Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (216. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • arkadaşlar burada herkes ara ara aydan aya mesela, geçirdiği gelişimi ölçüleriyle çok daha güzel bir paylaşım başlığı olur

örneğin ben;

113 omuz
    83 bel
    97 göğüs
    31 kol

kilo 68
    boy 1,83

ile başladım,

3. ay sonunda

119,5 omuz
    81 bel
    100 göğüs
    34 kol

kilo 73,5
    boy 1,83
    oldum.

Bu şekilde paylaşım sayesinde, gelişimimiz nasıl gidiyor, doğru mu çalışıyoruz, boşa mı çalışıyoruz, hocamız bizi yanlış mı yönlendiriyor hep birlikte konuşup tartışabiliriz.
    Fotoğraflar yanıltıcı olabilir ölçülerle konuşmak daha sağlıklı olacaktır.

Orijinalden alıntı: gastly06

arkadaşlar body den hemen sonra yemek yemek zararlı mı yoksa iyi midir ? Evde çalışıyorum o yüzden yeme fırsatım var hemen.

Niye zararı olsun geç yemek zararlı makul olan antrenman bittikten yarım saat sonra yemen

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

arkadaşlar body den hemen sonra yemek yemek zararlı mı yoksa iyi midir ? Evde çalışıyorum o yüzden yeme fırsatım var hemen.

Niye zararı olsun geç yemek zararlı makul olan antrenman bittikten yarım saat sonra yemen

ben sistemi eve kurdum, çalışırkende yemek hazırlıyordum bi yandan. Antrenman bittikten hemen sonra sofraya çöker 1 saat yerim ben

Orijinalden alıntı: Yonto123

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

Zayıflamak için yazı beklemenize gerek yok o yazlar hiç gelmez... Spora kış ortalarında başlayan arkadaşlar için söylüyorum yağ oranınızı %15 e kadar indirin ve sabit tutun yaz aylarında kardio yu arttırıp %8 lere düşürür parçalanırsınız. %30 yağ oranlarında sen beni bide yaza gör hacı diyen tiplerden olmayın bulk dediğimiz olay yağlanmak değildir...

Yag oranini %7 dusurmenin formulu nedir acaba? Su anda %11 yag oranim var. Yeni basladim sayilir. Yaz yaklastiginda bu orani dediginiz gibi kisa surede %7'lere cekebilir miyim yani?

Su soruya da cevap alabilir miyim? Definisyon doneminde sadece cardio ve diet mi uyguluyorsunuz. Cunku %7'lik yag orani kaybetmek - hem de 2 ayda - muhtesem bir oran. Yoksa bu orana termojenik ile mi ulasmayi planliyorsunuz?

%7 zor bir oran, muhtemelen kafadan atıyordur o yorumu yazan arkadaş :)

Zor ama imkansız değil adam gibi diyete bakar

Nasil bir diet acaba? Acarsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

Zayıflamak için yazı beklemenize gerek yok o yazlar hiç gelmez... Spora kış ortalarında başlayan arkadaşlar için söylüyorum yağ oranınızı %15 e kadar indirin ve sabit tutun yaz aylarında kardio yu arttırıp %8 lere düşürür parçalanırsınız. %30 yağ oranlarında sen beni bide yaza gör hacı diyen tiplerden olmayın bulk dediğimiz olay yağlanmak değildir...

Yag oranini %7 dusurmenin formulu nedir acaba? Su anda %11 yag oranim var. Yeni basladim sayilir. Yaz yaklastiginda bu orani dediginiz gibi kisa surede %7'lere cekebilir miyim yani?

Su soruya da cevap alabilir miyim? Definisyon doneminde sadece cardio ve diet mi uyguluyorsunuz. Cunku %7'lik yag orani kaybetmek - hem de 2 ayda - muhtesem bir oran. Yoksa bu orana termojenik ile mi ulasmayi planliyorsunuz?

%7 zor bir oran, muhtemelen kafadan atıyordur o yorumu yazan arkadaş :)

Zor ama imkansız değil adam gibi diyete bakar

Nasil bir diet acaba? Acarsaniz sevinirim.

