Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: LuciD`

quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Ama bence kilolu adam daha çabuk kas yapıyoDAha fazla ağırlık giriyor sonrasında güzel bir definasyonla gayet hoş bir vücut oluyor

iyi bir definasyonda kilolu adam yağ oranını düşürür ama kasların yarısı gider boşa kürek çekmiş olur

iyi bir definasyon demek kas oranını düşürmeden yağ oranını düşürmek demek zaten.Ben kendimden örnek veriyim sana,86 kiloydum başladığımda başladığım arkadaşlarım 60 civarı onlar halterle boş ağırlıkda başlarken ben 10 ar kilo ile başlamıştım.Şimdi göğüslerim nerdeyse iki katı büyüklüğünde onlara kıyasla.Yani benim orda kilolu adam daha çabuk kas yapıyordan kastım "bulk" kalmak gibi birşey.Zaten bulk olarak başlıyorsun fazla ağırlık basarak fazla kas kütlesi ediniyorsun daha sonra dikkatli beslenme ve kardiyo ile yağ oranını düşürüyorsun kasları parçalıyosun olay bitiyo.Boşa kürek çekmiş gibi olmuyosun , ben olmadım yani.

kilolu demişsin ama 86 çok kilolu değil ben en az 90,95 arası yani 90 kilo adam kas çalışsa sonra iyi bir definasyon her türlü kas kaybeder. yağda kaybeder ama kas olduğu gibi kalmaz mutlaka gider ayrıca yeni başlayan kilolu adam nasıl daha fazla ağırlık basıcak en fazla ne kadar basabilir bassa bile ilk başta ham vücudu o kadar kasmak ne kadar doğru bence kilolu insan ilk başta cardio ve az ağırlık çok tekrar çalışmalı

quote:

Orijinalden alıntı: Ersiny.

Ben de bugün başladım arkadaşlar fitness salonuna.Cardio + diyet yapıcam arada da ağırlık çalışırım antrenör çok iyi biri çıktı milli sporcuymuş sağolsun yönlendiriyor.Cardio ile birlikte önerebileceğiniz diyet programları nelerdir? Ekmeği çok çok az yiyorum kızartma,çerez cips kola bisküvi vs. bunlardan sakınıyorum.Light peynir,süt,yoğurt ve olabildiğince yağsız ton balığı tüketiyorum.Başka önerileriniz var mıdır?

bence cardiodan sonra ağırlık çalış direk etkisini görürsün hem vücudu alıştırmış olursun her türlü faydası olur zararı olmaz merak etme yumurta haşlanmış tavuk ye protein için ekmeği bence tamamen kes onun yerine lapa pilav ve makarna yemeye çalış bu arada boy ve kilon kaç cardio programın ne ?

Boy 1.86 kilo 98 bugün başladım hafif tempo yürüyüş işte sonra antrenör bi program hazırladı da bugün ilk gün olduğundan hafif başladım.15 er kez bütün hareketleri yaptım isimlerini bilmiyorum açıkçası

quote:

quote:

Ama bence kilolu adam daha çabuk kas yapıyoDAha fazla ağırlık giriyor sonrasında güzel bir definasyonla gayet hoş bir vücut oluyor

iyi bir definasyonda kilolu adam yağ oranını düşürür ama kasların yarısı gider boşa kürek çekmiş olur

iyi bir definasyon demek kas oranını düşürmeden yağ oranını düşürmek demek zaten.Ben kendimden örnek veriyim sana,86 kiloydum başladığımda başladığım arkadaşlarım 60 civarı onlar halterle boş ağırlıkda başlarken ben 10 ar kilo ile başlamıştım.Şimdi göğüslerim nerdeyse iki katı büyüklüğünde onlara kıyasla.Yani benim orda kilolu adam daha çabuk kas yapıyordan kastım "bulk" kalmak gibi birşey.Zaten bulk olarak başlıyorsun fazla ağırlık basarak fazla kas kütlesi ediniyorsun daha sonra dikkatli beslenme ve kardiyo ile yağ oranını düşürüyorsun kasları parçalıyosun olay bitiyo.Boşa kürek çekmiş gibi olmuyosun , ben olmadım yani.

kilolu demişsin ama 86 çok kilolu değil ben en az 90,95 arası yani 90 kilo adam kas çalışsa sonra iyi bir definasyon her türlü kas kaybeder. yağda kaybeder ama kas olduğu gibi kalmaz mutlaka gider ayrıca yeni başlayan kilolu adam nasıl daha fazla ağırlık basıcak en fazla ne kadar basabilir bassa bile ilk başta ham vücudu o kadar kasmak ne kadar doğru bence kilolu insan ilk başta cardio ve az ağırlık çok tekrar çalışmalı

quote:

quote:

quote:

