarak linkte alta yazılmış 2 gün çalış 1 gün ara ver cuma,cmrtesi,pazar off günlerin olsun veya pazartesi,çarşamba,cuma,pazar yapabilirsin

Orijinalden alıntı: Zangetsu.

Beyler yağ oranım %15 falan acaba cardio yapmadan mı geçsem bb'ye cardio yapsam mı?

cardio yapmayabilirsin ama tavsiyem off günlerinde cardio yapman hem kaslarını geliştirir yağları eritirsin çok güzel vücudun olur 1,5 2 senede

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olacak body sporuylan ilgilenenler arkadaşlara. :P

Boyum 166, kilom 52. 5-6 kilo almam gerektiğini biliyorum; buna çalışıyorum da. 1-2 ay içinde spor salonuna yazılacağım ama ondan önce iki tane dumbell aldım evde çalışmak için.

Evde sadece 2 adet Dumbell ile çalışma proğramı (Yapılış Şekli)
    http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html?s=429cff4840f83fad0a58383456ce3cd1&s=d809c17383c174e8b5edc2a7c69589d8&t=8554

Üstteki sitedeki hareketleri uyguluyorum 2x8 olarak. Sizce bunlardan başka neler yapmalıyım? Bir de program olarak ne önerirsiniz? Her gün mü çalışayım, yoksa birer gün ara mı vereyim nasıl uygun olur?

verdiğin linteki hareketleri birebir uygula daha fazla hareket eklemeye çalışma zaten linkteki hareketler o kas grubunun uyarılmasına yeterli olur . gün olarak linkte alta yazılmış 2 gün çalış 1 gün ara ver cuma,cmrtesi,pazar off günlerin olsun veya pazartesi,çarşamba,cuma,pazar yapabilirsin

Tamamdır, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

Merhaba arkadaşlar, ben dört yıl evvel GalataSaray Kürek Sporcusuydum, daha önce yüzme takımlarında da bulundum. Bazı sebepler dolayısıyla sporu bıraktıktan sonra kaslar uçtu gitti tabii ama alt yapı mevcut. Şu aralar, yani 4 haftadır GYM'de çalışıyorum, havuzda yüzme antrenmanları yapıyorum ve Ekim 15'e kadar gitme şansım var. Hemen, benim vücut geliştirme konusunda uzmanlaşmış arkadaşlarımıza bir sorum olacak. Aşağı yukarı Ekim 15'e kadar (haftanın 4 günü gidiyorum) şu resimdeki duruma azda olsa yaklaşabilir miyim? İstediğim fizik tam bu resimdeki gibi, fazlasını istemiyorum açıkçası...

Cevaplarınız için teşekkür ediyorum, ayrıca isterseniz kulübe katılabilirim...

malesef 3 ayda böyle bir vücudun 10 da 1 ini yapsan yat kalk şükret

Orijinalden alıntı: Hypérion

Ya arkadaşlar benim 3-4 üncü haftam ama ben Concentration Curls-Dumbbell Curls-Dumbbell Bench Press (FLAT)-One Arm Dumbbell Rowing GİBİ HAREKETLERİ YAPIYORUM HATTA BAŞLARKEN DE BU HAREKETLERİ YAPIYORDUM HALA PROGRAMIMDA BU HAREKETLER VAR SADECE İKİNCİ HAFTADAN SONRA AĞIRLIKLARI ARTTIRDIM.ARKADAŞLAR BU HAREKETLERİ YAPMAK YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN ZARARLI MIDIR DEDİĞİM GİBİ 3-4 HAFTA OLDU.AYRICA BU HAREKETLER ZARARLIYSA BUNLARIN YERİNE HANGİ HAREKETLERİ YAPABİLİRİM?FAKAT BAŞLADIĞIMDAN BERİ ÇOK GÜZEL GELİŞİM OLDU HELE Kİ TRİCEPSLERİM NEREDESYSE SIFIRDI PAZULARIM SIFIRDI ŞİMDİ GÜZEL BİR ARTIŞ VAR HACMİNDE AYRICA İLK BAŞLADIĞIMDA 30 KİLO BENCH PRESS BASARKEN ŞİMDİ 40 KİLOYA ÇIKARDIM KUVVET ARTIŞI DA VAR SANIRSAM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR.

ilk 1 ay alışma dönemi makine ağırlıklı çalışılır hareketlerin teknikleri öğrenilir o kadar gelişme makinede çalışsan da olur
    Bodybulding'e Yeni başlayanlar için 1.2. ve 3. Ay programı
    http://www.bodyforumtr.com/vbforum/bodybuldinge-yeni-ba-layanlar-1-t12394.html
    bu linki incele

