Bildirim
### DH Body Builders ### (1901. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
Giriş
-
güzel vücut kaç ayda yaptın?
boyum 170 cm kg 65 ama karınkasım var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ -
Günde kaç kalori alıyosun hocam? Makrolarini yazar mısın.
188 e 82 kg ım. 90 ı görmek istiyorum haziran sonuna kadar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
2200 maintance bende. lean bulk yapcaksam 2400 kalori 240protein 240carb 50civarı yağ %40 %40 %20
cut yapcaksam 1700 kalori 100c 240p 35-40f. Bu değerler kişiden kişiye gunluk aktiviteye göre değişir. haftada 6gun antreman yaparım ama cardio hiç yapmam mesela antreman dısındaki vakitlerde genelde enerji harcayacak bir aktivite yapmam o yuzden yeterli geliyor bana._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: C..
Günde kaç kalori alıyosun hocam? Makrolarini yazar mısın.
188 e 82 kg ım. 90 ı görmek istiyorum haziran sonuna kadar.
Haziran sonuna kadar 8 kg lol 5-6 kg yagin hayirli olsun simdiden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ aka Proteinbar Bro
Face>(height>Body)>Status>(Location/propinquity)>(Personality/voice)>Money>everything else aka FBSLPM
eye area>jaw line> (Teeth/bridge/philtrum)>skin>hair>skull size>everything else face -
Teşekkürler hocam.
@Oberyn
Hocam incelik takıntım var. 3 yıl önce başladığımda 58 kiloydum. Yazın zaten pek iştahım olmuyor. Hazirandan sonra cut a giricem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Curl curl mothafucka currlll goddamnn
Edit: Turkce altyazilisi da varmis
İzledigim en iyi motivasyon videolardan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsO6 -- 15 Nisan 2016; 15:20:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ shoot for the moon. even if you miss you'll land among the stars. -
quote:
Orijinalden alıntı: IsO6
Compound hareketlere yonel tabi once form videosu izle hareketin nasil yapildigina bak puf noktalara dikkat et. Kilon cok degil agirlik da kaldirmani oneririm. Hatta hic kardio yapmana bile gerek yok sana ve ne yapcagina bagli.
Hocamda kilon iyi dedi sadece bisiklet yapıyorum sonra aletler ve omuzlarım çok dar ve düşük ondan dolayı dumble larla yana açma hareketi yapıyorum, aletler dışında birde 4x25 mekik yaptırıyor iyi gidiyor şuanlık. Ne kadar sürede sonuç almaya başlıycam bu benim için merak konusu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: A2ad
Bu arada gencler atacak resim bitti muhimmatiniz kalmadi ben size yardimci olayim o killi erkek fotolari sakladiginiz galerinizi az daha karistirin orada acik adresim var. Kac kisisiniz 7 falan dimi? Internnette 1vs7 artik sarmiyor biraz cesaret toplayip zyzz falan izleyin evlerimiz de yakin toplasin 7 kisi bu konuyu ebediyete baglayalim bu kadar kin ve nefreti internette bosaltamazsiniz gelin size yardimci olcam.
lan 7 değil tek kişi ciksa önüne abi çekersin laktoz
_____________________________ Earned Not Given http://steamcommunity.com/profiles/76561198120667111/ -
Hocam haftada 5 gün compound hareketlerle 5*5 full body
Mirin brah !!!

bence devam et dostum iyisin.._____________________________ -
sağolun arkadaşlar _____________________________ Earned Not Given http://steamcommunity.com/profiles/76561198120667111/ -
Hocam ne zaman bitiyor? Hatrı sayılır indirimler var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtnK34 -- 16 Nisan 2016; 21:05:56 >
%15,%20, bazı şeylerde %30 indrimler var. Yarın yani pazar günü son sanırım.