Yağsız ve az karbonhidratli beslenme seker 0 olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red alert2 -- 14 Ocak 2012; 18:37:57 >
    göğüs 93 den 95
    kol 27 den 29
    bel 82 den 81
    kalça 101 den 100
    bacak 58 den 60 olmuş. Hoca bu ay kollara abanalım dedi şöle bir program verdi haftada 4 dün olmak üzere
    1. gün
    dumbell lateral 3x10
    dumbell press 3x10
    front raises 3x10
    shurug 3x10
    pull down 3x8
    dumbell rowing 3x8
    rowing mach 3x8
    barbell rowing 3x8
    barfiks 3x8

2. gün
    bench press 3x10
    dumbell fly 3x10
    inclaine bench press 3x10
    dips 3x10
    scout curl 3x8
    dumbell alternatif curl 3x8
    barbell curl 3x8
    inclaine dumbell alternatif curl 3x8
    concentration curl 3x8

3. gün
    leg extention 3x10
    leg curl 3x10
    leg press 3x10
    squat 3x10
    barbell lunge 3x10
    calf extention 3x10
    kick back 3x8
    close grip bench press 3x8
    arnold triceps 3x8
    dips 3x8

4.gün
    push down 3x10
    triceps extention 3x10
    reverse push down 3x10
    lying triceps 3x10
    inclaine dumbell alternatif curl 3x8
    cable curl 3x8
    hummer curl 3x8
    reverse barbell curl 3x8

bu programda 8 tekrarlar 10 yapsam nasıl olur bide iyimi program ?? birde gelişimimi soriyim nasıl sizce ??

Orijinalden alıntı: red alert2

Üstadlar biri sormuştu geçen sayfada mastrbasyonun VG ye etkisi nedir diye ben güncelliyim soruyu cevap gelmemiş?Benim de merak ettiğim bir konu bu

Spora gittiğiniz günlerde yapmayın, enerji kaybı olur.

quote:

Üstadlar biri sormuştu geçen sayfada mastrbasyonun VG ye etkisi nedir diye ben güncelliyim soruyu cevap gelmemiş?Benim de merak ettiğim bir konu bu

Teşekkürler hocam.

quote:

quote:

Teşekkürler hocam.

Ben 16 yaşındayken Galatasaray Yıldızlar'da oynamıştım. Bir arkadaşım masturbasyon yapmış o gün, takımda en iyi oynayan çocuk smaç basamaz, blok koyamaz olmuştu ;)
  • quote:

quote:

baska bir etki olarak da miktarı az olsada soncta sperm saf proteindir. Bosaldıkca protein harcamıs olursun en azından yapıcaksanda miktarı abartma

Orijinalden alıntı: egos_108

quote:

quote:

baska bir etki olarak da miktarı az olsada soncta sperm saf proteindir. Bosaldıkca protein harcamıs olursun en azından yapıcaksanda miktarı abartma

Herkes spermin içeriği protein olduğunu söylüyo da interntte böyle bi bilgiye rastlamadım hiç.Sperm enerjisini sadece glikolizden sağlar başka enerji kaynağı yok çünkü.Buna rağmen nasıl protein oluyo anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atayiz -- 15 Ocak 2012; 14:01:22 >
    STEAM ID: gokselc12
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokselc12

Pazuları geliştirmek için az tekrar fazla ağırlık mı yoksa çok tekrar az ağırlık mı daha verimli olur?
    Bende 5 ve 10kg'lık dumblelar var.

ben az ağırlığın hiç faydasını görmedim şuana kadar.Piramit sistem kullan bence ağırlık arttıkça tekrar sayını düşür.Yani bilerek düşürme tabi ama en ağır kiloyla en fazla 6 tane kaldırabileceğin bi ağırlık seç.Bi ara gelişimim yavaşlamıştı durmuştu hatta.Acaba harekteleri ağır yaptığım için tam doğru yapamıyorum diye mi düşündüm ve ağırlıkları düşürdüm hareketleri çok nizami yaptım kollarım iyice küçüldü.Şimdi daha yeni geçtim ağır çalışmaya.Hareketi doğru yapamasam bile çok ağır kaldırıyorum ve 2 aydır ilerlemem çok iyi.
  • quote:

Anladım,teşekkür ederim. Ama benim piramit iki basamak olur

ben de omuzda ağırlık arttıramadığım için piramitim 2 basamak oluyo tekrar sayısını 12-10-8-6 yerine 12-12-10-10 yapabilirsin.

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Anladım,teşekkür ederim. Ama benim piramit iki basamak olur

ben de omuzda ağırlık arttıramadığım için piramitim 2 basamak oluyo tekrar sayısını 12-10-8-6 yerine 12-12-10-10 yapabilirsin.

Denerim bunu Çok sağol.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.