Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (951. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Executor06

Bu bileklikten kullanan var mı ? Almayı düşünüyorum da, kullanan arkadaşların yorumlarını merak ettim.

http://www.protein7.com/urun-bileklik-schiek-model-1000-bls-basic-lifting-straps-49-24.html#.Uh5a5j-nev8

@Amroth. hocamda vardı galiba hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Executor06

Bu bileklikten kullanan var mı ? Almayı düşünüyorum da, kullanan arkadaşların yorumlarını merak ettim.

http://www.protein7.com/urun-bileklik-schiek-model-1000-bls-basic-lifting-straps-49-24.html#.Uh5a5j-nev8

Bir süre kullandım sonra salondan bir arkadaşa satmıştım, çok beğenmişti banada whey için para lazım olmuştu aldıgım fiyata sattım. sırt idmanlarında faydası olmuştu. shrug yaparken de dambıl elimden kayıyordu ondada işime yaramıştı. satınca işler bi anda değişti ama şuan yağ yakımı ile uğraştığım için çok ağır girmiyorum zaten o yüzden idare ediyorum. kışa doğru tekrar alıcam. biraz pahalı bir ürün ama faydası oluyor. ebaydan daha ucuzları bulunabilir aslında aynı işi görür hepsi. belki ebaydan sipariş veririm.
  • Amroth. kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, yakın zamanda bir tane alıcam ben de inş.
  • Bugün bacak günü başarılar !!

dediklerin 40 km ötede

buralarda spor salonu bile sorun oluyor.
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Bim deki lorlardan deneyebilirsin. Tam hatırlamıyorum ama yağ oranı çok düşük, hatta gördüğüm en düşük değerde.

Orijinalden alıntı: EricTheodoreCartman

Bim deki lorlardan deneyebilirsin. Tam hatırlamıyorum ama yağ oranı çok düşük, hatta gördüğüm en düşük değerde.

yenecek gibi değil ama.bıkıyo adam yerken

Bir de Ayvalık'da lor tatlısı diye bir hadise vardır. Başına otursam zorlanmadan 1 kg. yiyebilirim.

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Bim deki lorlardan deneyebilirsin. Tam hatırlamıyorum ama yağ oranı çok düşük, hatta gördüğüm en düşük değerde.

yenecek gibi değil ama.bıkıyo adam yerken

Öyle boğazımdan geçmiyor benimde. Omlete vs katarak yiyebiliyorum

tahsildaroğlu var bimde, şuan onu kullanıyorum ama yağ oranı 16gram başka markamı sizin dediğiniz
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Evet başka marka. Eve gidince bakarım markasına. Yağ oranı %1 civarıydı galiba. Başta inanmamıştım ama üzerine yanlış bilgi yazamayacaklarını tahmin ediyorum.

Orijinalden alıntı: car_26

1 haftadır lor arıyorum lan bi adam gibi bulamadım.

Hocam Light Kaşar alsana yağ oranı 10 gr falan lor yenmiyor zaten hele o kokusu yok mu

Orijinalden alıntı: --FOSSA--

Arkadaşlar sizlerden birkaç konuda fikir edinmek istiyorum.

Sporumda 2. ayımdayım daha önceden profesyonel basketbol oynadığımdan zaten düzgün bi vücudum vardı.Sizlere sorum yemek konusunda olacak şimdi ben sabahları 2 yumurta 2 dilim peynir protein amaçlı geri kalanı normal kahvaltı olarak (domates,salatalık,zeytin vb.) geçiriyorum öğlen olarak ki bu genelde spora gitmeden önceki yemeğim oluyor karbonhidrat olarak makarna veya pilav protein olarak da ton balığı veya tavuk yiyorum spordan donduğumde ki bu da akşam yemeğime denk geliyor sebze yemeği yanına da protein olarak oglenki seçimime göre tonbalığı veya tavuk yiyorum(öğlen ton balığıysa akşam tavuk gibi) ana yemeklerin dışında spordan gelir gelmez muz ve gunde genelde 2 kase sütle müsli yerim.

Sizce ne tür yanlışlarım var veya yapmam gerekenler nedir yardımcı olursanız sevinirim

tavsiye verecek yok mu acaba ??

bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • quote:

Evet başka marka. Eve gidince bakarım markasına. Yağ oranı %1 civarıydı galiba. Başta inanmamıştım ama üzerine yanlış bilgi yazamayacaklarını tahmin ediyorum.

Tek Süt mü lorun markası
  • Evet şimdi geldim eve. Tek süt lor peyniri 'pastörize edilmiştir' yazıyor. 100gr da 1.1g yağ, 9.1g karb, 18.6g pro var. Ayda bi bime gidip 5 6 tane alıyorum. Piyasada daha düşük yağ oranı olanını görmedim ama yenmiyor boğazdan geçmiyor kuru kuru. Varsa güzel tarifi olan paylaşırsa sevinirim.

ögün araları ise yogurtla mükemmel uyum saglar bence.

yag problemininiz yok ise pekmez vs gider.

Orijinalden alıntı: montevo

iyi gidiyorsun.kilo duurmun ne?yağ durumun ne?

1.80 boyundayim kilom 74.5 yag durumunu hic ozel olarak olcturmedim o konuda net bisey soyleyemiyorum malesef

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.