Orijinalden alıntı: Mertcan.

kardiyo çalışmasını kas yaparken aynı anda da yapabilirsiniz fakat süreyi kısa tutmak zorunda kalırsınız zira ağırlık antrenmanına gücünüz kalmayabilir..

ayrıca yuakrıdaki resimde bir şey yok bence , düzenli çalışan herkes vücudu uygunsa 1 yılda rahat ulaşır bu seviyeye.

aynen katılıyorum herkese önerim cardio ile ağırlık antrenmanını aynı güne koymayın farkı göreceksiniz.

quote:

Merhaba arkadaşlar, ben dört yıl evvel GalataSaray Kürek Sporcusuydum, daha önce yüzme takımlarında da bulundum. Bazı sebepler dolayısıyla sporu bıraktıktan sonra kaslar uçtu gitti tabii ama alt yapı mevcut. Şu aralar, yani 4 haftadır GYM'de çalışıyorum, havuzda yüzme antrenmanları yapıyorum ve Ekim 15'e kadar gitme şansım var. Hemen, benim vücut geliştirme konusunda uzmanlaşmış arkadaşlarımıza bir sorum olacak. Aşağı yukarı Ekim 15'e kadar (haftanın 4 günü gidiyorum) şu resimdeki duruma azda olsa yaklaşabilir miyim? İstediğim fizik tam bu resimdeki gibi, fazlasını istemiyorum açıkçası...

Peki bu vucut ne kadar surede olur?

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

quote:

Peki bu vucut ne kadar surede olur?

dostum kişiden kişiye farkeder senin kilon yerinde yağ oranın çok iyi alt yapın güzel ise 2,3 sene diyebiliriz ama yağlı ve kilo problemin varsa çok daha uzun sürecektir ama bu senin gözünü korkutmasın bu adamdan kat kat iyi olabilirsin ama bu sabır işi yani bu ne kadar zamnda bu adam gibi olurum yerine bunu çalışıp kendin görebilirsin

quote:

Orijinalden alıntı: Hypérion

Ya arkadaşlar benim 3-4 üncü haftam ama ben Concentration Curls-Dumbbell Curls-Dumbbell Bench Press (FLAT)-One Arm Dumbbell Rowing GİBİ HAREKETLERİ YAPIYORUM HATTA BAŞLARKEN DE BU HAREKETLERİ YAPIYORDUM HALA PROGRAMIMDA BU HAREKETLER VAR SADECE İKİNCİ HAFTADAN SONRA AĞIRLIKLARI ARTTIRDIM.ARKADAŞLAR BU HAREKETLERİ YAPMAK YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN ZARARLI MIDIR DEDİĞİM GİBİ 3-4 HAFTA OLDU.AYRICA BU HAREKETLER ZARARLIYSA BUNLARIN YERİNE HANGİ HAREKETLERİ YAPABİLİRİM?FAKAT BAŞLADIĞIMDAN BERİ ÇOK GÜZEL GELİŞİM OLDU HELE Kİ TRİCEPSLERİM NEREDESYSE SIFIRDI PAZULARIM SIFIRDI ŞİMDİ GÜZEL BİR ARTIŞ VAR HACMİNDE AYRICA İLK BAŞLADIĞIMDA 30 KİLO BENCH PRESS BASARKEN ŞİMDİ 40 KİLOYA ÇIKARDIM KUVVET ARTIŞI DA VAR SANIRSAM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR.

ilk 1 ay alışma dönemi makine ağırlıklı çalışılır hareketlerin teknikleri öğrenilir o kadar gelişme makinede çalışsan da olur
    Bodybulding'e Yeni başlayanlar için 1.2. ve 3. Ay programı
    http://www.bodyforumtr.com/vbforum/bodybuldinge-yeni-ba-layanlar-1-t12394.html
    bu linki incele

Hocam salon pek iyi değil 3 tane makina var o da birisi omuz itme diğeri yukarı kaldırma (arka kol için sanırsam) diğeri de sırt geliştirdiğimiz oturup kendimize çektiğimiz makina diğerleri hep dumbell ve bar mecbur makinasız yapmak zorunda kalıyorum acaba hangi hareketler daha yararlı olur hocam benim için bi yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 22 Temmuz 2011; 0:47:54 >
    GIGABYTE 970A-UD3P AM3+ Ultra Durable 4 | AMD FX X6 6300 3.5 GHz 14 MB & COOLER MASTER Hyper TX3 Evo | ASUS Radeon R7 265 2 GB 256 BIT OC DirectCU II | CORSAIR Vengeance DDR3 2x4 GB 1600 MHz | WESTERN DIGITAL Caviar Blue 1 TB 7200 RPM 64 MB ZALMAN Z3 Plus Mid-Tower | XIGMATEK X-Calibre 600 W | AOC 23.6" E2470SWDA LED 5 MS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuro no Shinigami

