Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1903. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JesseBitchman

Doğal mı değil mi şimdi kafam karıştı benim

roid kullansa bile olamayacakları birşey için tüm bu kavga

forumun trolude burda daha halen o kirmizi atletlemi geziyon

forumun şizofreni de sen misin kırmızı donum varda atlet hiç olmadı

evattt , vurduruyonmu bari o kirmizi donla

yaş kaç la

Beyefendi gibi sorarsan cevap veririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse vucuduna bişey demedi kotu demedi neyin tribindesiniz siz.nerden geldiğini ne kadar sürede geldiğini ben gözlerimle gördüm hiç birimizin benim sizin çoook daha uzun sürede gosteremediği geliştirmeyi gosterdi yalan mı 1.5yılda 3kat büyüdü üstüne 2 kat define oldu???saka gibi 1ayda bilmem ne kurumus cart curt survivorda adamlar 70 gundur 0 kalori ne haldeler goruyoruz?biz bir halt bilmiyoruz hiç bişey yapamıyoruz bu cocuk biliyor ondan yaptı. ben salağım berke aptal amroth gerizekalı siz aynı şekilde svsvs kimse birşey bilmiyor.bu arada sizin onun - onun sizin arkasından söylediklerinizi bilmesem inancam ama hepiniz iki yüzlüsünüz.şu 17 18 yasındaki tarik daha delikanlı daha karakterli.hadi siz yalamaya devam edin.problemi olan varsada istanbulda adres vercem gelsin yuzume soylesin burdan alıntılamayın daha fazla uzamasın cevap vermeyeceğim zaten.

Ulaş sanada yazıklar olsun burda karakteri değişen biri varsa oda sensin ilk tanıştığımız aramızda geçen konusmalara bak şimdiye bak evet ben yüzsüzüm.Kurbağa ve akrep hikayesindeki akrepsin sen kardeş. bunada eyw.

Orijinalden alıntı: JesseBitchman

O seviyeye kadar çalışsaydın dediğin daha 17 yaşındayım,8aydır bu sporu yapıyorum.Haliyle yeni olduğum için merak ettim böyle bir vücut doğal yapılabilir mi diye.Yoksa kullanmasında da bence bir sakınca yok.

sana yasinimi sordum ergen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayır madem böyle düşünüyorsun, kürlü olduğumu falan, neden 3 4 gün önce birlikte konuşurken bana nasıl yaptın, ne diyeti uyguladın taktik ver falan diye soruyorsun ki madem senin fikrin zaten birşeyler kullandığımdan yana..
    Kimse 1.5 yılda 3 kat büyüyüp 2 kat define olmadı. Son 1,5 yılda bir kere yağlanmadım düzgün.Gördüğüm en fazla kilo 71 oldu.En az kilo da 66,5.Bu ikisi arasında gidip geldim.66 kg da da yarıştım zaten.
    Başka birinin bu fotoğrafa bakıp doğal değil demesi normal, ama senin buna bakıp demen maalesef sende birşeylerin eksikliği oluyor.Çünkü gün ve gün gelişimimi gören, değişimime şahit olan birisin.
    Şuraya 3 sene önceki fotoğrafımı da atayım da, 1,5 yılda 3 kat büyüyüp 2 kat define olan adamı görsünler :)
    Keşke böyle biri olmasaydın da şuan bunları yazıyor olmasaydık ben de şuan bunu yazıyorum diye üzülüyorum, kırmak rencide etmek te istemiyorum ama yazdıkların öyle tuhaf ki insan şaşırıyor..
    Çok klasik,hatta mide bulandırıcı gelicek birşey de söliyeyim sana, madem istanbuldasın ve bu kadar emin konuşuyorsun, istediğin zaman birlikte bir yere gidip herhangi bir test yapalım.Burada paylaşmak için falan değil, bundan sonraki hayatında sana ders olsun diye.

Bu mesaja eklenen görseller:

### DH Body Builders ### ### DH Body Builders ### ### DH Body Builders ###
    2014 ağustosda bana attığın foto bu daha ben bişey demiyorum aradan gecen sure 18 19 ay bişey demiyorum daha fazla. bu arada ben sana soyledim zaten çok iyisin derece almanıda isterdim benim sana kızdığım nokta başka çekememezlik kıskançlık kesinlikle değil bunlar başkalarının ozellikleri onlar kendilerini biliyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

### DH Body Builders ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 17 Nisan 2016; 2:46:33 >
    attıgın resımden 20 ay geçmiş, 20 ayda iyi gelişmişim evet.3 yıl önceki fotoğrafımı da koydum. 3 yıl önceki fotoğrafım senin attığından daha iyi.Işık vs sağolsun çok etkili tabii..bir de yağ oranları fark ediyor tabii.Bana kızdıgın nokta falan yok senin. Karakterin oturmuş olsa, arkadaşın olan birine gelip burda sallayıp tutmassın.Ne düşünüyorsan whatsapptan 2 3 gün önce can cağız konustugun gibi, çok iyisin derece alırsın vs dediğin gibi gelip orda fikrini söylersin, burda gelip yaptığına ben ayıp ve terbiyesizlik derim senin.Başkasının yaptıgına değil bu arada, senin yaptığına.

Forumda laf kalabalığı yapıyoruz boşu boşuna, birşey sormak isteyene her zaman cevap veririm.Ama atıp sallayanlara cevap vermeyi düşünmüyorum artık.
    Herkesin kendi fikri var.Tabii ki birileri hakkında görüşünüz olacak, benim de oluyor. Birileri bunu yazıp,trolleyerek,saygısız şekilde dile getirmeyi seçer,kimileri normal bir şekilde fikrini dile getirir.

Benim için güzel bir tecrübeydi yarışma onu paylaştım forumla, bu spora başladıgımdan beri içinde oldugum forumla.Hangi protein tozunu alayım konum bile duruyor burada..
    İyi dileği olan, destek olan herkese teşekkürler. Hala forumda iyi,mantıklı,yardımsever insanlar var. Şu forumda yazdığınız can sıkıcı boş şeylerle onları kaçırıyorsunuz, ve bu spora yeni başlayan, gelip burda birşeyler öğrenmeye çalışan ve çalışacak olan insanlardan mahrum ediyorsunuz bu insanları..Şu forumun VG bölümünü öldürdünüz.Vazgeçin artık, adam gibi normal konuşun,paylaşın,fikir sunun,sorun.Eskiden burası böyleydi..
  • buralar kızışmış iyice bende yorumumu yapıyım bari bence bu çocuk doğal abi 66 kg diyo yani bu adam fotoda büyük çıkıyor çünkü yağ oranı düşük kuru ve parçalı podyumdakilerin hepsi öyle bunlardan bitanesini benim yanıma koyun çocuğum gibi durur beyler vardı önceki salonumda ankarada men physique de derece yapan bi çocuk 68 kg ydi 2 kolu benim tek kol kadar geliyodu ama adam bi fotoğraf atıyo instaya benden büyük duruyo yanıma gelince ufacık bu arada diyet yapıp yağ oranını azaltmamın tek nedeni budur sixpack felan hikye umrumda olmaz ama vucüdün parçalıyken 65 -70 kg dahi olan biri iri gözüküyor benden bu kadar

ulaş formun iyi bro 2-3 sene içinde ilk 3 de olursun tabi bende katılıcam 2/3 sene içinde ama aynı klasmanda olamayız heralde benim boy 182

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • Ben de kendime kızıyorum ya böyle uzun cevaplar yazdığım için, fark ettiyseniz yazan kişilerin çoğuna cevap vermedim zaten.
    Beni üzen, arkadaşım olan birinin bir anda burda yazdığı şeyleri görmek oldu, o yüzden cevap verme gereği duydum.
    Yoksa tanımadığım etmediğim adamın benim hakkımda atıp tutması benim de umrumda olmuyor. Yukarlarda olduğu gibi.

@Iwan
    Dediklerinde haklısın.
    Teşekkür ederim, 2-3 sene içinde ilk 3 te olacağımı sanmıyorum maalesef çünkü yarıştıgım kategori gençler kategorisi idi, 1 sene sonra yarışırsam gençler kategorisindeki son yarışım olucak ve büyükler kategorisine geçiş yapıyorum yaşımdan dolayı.Orada da işler cok daha zor tabii.
    Oğlum onu bunu geç de sende ne mirin' stories vardır hea. Çok sabırsızlanıyorum 3-4 sene sonraki halime aynada bakmak için. Zaman bir an önce geçsin istiyorum. Mesela omuz gününe daha 2 gün var, sporda 1. yılımı tamamlamama 4 ay var. Offf...