Onun dışında bir çok ürün vs alabiliyorsunuz eşantiyon tarzı.Standlarda bir sürü whey deneme şansınız var.Scitec yaban mersinli whey aklımda kaldı mesela,tadı müthişti bence.Cappucinolu vardı o da iyiydi.
Bol bol protein barlar var tabaklarda.Protein bisküvileri,çorbaları, shakerlar, tek kullanımlık protein tozları vs anket doldurup alınabiliyor.Dergiler falan var ayrıca alabiliyorsunuz ücretsiz.Fuarın tam ortasında da yarışma var.
Baran Kalaycı,Meter,Cenk hoca,Cedric Mcmillian vs ile fotoğraf çektirme şansım oldu.Güzel yani, gidin gezin.
Ben Nutrade Premimum Isolate denemek istiyordum uzun süredir, 255 düşmüştü fiyatı coffe latte aromalı satın aldım.Hardline standında l carnitin falan dağıtıyorlar zaten herkesin elinde l carnitin vardı içiyordu güvenlikler falan bile
Sevdiğiniz yaptığınız işle ilgili dopdolu bir fuarı gezmek çok keyif veriyor insana._____________________________ Earned Not Given http://steamcommunity.com/profiles/76561198120667111/ -
Kalf çalışmıyor musun yoksa inatçılar mı? Ek olarak el bilek ölçün kaç cm söyleyebilir misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır. -
Çalışıyorum inatçılar, yapı olarak ta küçükler.Son aylarda da tırnak batmamdan dolayı calısırken parmak ucuna kalkamadım bir süredir düzgün calısamıyorum.
El bileğimi ölçmedim hiç ölçü de yok yanımda maalesef.
Şu resmi de ekliyeyim yarışmadan sonra ya da önceydi hatırlamıyorum acıkcası hatıra olarak kırmızı halıda çekmiştik
Bu mesaja eklenen görseller:
_____________________________ Earned Not Given http://steamcommunity.com/profiles/76561198120667111/ -
quote:
Orijinalden alıntı: Ulas.
Çalışıyorum inatçılar, yapı olarak ta küçükler.Son aylarda da tırnak batmamdan dolayı calısırken parmak ucuna kalkamadım bir süredir düzgün calısamıyorum.
El bileğimi ölçmedim hiç ölçü de yok yanımda maalesef.
Şu resmi de ekliyeyim yarışmadan sonra ya da önceydi hatırlamıyorum acıkcası hatıra olarak kırmızı halıda çekmiştik
Bu mesaja eklenen görseller:
Harika kurumussun ulas bravo. 1 ay baya kisa bi sure nasil bi diyet uyguladin. Yag yakicilara falan el atman gerekti mi?
Teşekkür ederim aslında daha define olmam gerekiyordu tam yarışma kurulugunda olamadım.
Herhangi bir yağ yakıcıya ellemedim, araştırıp elleyecek vaktim de olmadı aslında daha önceden planlanmış birşey olsa yurtdışından işe yarar birşey bulabilirdim belki.
IF tarzı birşey yaptım, sabah kalkınca 3 saat yatmadan da 3 saat birşey yemedim antremandan sonra da sadece protein yedim yani karb almadım.Bir de toplam kaloriyi düşürdüm işte yavaş yavaş.Son hafta da yarışma diyeti yaptım zaten o farklı bir olay devamlı olacak birşey değil su yüklemesidir,tuz yüklemesidir,boşaltmasıdır karışık konular idi.
Antreman sonlarında biraz yürüyüş yaptım, 2 3 gün sabah kardiyoya gittim yürüdüm daha fazla gitmek isterdim sabahları ama vaktim olmadı.Bu şekilde zayıfladım bir de son 1.5 hafta falan sabahları aktardan aldığım yeşilçay,karanfil,zencefil tozu,kiraz sapını kaynatıp içtim kalkınca aç karnına. Tabii ne kadar etkisi oldu bilmiyorum._____________________________ Earned Not Given http://steamcommunity.com/profiles/76561198120667111/
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt