Bildirim
### DH Body Builders ### (242. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
quote:
Orijinalden alıntı: Yonto123
quote:
quote:
quote:
quote:
Kol 35.5 oldu hade hayirlisi ,kalca kasini hangi hareketlerle yapabiliriz beyler
sen 5 ay çalıştın kol 36 cm ben 5 sene gittim 2.5 ay cardio yaptım kol 41 den 36 cm e düştü iyi mi ?
kalça kası için yüz üstü yatarak ayakları yukarı kaldırabilriisn.. ya da arka bacak kasını çalıştırırkende kalça popo ya vuruyor zaten... yani onun içni erkeklerin özel bir hareket yapmya ihtiyacı oyk bence.. bayanlar daha çok yapıyor dediğim yüz üstü hareketleri..
Ben sismanken benim
Kol 37 di 30 a dustu ;D simdi tekrar yerinde
Ya spor salonunda var aslinda o kalca hareketi ama hep kadinlar yapiyor karizmayi cizdirmeyelim :D
bende 17% BF liyken kolumda fazladan 300 gr. yağ vardı, kol define görünüyordu fakat damarların çoğu belli değildi 41cm kadar çıkmıştım yoğun çalışmayla.. şuan 36 cm full define ve damarlar besbelli.. yazda tıraşda edecem
lol bayanlar kullanıyorsa boşver deidğim gibi arka bacaktada işliyor
Hocam sen kac ayda verdin bide ne kadar bf verdin
söylemiştim ya dostum 2 ayda %6-7 BF verdim... sonra vücut kendini korumaya aldı 2 hafta hiç yağ yakamadım ve artık cardiyo haftada 2 ye düşürüp salona tekrar başladım 2 hafta oldu başlayalı.. eski kaldırdığım ağırlıalra gelmem için daha var önümde çok güç kaybetmişim.
cardio nunda faydasını görmedim değil... sonuçlarım iyi geldi kolestrol tansiyon ve diğer doktorun istediği ıvır zvırlar normal seviyeye geldi.. kalp testi yaptırdım vs.
Anladim hocam nisan mayista bende giricem yag vermeye damarlarin gozukmesi icin yagliyiz biraz_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Galifianakis
Beyler iki elimizle ağrılığı öne doğru ittirdiğimiz hareket ne işe yarıyordu ? Göğüslerde gelişme var,hafif sarkık ve yumuşaktı şimdi daha sert olmuş
Göğüs çalıştırıyor o hani makinede olan dimi ? Bu arada göğüs toparlanır merak etme ;) ama zaman ve sabır lazım 3-4 ayda hemen olacak iş değil_____________________________ PSN : MustafaTR (Ps3 & Ps Vita) / 31 -
Merhabalar,
Antreman oncesi veya sonrasi Snickers yiyen var midir? Protein ve enerjisi yuksek cunku. Hemen hemen Multipower'in Protein barlari kadar var diyebilirim, sizce de yemek mantikli midir 2 gunde bir? Yagi fazla biraz sanki._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: diffriend
Merhabalar,
Antreman oncesi veya sonrasi Snickers yiyen var midir? Protein ve enerjisi yuksek cunku. Hemen hemen Multipower'in Protein barlari kadar var diyebilirim, sizce de yemek mantikli midir 2 gunde bir? Yagi fazla biraz sanki.
Snickers bildiğin gibi şekerli çikolata. Ve basit şeker ağırlıklı olduğu için ben çok tavsiye etmiyorum çünkü insülini fırlatır kortizon salgılar.
Her zaman komplex karbonhidrattan yana oldum. Çünkü ant boyunca daha verimli kullanıyorsunuz enerjiyi.
O yüzden makarna, pilav , tahıllı besinleri tüketmenizi öneririm. Olmadı yulaflı bisküvi olabilir._____________________________ -
Antreman öncesi Hardline Nutrition Carnifit kullanabilirsiniz enerji için işe yarıyor öneririm. Kardiyo yaparken az kullanmadım... _____________________________ -
beyler bugün diyetesiyendeydim.. önceden söylemişytim ya vücut 11% de durmuşt uartık 7.5 kg yağda artık vermek istemiyordu Bakın noldu
.. son 2 hafta kas çalışmıştım ya, 2 kg kas almışım ve işin garibi vucüt otomatik olarak 1.5 kgda yağ yakmış .. şok oldum şuan 6 kg toplam yağ var vücutta ve BF 9%
süper çok mutluyum böyle devam.. benchtede eski gücümü kazanıyorum..
NVIDIA RENK, PARLAKLIK, RGB | KIBRIS INTERNET ANA KONU | MIKROTIK ROUTERBOARD | AUDIOPHILE REHBER ve DRIVER | CRYSIS 3 PC MULTIPLAYER | EN AKICI VSYNC KOMBINASYON | PASCAL-KEPLER BIOS REHBER | LGA771 XEON CPU VE LGA775 | C# IMDB SEARCH | GTX670 ACCELERO HYBRID
-
quote:
beyler bugün diyetesiyendeydim.. önceden söylemişytim ya vücut 11% de durmuşt uartık 7.5 kg yağda artık vermek istemiyordu Bakın noldu
.. son 2 hafta kas çalışmıştım ya, 2 kg kas almışım ve işin garibi vucüt otomatik olarak 1.5 kgda yağ yakmış .. şok oldum şuan 6 kg toplam yağ var vücutta ve BF 9%
steroid mi kullanıyon hocam ne çabuk 2kg kas aldın sen öyle
_____________________________ -
arkadaşlar protein tozu almayı düşünüyorum da gg de nitrofull marka whey proteinler acayip ucuz. neden bu kadar ucuz bilgisi olan varmı? almayı düşünüyorum kullananlar varmı tavsiye edermisiniz? yada başka markalar?
