Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1876. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
    Cok iyi... Almak lazim boyle birsey. Agda daha ucuz ama bu kesinlikle daha pratik gibi...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kreatin farklı bcaa farklı şeyler kardeşim ben yorumumda bcaa dan bahsettim . kreatin günde 5 gr kullanılmalı 70 kg içinde 100 kg içinde aynı bildiğim kadarıyla. ayrıca kreatin + whey + üzüm suyu bulk döneminde en iyi antreman sonrası kombinasyondur bu şekilde devam ama üzüm suyunun içinde ekstra şeker olmıycak %100 üzüm suyu olucak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Iwan

kreatin farklı bcaa farklı şeyler kardeşim ben yorumumda bcaa dan bahsettim . kreatin günde 5 gr kullanılmalı 70 kg içinde 100 kg içinde aynı bildiğim kadarıyla. ayrıca kreatin + whey + üzüm suyu bulk döneminde en iyi antreman sonrası kombinasyondur bu şekilde devam ama üzüm suyunun içinde ekstra şeker olmıycak %100 üzüm suyu olucak.

Hocam, peki hacim icin set sayisi mi fazla olmaliydi tekrar sayisi mi. Boyle bir oneri vardo herhalde. Guc istiyorsan fazla ...., hacim istiyorsan fazla.... Nasildi o oneri?

• hacim için 3 set 8-12 tekrar
    güç için 2-3 tekrar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SYSMX

uzun süreli 1 sene veya daha ustu spora devam edenler motivasyonunuzu nasıl koruyorsunuz.

Sonuclari degil sureci severek.
    Aradan uzun zamaan gecincedaha iyi gorunmek isin daha basit ve cocuksu kismi olarak kaliyor. Agirlik calismalarinin disiplinin mucadelenin verdigi haz ve aliskanlik cok daha guzel benim icin artik. Ozellikle antrenamanlarini daha bilimsel gerceklerr gore duzenlediginde, onunde katetcek cok yol olmasi seni heyecanlandirdiginda cok daha keyifle ve motive sekilde devam ediyorsun.

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aratorn Oglu Aragorn -- 9 Mart 2016; 17:45:37 >

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Tinerci vs hobbit

axaxaxxaxaxa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

uzun süreli 1 sene veya daha ustu spora devam edenler motivasyonunuzu nasıl koruyorsunuz.

Yaşattıkları ve hissettirdikleriyle. Salondaki adamların gelip "Amerikan futbolu takımında mısın?" diye sorması. Sağlam idman sırasında oluşan pump sonrası sana atılan bakışlar, yoldan geçerken seni kesen erkekler, alışkanlık, seni canlı hissettiren tek şey oluşu, kız arkadaşının sevişme sırasında "Of kolların!" demesi, sağlam bir set sonrası kaşlarının neredeyse V harfini çizmesi ve pancara dönen suratının salonda uyandırdığı korkuyla karışık saygınlık.

Ama genel olarak erkekler. Bir kız kesince 30 saniye sonra unutuyorsun. Ama bir erkek şöyle sinirle karışık kıskanç bir bakış atınca dünyalar benim oluyor, çok üstün hissediyorsun. En iyi orgazmını al 5'le çarp. Sebebi de evrimsel sanırım.

Bir de Ramazan bayramında uzun zamandır görmeyen akrabaların iltifat etmesi için.

@dogangoxel Baksalar baktıracağız. Sağlık ocana gittim böyle böyle kan değerlerimi ölçtürmek istiyorum, artistlik yaptı bana ben gerekli görmeden yapmam diye. Gerizekalılar kendini bir şey zannediyor. Ondan sonra korumacı sağlık. Nah korumacı sağlık, hasta olduğumda geleyim ki ilaç sektörü devam etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 9 Mart 2016; 18:58:12 >

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Hocam bence sağlık ocağı değilde devlet hastanesinde randevu al.Ben dahiliye bölümünden randevu alıp , tam kan sayımı ve idrar tahlili yaptırıyorum.Bence toz kullanıyorsak kesinlikle yaptırmak gerekli.

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

quote:

Yaşattıkları ve hissettirdikleriyle. Salondaki adamların gelip "Amerikan futbolu takımında mısın?" diye sorması. Sağlam idman sırasında oluşan pump sonrası sana atılan bakışlar, yoldan geçerken seni kesen erkekler, alışkanlık, seni canlı hissettiren tek şey oluşu, kız arkadaşının sevişme sırasında "Of kolların!" demesi, sağlam bir set sonrası kaşlarının neredeyse V harfini çizmesi ve pancara dönen suratının salonda uyandırdığı korkuyla karışık saygınlık.

iyi sallıyon kanka :D
    Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • Mr pink baya sex hikayelerini ifşa etmiş bu sefer..

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.