1-Bench Press
    2-Butterfly

3-Military Pres
    4-Lateral

5-Barbell Curl
    6- Triceps Pushdowns

7-Wide-Grip Lat Pulldown
    8-Seated (Cable) Row

9-Leg Extension
    10-Leg Curl

ilk ay programım bu nasıl sizce 3x8 yapıyorum

mükemmel işte gerçek bilgili bir hocanın yaptığı program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 17 Nisan 2013; 21:02:20 >

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • Beyler Dumbell alacağım şunlar nasıl? fiyat uygun gibi ve yeni yeni merak saldım bu işe..

İrlanda Hayranı : Ireland Fan

* MADEN MÜHENDİSİ *

Nokia Lumia 820
    Huawei Ascend P6
    Sony Xperia S LT26I
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhangkmn

Beyler Dumbell alacağım şunlar nasıl? fiyat uygun gibi ve yeni yeni merak saldım bu işe..

fiyat normal gibi ama o kadar para verme bence.

20 kg hemen çalısmayacaksan. Git bar al 2 tane,sonra çalışcağın kadar ağırlık al. Ağırlık az gelmeye başladığı zaman git tekrar al. Onun kargo parası baya tutar çünkü

• Peki normal piyasa fiyatı yine bu civarlarda mıdır? Şimdilik ön araştırma yapıyorum.

İrlanda Hayranı : Ireland Fan

* MADEN MÜHENDİSİ *

Nokia Lumia 820
    Huawei Ascend P6
    Sony Xperia S LT26I
  • z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 17 Nisan 2013; 21:02:05 >

• quote:

hocam hem güç arttırmak için hem şekil yapmak için evine bir şekilde barfix temin etmenin gerektiğini düşünüyorum öncelikle.

kol için bir de concentration curls isimli bir hareket olacaktı oturularak yapılan , biceps'in şekli için çok önemlidir (kıvrım açısından)

omuz için de lateral raise gördüm orda
    onun gelişmişi de var , yandan kaldırıyosun yani yana açıyosun kolları dumbbell ile , sonra göz hizanda birleştiriyosun havada , aklında canlandıysa o hareket süperdir ama çok yorucudur.

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

Orijinalden alıntı: gokhangkmn

Beyler Dumbell alacağım şunlar nasıl? fiyat uygun gibi ve yeni yeni merak saldım bu işe..

fiyat normal gibi ama o kadar para verme bence.

20 kg hemen çalısmayacaksan. Git bar al 2 tane,sonra çalışcağın kadar ağırlık al. Ağırlık az gelmeye başladığı zaman git tekrar al. Onun kargo parası baya tutar çünkü

fiyat hiç de uygun değil.Alacaksan bunu al.

Orijinalden alıntı: Sonny Corleone

merhaba ben bb de yeniyim arka kol çalısırken falan sol kolumun içindeki damarlar acayip atıyor göz seyrimesi gibi bunun sebebi nedir ? lif kopması falan olmasın yardımcı olursanız çok sevinirim

?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

merhaba ben bb de yeniyim arka kol çalısırken falan sol kolumun içindeki damarlar acayip atıyor göz seyrimesi gibi bunun sebebi nedir ? lif kopması falan olmasın yardımcı olursanız çok sevinirim

?

benim de bi ara bi kemik kıtlaması sesi geliyodu çok fena ağrıyodu geçti.Bi de dumbell flys yaparken koltuk altım kıtlıyodu geçtiler kendi kendine.Senin sorunun gibi bir sorun yaşamadım heralde.Ağrı filan oluyor mu?.İyice ısınmadan çalışmaya başlama sakın.3-4 hafta ısınarak çalış geçmezse başka çözümler ararsın doktora gitme gibi vs..Ama benim her zaman bi yerde bi kıtlama sesi olmuştur biri geçiyo diğeri başlıyo dur durak bilmiyo ne biçim vücutsa.Şimdi de trapez hareketi evde boş yapıyorum öylesine bakıyım ses geliyo mu diye sol göğsümden cırt cırt diye sesler geliyo..
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.