Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (2332. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.860
Cevap
292
Favori
1.528.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23302331233223332334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.83 boya 65 kilo hedefi çok garip bir istek gibi geldi hocam. öyle mutluysanız tabii ki seçim sizin ama bence hiç hoş bir görüntü olmaz. kaldı ki sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum.

kilo verememe konusuna gelince vücut sınır noktasına ulaşmış olabilir. belli bir yerden sonra kilo almak ve vermek çok zor oluyor. ondandır belki verememeniz.

• ReflexAction kullanıcısına yanıt

183 70 zayıf değil

• ne peki göbekli mi ?  ### DH Body Builders ### 

• Eskiden buralar hep dutluktu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KayzerSozze kullanıcısına yanıt

hocam bende salona 4 gün giden biri olarak program arıyorum, full body yapmak pek geliştirmiyor gibi geliyor bana. siz upper lowerden neden verim alamadınız? şimdi düşündüğün porgram nedir

• upper lowerdan verim aldım. ama haftanın 2 günü sadecce bacak çalışmak bana fazla geldi. ek olarak upper gününde göğüs-sırt-omuz-önkol-arkakol girmek çok yormaya başlamıştı. yormasın diye setleri azaltınca yeteri kadar şiddet uygulayamadığımı fark ettim. onun için değiştirme kararı aldım.

• KayzerSozze kullanıcısına yanıt

hocam 2li split için programınız nasıl olacak. bende bacağı az çalışıyorum da benzer bir program arıyorum

• murattekno kullanıcısına yanıt

push pull legs gibi düşünüyorum. ama bacağı pull gününe ekleyeceğim.

•  ### DH Body Builders ###haberler
    İçtiği protein tozundan felç kalan 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti
    https://www.haberler.com/yerel/ictigi-protein-tozundan-felc-kalan-huseyin-14826521-haberi/
  • ONY86 kullanıcısına yanıt

Rahmetli bilmeden resmen intehar etmiş günde 5kg toz içmek nedir günde 5kg su içsen zehirlenirsin

Allah rahmet eylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • killforyou1981 kullanıcısına yanıt

örnek vermek gerekirse kabartma tozuna bişey diyeni duymadım. sırf bakkalda satılıyor diye zararsız sanıyoruz.

• Ramazan için motivasyon zinciri oluştursak biraz daha aktif etsek bu konuyu ne güzel olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün mailleri karıştırırken yıllar önce supplementlerden gelen reklam mailine denk geldim. Bi de şimdi girip fiyatları neymiş diye bakayım dedim, bakmasam daha iyiymiş  ### DH Body Builders ### 

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ### 

•  ### DH Body Builders ###Michael Eckertyoutube
    Here is the next level of the Pull Up Workout series INTERMEDIATE. I highly recommend you being able to do at least 5 - 10 Pull Ups for this workout. Have fun and enjoy! All my Full Programs are here - https://michaeleckertfit.com/
    https://www.youtube.com/watch?v=bREdx8RpaXk&ab_channel=MichaelEckert

Beyler hodri meydan ### DH Body Builders ### 

• Arkadaşlar eve demir çubuklar diskler aldım. Sehpam yok. Youtube'da bana uygun bir şey bulamadım. Bana göstermeli bi program listesi atar mısınız... Uzun çubuk da var sadece dumbell yok.

• Selam arkadaşlar eskiler belki hatırlar. Ben afka9'um. Uzun zamandır foruma uğramıyordum. 2020 yılında tıp fakültesi bitti mezun olduk tus korona falan derken 1.5 yıl spor yapmamıştım. 2021 eylül ayında tekrar başladım spora. 20 gün önce asistanlık yaptığım bölümden istifa ettim şuan çok rahatım bütün gün evdeyim. İyi bir gelişme gösterdim. 2020 yılındaki Bench press rekorumu tekrar yakaladım.

150 kg 5 tekrar. Son ikisi pause

Overload Progressiveyoutube
    150 kg 5 reps bench press
    https://www.youtube.com/shorts/p0Aw2sh70PM?feature=share

Vücut ağırlığı 100 kg. Hala naturelim bir ilaç falan eskisi gibi hala yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nctnll -- 14 Nisan 2022; 20:8:26 >
  • arkadaşlar 250 gram pirinç i sadece zeytinyağı ile pişirsek bu kaç kalori yapar? diyetkolikte beyaz pirinç e 250 gram yazdığımda 900 kalori diyo doğru mu?

• mrtilhano333 kullanıcısına yanıt

Yağ hariç 900 doğru

• Ussuz kullanıcısına yanıt

hocam ben kısa ve öz olarak şöyle birşey sormak istiyorum, ciddi ciddi vücut kompozisyonuna göre kalçam ve basen baldırlarım geniş allahtan kilo verdiğim için abes durmuyor 183 73 kilo yum, aman aman yağlanmadan üst vücudumu irileştirmek istiyorum alt tarafı kilo verip çözdüm bu sefer üst vücut zayıfladı, güzel bi antremanla beraber günde 300 350 gram bulgur mu tüketmeliyim yoksa pirinç mi? daha az yağlanarak kütle kazanımı için hangisi iyi olur

• mrtilhano333 kullanıcısına yanıt

Günün sonunda çok bir şey fark etmez bence ama glisemik indeksi düşük olduğu için bulgurun daha iyi olacağını düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 23302331233223332334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.