2.5 kg 39tl peh
urun.gittigidiyor.com
Tüm Kategoriler - GittiGidiyorhttp://urun.gittigidiyor.com/spor/nitrofull-whey-protein-2500-gr-sok-fiyat-52245762_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cdnm47
arkadaşlar protein tozu almayı düşünüyorum da gg de nitrofull marka whey proteinler acayip ucuz. neden bu kadar ucuz bilgisi olan varmı? almayı düşünüyorum kullananlar varmı tavsiye edermisiniz? yada başka markalar?
2.5 kg 39tl peh
http://urun.gittigidiyor.com/spor/nitrofull-whey-protein-2500-gr-sok-fiyat-52245762
nitrofull alma optimum al muscletech al kaliteli mallar al multipower da super bir marka_____________________________ -
quote:
quote:
yok ya sende ne steroidi.. ilk haftalar öyle oluyor her seferinde ilk çabuk alırısn sonra yavaş yavaş.. kilo verme de öyle ilk falza verirsin sonra azar azar.. insan vücudu böyle diyelim.
not: daha toz moz bcaa tablet zımbırtıarına başlamadım bile
yaz da başlıyorum ona. heh gerçi 1.5 sene önce ON whey kullandımda nolduydu ? hiç birşey farketmemişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 7 Şubat 2012; 0:39:59 >_____________________________
CORE i9 10900K | MSI Z490-A PRO | GIGABYTE RTX 4080 SUPER | CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 4300MHz CL17 | SABRENT NVMe 1TB
NVIDIA RENK, PARLAKLIK, RGB | KIBRIS INTERNET ANA KONU | MIKROTIK ROUTERBOARD | AUDIOPHILE REHBER ve DRIVER | CRYSIS 3 PC MULTIPLAYER | EN AKICI VSYNC KOMBINASYON | PASCAL-KEPLER BIOS REHBER | LGA771 XEON CPU VE LGA775 | C# IMDB SEARCH | GTX670 ACCELERO HYBRID
-
quote:
quote:
quote:
yok ya sende ne steroidi.. ilk haftalar öyle oluyor her seferinde ilk çabuk alırısn sonra yavaş yavaş.. kilo verme de öyle ilk falza verirsin sonra azar azar.. insan vücudu böyle diyelim.
not: daha toz moz bcaa tablet zımbırtıarına başlamadım bile
yaz da başlıyorum ona. heh gerçi 1.5 sene önce ON whey kullandımda nolduydu ? hiç birşey farketmemişti
Acikcasi optimum bendede etki gostermedi bende etki gosterenler muscletech ve multipower multipower lezzet bakimindan harika muscletech berbat ama hangisi derseniz multipower derim_____________________________ -
-
-
Ton balığında civa bulunur haftada en fazla 1 kere alın. Light bile olsa ton balığı yağlıdır zaten. Lor peyniri 250-300gr + 5 yumurta + büyük bardak sürt + 300 gr yoğurt ve tavuk göğsü günlük protein ihtiyacına rahat yetecektir. Biceps ve trapeze önem verin çalışmalarda.
Sanırım definasyon sürecinden geçtiniz ?
Ayrıca programınız nedir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 7 Şubat 2012; 16:12:41 >_____________________________ -
nkA
Bence bulk olmaya bak yağlan biraz hem daha yüksek ağırlıklara girersin hem hacmin artar vücut güzel dediğim gibi bence bulk olman lazım hem kas hipertofisi için daha iyi olur hem de hacmina artar._____________________________ -
Arkadaşlar bu lor peynirini nasıl saklıyorsunuz? Geçen akşam aldım, sabah tadı bozulmuştu. Şu ana kadar 1 günden fazla dayanan lor peyniri görmedim. Yanlışmı muhafaza ediyorum acaba? Derin dondurucuya koyarsamda çözülmesiyle uğraşmak istemiyorum. Bu arada lor peynirini tatlandırmak için bir tavsiyem olacak. Lor peynirinin üzerine 1 tatlı (yada çay) kaşığı nutella yayın, harika oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuck_bartowski -- 7 Şubat 2012; 20:37:07 >_____________________________ [/center] -
Karatay beslenme programını deneyen var mı ? Normalde 5-6 öğün yiyorum ama Karatay beslenmesinde 3 öğün ve sıkı yemek var. 1 ay deneyeceğim sonuçları yazacağım .
Başlangıc: 08.02.2012
Arkadaşlar her bölgeyi haftada 1 kere basmak nasıl sizce yeni programı bölye yapmayı düşünüyorum ama bazı hocalar her bölgeye 2 şer defa gir filan diyorlar? _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki