Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1875. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: TITAN

quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

180 boy 84 kilo ile 7,5 kilo dumbell curl , 80-90 kilo deadlift yaptığın için geleşemiyo olabilirmisin ?

YARILDIM

NE YARILIYORSUN OOOOOOOLUMMMM NE YARILIYORSUN HAAAAAMMNA
    20KGLERLE DE KÖRL YAPARIZ KARDEŞ SIKINTI YAPMA ;)))))))))
    Gelişiyoruz ooolum ben görcem o haterları COME AT ME BRO

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Doğa Can

quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

180 boy 84 kilo ile 7,5 kilo dumbell curl , 80-90 kilo deadlift yaptığın için geleşemiyo olabilirmisin ?

YARILDIM

NE YARILIYORSUN OOOOOOOLUMMMM NE YARILIYORSUN HAAAAAMMNA
    20KGLERLE DE KÖRL YAPARIZ KARDEŞ SIKINTI YAPMA ;)))))))))
    Gelişiyoruz ooolum ben görcem o haterları COME AT ME BRO

HATERS MI ???

LOOOOOL LMAOOOO ROFLLL

KENDINI DEGERLI MI SANIYON BRO HUHH ARE YOU MAD CUZ IM NOT 💪🏼💪🏼

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i
  • Ketojenik diyet e geçiyorum tekrar. 1-2 ay bakalım nasıl olucak. Bu sene Eylül ayının suprizlerle dolu olacağı söyleniyor :)

Bu arada antreman sistemi ve beslenme ile ilgili bikaç sorum var diyojen nerede :D

• Dun bir seminere katildim, gelen hocalarin %80 i federasyonda olan ve unide doktorasini yapmis egitmenlige devam eden hocalardi. Hipertrofi zamaninda gunluk kalorinin ne kadari karbdan olmali diye soruldu. Konuda o kadar farkli cevaplar var ki ve hepsi bilimsel arastirmalari kaynak gosteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 7 Mart 2016; 15:36:33 >

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Dun bir seminere katildim, gelen hocalarin %80 i federasyonda olan ve unide doktorasini yapmis egitmenlige devam eden hocalardi. Hipertrofi zamaninda gunluk kalorinin ne kadari karbdan olmali diye soruldu. Konuda o kadar farkli cevaplar var ki ve hepsi bilimsel arastirmalari kaynak gosteriyor

Elemeyi bildin mi cogu patates oluyor once sonuclarin paylasildigi kaynaga bakiyorsun dandik badici magazinelerinde varligi duyulmamis universitesinden bilmemne profesoru diye iteklenen amcalar mi yazmis yoksawww.ncbi.nlm.nih.gov gibi en azindan o bilimsel arastirmanin gercekten yapildigina emin oldugun yerlerde mi yayinlanmis. Sonra arastirmayi yapan adamin kurumun yetkinligine bakiyorsun bilim adami mi yoksa adini googlea yazinca binbir tane endustri yalayan arastirma yayinlamis satilmis herif mi anliyorsun. Sonra aciyorsun sadece sonucu degil arastirmanin tamamini okuyorsun bb.com'da protein tozu kilo almaniza yardim ediyor diye kaynak gosterdikleri arastirmada iki fareden birine iki kati kalori + protein verildigini, yag yakici ise yariyor diye bir hayvani ac birakip digerini doyurduklarini da gordu bu gozler. Anlayacagin link vermekle bitmiyor o isler su kriterleri devreye sok 10 taneden 1i ayakta kalir cunku endustri=copluk.

Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • Arkadaşlar bugün optimum gold whey naturel aldım. Naturel'in farkı nedir?

Orijinalden alıntı: jeff seid

Ketojenik diyet e geçiyorum tekrar. 1-2 ay bakalım nasıl olucak. Bu sene Eylül ayının suprizlerle dolu olacağı söyleniyor :)

Bu arada antreman sistemi ve beslenme ile ilgili bikaç sorum var diyojen nerede :D

bütün salonu ketojeniğe başlattım idmanın süperset makroların %65 yağ %30 protein %5 carb olacak kabız olmamak için sabah zeytinyağı iç yarım çay bardağı

Orijinalden alıntı: emryrgc

Arkadaşlar bugün optimum gold whey naturel aldım. Naturel'in farkı nedir?

Normal gold whey şişiriyor kasları.
    Naturel olunca doğal kas kütlesi ekliyorsun

Orijinalden alıntı: edriyınnn

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Arkadaşlar bugün optimum gold whey naturel aldım. Naturel'in farkı nedir?

Normal gold whey şişiriyor kasları.
    Naturel olunca doğal kas kütlesi ekliyorsun

:::::::::::DDDdDdd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Antreman haftada 4 gün mü?
    Kardiyo yapıyor musun? Hiit mi low intensity mi?
    Yüklemeyi geçen sefer 10.gün yapmıştım bu sefer 14.gün yaparım
    Whey optimum var kullanmıyorum glutamin alıyorum saf bcaa kullanabilirim ama losin e dikkat edin diyorlar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • philips bodygroom urununu kullaniyorum.Hem gogus hemde bacaklar icin.

Orijinalden alıntı: dogangoxel

philips bodygroom urununu kullaniyorum.Hem gogus hemde bacaklar icin.

Hocam ben köse bir kisi olarak sordum bu soruyu, köseyim cok tuyum kilim yok, bacak bolgesine dokunmuycam bile, sadece gogus ve karin bolgesini alicam, "tüyler" icinde etkili mi, jilet vurduktan sonrako gibi bir sertlesme oluyor mu?

Orijinalden alıntı: Iwan

definasyonda naturel bir sporcu en az kas kaybı ile çıkmak istiyorsa en iyi dostu bcaa dır .

Hocam gunde 5gram kreatinden fazlasi gereksiz degil mi, hadi ben 85 kg'yim, 8.5 gram kullaniyim, yuvarlarsak 10gramdan fazlasi gereksiz degil mi?

Birde genrise yerli marka protein tozum ve hardline kreatinim var. Antreamandan sonra 5 gram kreatin+45 gram protein tozunu birlikte karistirip uzum suyu ile karistiriyorum o sekilde iciyorum. Daha iyi bir kombineniz var mi acaba?

• Arkadaslar tozlari kullanirken bilincli kullanin,en az yilda 1 kez veya 6 ayda bir tam kan sayimlariniza baktirin.Kreatin,insulin,kolesterol vb. sonuclarin hepsine baktirin.Allah korusun spor yapicam diye bobreklerinize zarar vermeyin.Ben 6 ayda bir duzenli kan tahlili yaptiriyorum.Suana kadar gayet iyi sonuclarim.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.