Bildiğim bir şey varsa o da asla bu sporu bırakmayacağım. Bir erkek tıraş olmaya nasıl zaman bulabiliyorsa buna da aynı şekilde zaman bulmalı. Güzel bi' pump sonrası giyilen dar, beyaz basic tişörtle sokağa çıkıldığında kaldırımda seni gören kızın elindeki soğuk çay indirip deli gibi seni kesmesi ve sen her baktığında ışık hızıyla gözlerini kaçırıp sonrasında hemen bakıp bakmadığını kontrol edip, bakıyorsan tekrar ışık hızıyla gözlerini kaçırması ama bakmıyorsan öküz gibi kesmeye devam etmesiydi bana bu sporu sevdiren.

Bu arada ben senin tipini kafamda hiç böyle sempatik hayal etmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 17 Nisan 2016; 3:36:19 >

• Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    pink sen bu sporun 8 aydırmı yapıyosun önceki sayfalarda bana öyle yorumlar attınki hayatının yarısı salonda geçmiş zannettim neyse artık öğrendiğime göre sana bir daha cevap vermeye gerek yok

• 1- Yeryüzündeki her şey bilimseldir. Sadece merak güdüsü yeterince gelişmemiş ya da tembel insanlar tarafından gerçekler, kişiselleştirilmiş imgeler haline getirilir. Tıpkı 5000 yıl önce insanların güneş tutulmasının, kötü bir kurtun gelip güneşi yemesi dolayısıyla toplanarak güneşe karşı çeyrek saat kadar bağırarak kurtu korkutup kaçırdıklarını düşünmesi ile, sırf kendisi biraz daha uzun süre bu sporun içinde diye belden zıplatmalı curl yapmasında hata olmadığını zannetmesi arasında bir fark yok.

2- Madem bu sporu yapmayanların dediklerine inanmıyorsun; o zaman bu sporun baş konusu olan hormonlar, beslenme ve dinlenme gibi konulardan da uzak dur. Zira hepsi belki hayatında squat yapmamış sıska ya da şişman, kel ve gözlüklü bilim adamları tarafından yapılan araştırmalar sonucu entellektüel camiada kendine yer buluyor.

3- Bu sporu 2 senedir yapıyorum. 1.5 senesi evde geçti ve Ekim ayından beri salondayım. Ama şu anda bile senin 20 senelik tecrüben sırasında öğrenebileceğinden kat be kat fazla şey bildiğime adım gibi eminim. Instagramına en son baktığımda bayağı bir cringe olmuştum, t-bar row mu yapıyorsun yoksa sumo deadlift mi, barbell row mu yapıyorsun yoksa clean mi belli değildi.

4- Senin gibi steroidli adamların bir şey bilmesine gerek yok. İçki içen, yan gelip yatan, günde 5 saat uyuyan ama steroid kullanan grubun, düzenli uyuyup, yiyip, hayvan gibi çalışan ama doğal olan adamdan daha fazla kas geliştirdiğini gösteren çalışma:http://i.hizliresim.com/v52b3v.png

5- Hayırlı bloklar.

• Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Mirin' stories de bol, haterz stories de

Sıradan bir tip işte ya sağol
    Hiç takma abi.Değmez.Herkes senin ne olduğunu biliyor kimseye de birşey ispatlamana gerek yok.Adamları dikkate alıp sakince cevap vermene de öyle şaşırdım ki yani helal olsun.Sen var olduğun sürece aydınlık tarafın sırtı yere gelmez.Adamsın.

@Iwan
    Dostum 2 3 sene sonra seninle aynı kategoride ben yarışırım artık.Peşindeyim;)))))))))))
    @Pembe
    Aga seni kim kesecek elindeki çayı bırakıp da lan ne görmemiş aç kızlar varmış etrafında.Senin durumunda olup da senin kadar tatava yapan birini görmedim daha ben.Hayır yani ne özelliğin var da ne başarmışsın da gelip burda böyle muhabbet çeviriyorsun.No offense.Sadece merak ediyorum knk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Tebrik ederim kardeşim seni :) en azından bazı şeyler hakkında tecrübe kazandın,görmüş oldun,eğlendin öyle düşün ..
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.