Hocam biz başladığımız zaman bize hareketlerin nasıl yapılcağını gösterdiler kiloyla ilgili hiç birşeyden bahsetmediler.Bizde kaldırabildiğimizi kaldırıyorduk ama doğru ama yanlış.Gelişme olmayan yerlerde ağırlığı arttırarak hareketi yanlış yaptığımızı fark ederek düzeltmeler yapıyorduk.Benim kilom 86 iken yağ oranım gerçekten çok fazlaydı.Hani belimin yan tarafı falan sarkıyodu sağa doğru eğdiğimde vücudu telefon sıkıştırıyodum oraya (arkadaşla denemiştikte bi kere ).Aynen yukarda yazdıklarımı yaptım,çok ağırlık kaldırdım bilemem ne kadar doğru sence ama ben doğru olanı yaptım ve şuan eskisine nazaran çok daha iyi konumdayım.Ve şuan kilolu olmayan arkadaşlarım benle aynı anda başlasada göğüsleri benimki kadar hacimleşmedi dikkat ettim kilolu başlamamın bana bu konudada yararı oldu.Tek eksisi göğüs uçlarında yağlanma olmuştu.Ben kilolu olarak başladığım için kendimi şanslı görüyorum.Ve şunuda eklemek isterdim kiloykende kardiyo yapıyodum 20 dk bisiklet sürüyordum hergün salonda idmandan önce.Yani bir anda definasyona yüklenmedim.Ayrıca dediğim gibi iyi bir definasyon ile beslenmeye dikkat ederek kas oranını en fazla ama en fazla 1 kilo düşürürsünüz.Ama kardiyoya fazla abanıp yağ yakcam diye koşarsan 40 50 dk yağ yakımıda olur kas yakımıda o konuda haklısın.Bu sporda herkes kendi kafasına yattığı şekilde çalışır "bence" ler önemlidir bu sporda.Benim "bencem" bulk kalıp yaz aylarına geldiğimizde terleme kolay olcağından definasyona girmek.Senin "bencen" farklıdır saygı duyarım.

Eski nick:TheLastMohican
    Cs nick: LuciD`
  • light ton balığında 25 gr protein var 0.4 falanda yağ bu çok kaliteli bir besin değeri bence.Ton balığını ihmal etme biraz tuzlu ama olsun.Arkadaşın dediği gibi ekmeği kes belki 1-2 dilim kepek ekmeği tüket gün içinde.Yumurta beyazını bol bol ye protein kaynağı,yağsız kırmızı etde yemelisin,tavuk göğsü ve but arasında gidip gel tavukda bu iki kısım en az yağı içerip fazla protein içeren kısımları tavuğun.Yağsız lor peynirinide sabah kahvaltıda veya spordan önce lapa makarnanın üstünde tüketebilirsinLor peyniride güzel protein içerir.Beslenmeni bir rutine oturtmalısın bence günü gününe bir program yaz hangi gün ne yiceğini falan yaz.Ve diyetteyim diye yememezlik yapma öğün ve idman atlama başarılar inş hedefine ulaşırsın.

Eski nick:TheLastMohican
    Cs nick: LuciD`
  • Gençlerr..

Bi Arkadasımın Kardeşini şimdi başlattım spora..adam gitti ilk gün..oradaki hocalar buna demişlerki..2hafta ısınma sonra3aya akdar seni programa alalım ama böyle yher yerini çalıstırması için dğeil belli yerlerini çalıstırması için bir program..3ay sonundada 5gün gidicek ve 5günde teker teker günlerde farklı böglerini çalıstırmasını sağlıcaklar..bence bu uzun zamanda bir zaman kaybı gibi yani zaten simdi vericem onun boyunu ve kilosunu.. zaten bu sürede diyelim 5ay gidicek.. ordanında altında şişiceğini düşünüyorum..yani benim size bunu sorma amacım..bu kısa sürede bu program sizce uygunmu yoksa kısa süğrede dahada şişilerek baska antrenman uygulanabilinirmi..

boy:1.82
    kilo :65

önceden hiç çalısmadı..benim zorumla baslıayacak..ancak ne omuz var nede gögüs var..nede kol var:) nede bacak v ar.ki ha bu arada sunuda söyleyimm..bu çok önemli iki kalçasındada hareket kısıtlılığı var..yani ayaklarını fazla kıvıramaz, belden fazla yük bacağa inmemesi gerekir..

yani bu cocuğa bacaklara kas dağılımı yapmadan güzel dururmu yaparsakta nasıl yapmalıyız??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarrChief -- 7 Temmuz 2011; 11:16:19 >

quote:

Orijinalden alıntı: ererden

amino asit e girmeyi dusunmuyorum.Sadece proteın alıcam.malum her gun balık et falan yeme durumu olmuyor.bır de bu urunlerı yur dısından almayı dusunuyorum daha uygun fıyatları.

tavsıyen ıcın tesekkurler.

oha fiyatlara bak bune la Bunlar bu fiyata burda satılcak varya ronnie gibi gezerim

çakma falan değildir dimi ,güvenli bir şekilde nasıl alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarrChief

Gençlerr..

Bi Arkadasımın Kardeşini şimdi başlattım spora..adam gitti ilk gün..oradaki hocalar buna demişlerki..2hafta ısınma sonra3aya akdar seni programa alalım ama böyle yher yerini çalıstırması için dğeil belli yerlerini çalıstırması için bir program..3ay sonundada 5gün gidicek ve 5günde teker teker günlerde farklı böglerini çalıstırmasını sağlıcaklar..bence bu uzun zamanda bir zaman kaybı gibi yani zaten simdi vericem onun boyunu ve kilosunu.. zaten bu sürede diyelim 5ay gidicek.. ordanında altında şişiceğini düşünüyorum..yani benim size bunu sorma amacım..bu kısa sürede bu program sizce uygunmu yoksa kısa süğrede dahada şişilerek baska antrenman uygulanabilinirmi..

boy:1.82
    kilo :65

önceden hiç çalısmadı..benim zorumla baslıayacak..ancak ne omuz var nede gögüs var..nede kol var:) nede bacak v ar.ki ha bu arada sunuda söyleyimm..bu çok önemli iki kalçasındada hareket kısıtlılığı var..yani ayaklarını fazla kıvıramaz, belden fazla yük bacağa inmemesi gerekir..

yani bu cocuğa bacaklara kas dağılımı yapmadan güzel dururmu yaparsakta nasıl yapmalıyız??

Hocam body için bi kaç video izlerseniz taktiğini bulabilirsiniz ama ben size anlatabildiğim kadarını söyleyim.

Yürürken sol(sağ) ayağını attığında,sol(sağ) dizini ileri,popusunu aşağıya doğru ve sağ(sol) ayağınıda aşağıya doğru dizden bükerek bi 5dk böyle yapabilir.(Aynı şey sağ ayak içinde geçerli)Kesinlikle bi faydası olur hatta bulursam videosunu buraya atıyım yada link olarak.

Edit :
    Barkat Buildersfacebook
    Barkat Builders
    http://www.facebook.com/B.Builders
    ~~~~> Bu linke tıklayıp &&& Lisa Cross Leg workout (Part 1) [HD] ve Lisa Cross Leg workout (Part 2) [HD] bunları bulun ve en sonlarda dediğim hareketi yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NicoBelick -- 7 Temmuz 2011; 14:44:32 >
    Baya İyi O zaman.Tabii Bu arada Bu diğer yapoılıcak olan hareketlerin kalçalara çokca bir yük bindiğini söyleyebilirmiyiz..ben de 1-1.5 sene çalıstım ama bu yönden hiç düşünmedim bu işi bide bu yanını size sorarak bi fikir edinmek isterimm

Edit : Video'daki diğer hareketleri diyorsanız onlar baya bi baskı yapar yani arkadaş için tehlikeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NicoBelick -- 7 Temmuz 2011; 17:42:43 >

hadi eywallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicoBelick

Arkadaşlar 3-4 hafta oldu ben bi 5-6 ay çalışmayı düşünüyorum sonra bırakıcam amino asiti,protein ilacı felan önerirmisiniz yani gerek varmı ?

niye bırakıcaksın askerlik falan mı var

quote:

Arkadaşlar 3-4 hafta oldu ben bi 5-6 ay çalışmayı düşünüyorum sonra bırakıcam amino asiti,protein ilacı felan önerirmisiniz yani gerek varmı ?

Fazla geliştirmeyi düşünmüyorum.
  • Yeni başlayanlar protein amino falan kullanmamalımı? body de 2. günüm kolumu sıkınca önce sert olmazdı simdi sıkınca sertlesiyor artık. Sağ kol 35cm Sol kol 31cm cıktı dengesizlik var bunu nasıl düzeltirim?

Orijinalden alıntı: NaSTiEsTR

Yeni başlayanlar protein amino falan kullanmamalımı? body de 2. günüm kolumu sıkınca önce sert olmazdı simdi sıkınca sertlesiyor artık. Sağ kol 35cm Sol kol 31cm cıktı dengesizlik var bunu nasıl düzeltirim?

iki koluda aynı şekilde çalıştır zamanla düzelir ama yinede 2,3 cm fark olur çok normal çoğu kişide oluyor

quote:

quote:

Fazla geliştirmeyi düşünmüyorum.

5-6 ayda zaten Jay Cutler olmuyorsun arkadaşım.

Bırakacaksan hiç başlama çünkü, kaslar ilgi alaka ister. İlgilenmezsen "hadi eyvallah" deyip giderler. Eski haline dönersin yani.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.