Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1830. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: JustLetmego

Değerleri nerede ölçtürüyorsunuz hocam?

Spor salonunda hoca ölçüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Msi Ge60 & Ge70 Kullanıcıları Kulübüm

|| Msi Ge60 412TR => Intel Core i7 - Nvidia GTX 660M - 750 GB 7200RPM HDD - 8GB DDR3 1600Mhz RAM - 15.6" Full HD LED Non-Glare Display - Killer Gaming Networking - THX Tru Studio Pro ||
    || SONY NXT SERIES XPERIA P ||
  • Proph kullanıcısına yanıt
    Bizimkiler de anca tartıda yağ oranı ölçsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 16:5:12 >

• Curlu hafif barda dusuk agirlikta baslamistim baslayali 1 ay olmasina ragmen arttiramamistim arttirsam da yapamayip dusuruodum zaten aksesuar hareket oldugundan onemsemiyordum kolum da hic gelismedi. Gecen hafta cheat yapmaya basladim guvendigim bir adam o sekil 75kg basiyor formu da umursamiyor hafif one egilerek yapmaya basladim ve uc antrenmanda kalin bara gectim + 8,5kg ekledim. Bugun iki set 10 tekrar cok rahat cikinca dedim form yanlis yaparak kendimi mi kandiriyorum son seti normal yapayim ve bum! normalde 8,5kgdan daha azini 8 tekrar cikaramayan ben simdi bu agirlikla 10 tektari cheatsiz gayet yaptim.

Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

Bench press kac basiyordun kaca cikardin

Barla başladım 7.5 veya 10'ar basıyorum şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proph -- 11 Ocak 2016; 17:02:30 >

|| Msi Ge60 412TR => Intel Core i7 - Nvidia GTX 660M - 750 GB 7200RPM HDD - 8GB DDR3 1600Mhz RAM - 15.6" Full HD LED Non-Glare Display - Killer Gaming Networking - THX Tru Studio Pro ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proph

quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

Bench press kac basiyordun kaca cikardin

Barla başladım 7.5 veya 10'ar basıyorum şu an

Hocam iyi arttirmissin ama bu agirliklari kaldirirken gelisme bekleme derim. Ben de ikinci ayimda 40 kiloya getirdim 30 kilo arttirdim. Soyle dusun sporun temel mantigi vucudu daha yuksek agirliklar kaldirmaya alistirip o agirliklari kaldirabilecek kaslar olusturmak 20 kiloluk baski uyguluyorsan 20 kiloluk gelisim goreceksin hele bir vucut agirligin kadar bench presse gel o zaman gelismezsen problem ara. Anlayacagin bence hicbir problem yok.

Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • İzmir Bayraklı'da öğrenci işi keko olmayan spor salonu önerir misiniz?
    Arkadaşlar lütfen bodybuilding üzerine varsa ingilizceniz ingilizce makaleler yoksa Türkçe makaleler okuyun. Okuyup paylaştığınız şeyler bilimsel içerikli tez, makale kaynaklı bilgiler olsun. En basidinden ulusal tez merkezinde vücut geliştirme diye arama yapın. Bir sürü faydalı içeriği olan tez bulacaksınız. Besin destekleri faydalı mı zararlı mı? Nasıl beslenmeliyiz? Bunların cevaplarını oralardan arayınız sonra buralara, spor salonunuza veya spora yeni başlayanlara aktarınız. Herkese iyi çalışmalar dilerim.

Boy:165
    Kilo:57

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Olaya bak kamu spotu yedik resmen

Hhahahahhaha :D :D :d
    Beyler bence bir wp grubu açalım.Zaten duyduğum kadarıyla gruplar ver herhalde ama böyle herkes kendi grubunu kurmuş.Mr pembe Bumbb kankalar turbo manletli böyle saran bir grup olsun bol tartışmalı
    Gerçi zaten 3 5 kişi var tatava eden konuya karışan ama şöyle kafa adamlar bir wp grubunda takılsak hoş olur
    Om seviyorum lan hepinizi çok kalpten söyledim bakın

Kurarsaniz cagirin valla gixik etmicem

Sen ben kurarız da pembe beyi nasıl ikna etcez mesela

Orijinalden alıntı: Doğa Can

quote:

Kurarsaniz cagirin valla gixik etmicem

Sen ben kurarız da pembe beyi nasıl ikna etcez mesela

Pembe zor gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 16 Mart 2021; 23:55:5 >

Arttırmaya çalışcam bakalım ne olacak sonucu yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: canoo

Arkadaşlar iştahın açılması için bi kaç tavsiye verirmisiniz öğün sayısını arttırmam lazım :)

Acı sos falan dene, yemek fotoğraflarına bak googledan

• quote:

Orijinalden alıntı: canoo

Arkadaşlar iştahın açılması için bi kaç tavsiye verirmisiniz öğün sayısını arttırmam lazım :)

Erken kahvaltı yap hocam, sık yemek yemeyi sevmiyorsan warrior diet tarzında yapabilirsin.
    Bunların dışında büyümek istiyorsun değil mi? Bundan daha önemli bir motivasyon olabilir mi?
    Yemek yemeyi de bir training olarak düşün, o kaloriyi indirmen lazım vücuduna.
    Kasların çalışmaya ihtiyacı olduğu kadar besine de ihtiyacı var.

Yollar uzun, dikenli, taşlı olsa da
    Bastığın yer hüzünle dolsa da
    Sel, çığ, ateş önünde her ne olsa da
    Cim Bom lular başı dik yürür
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.