Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1832. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

dnp kullanan zıpzıp androidin hazin sonu.

pls yarım ay..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • arkadaşlar,
    spor'a ara verince 79 kilodan 90 a ulaştım. (stres vs)

salona gitme durumum yok şu an.

ne önerirsiniz? ne yapmalı?

Tşk
    Ben günde sanırım 60mg aliyorum çinko. Gereksiz ereksiyon ve gece ruyalanma olabiliyor. Yani etkisini böyle fark ettim. Günde 5 tam yumurta 500 gr tavuk bile 8-9 mg zinc yapar. Ayrıca tahil ve kakao ya sayamadigim bir sürü besinde çinko var. Demem o ki kullanın. Ben zma tarzı kullanıyorum. Zinc magnezyum bvit gece aldığım zinc picolinate 44 mg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Ne bileyim ben de şaşırdım herkesten duyunca. Ben prensip gereği kullanmıyorum supplement. Sen kullandın mı çinko?

dediklerin oluyor da öyle abartıldığı kadar değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • belim ağrıdığı için 2 haftadır gitmiyorum.şimdide keyfim yok.galiba bıraktım spor işini

4.5 kilo optimum alınca tek ölçeğin maliye 2.66 lira.Bunu almak daha mantılı geliyor.Kullananlar yorumyalabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 13 Ocak 2016; 17:02:08 >

Bütün emek veren arkadaşlarada kolay gelsin emeklerimizin karşılığını alacağız inşallah.

Orijinalden alıntı: montevo

belim ağrıdığı için 2 haftadır gitmiyorum.şimdide keyfim yok.galiba bıraktım spor işini

Bırakamazsın hocam 5 aydır falan görüyorum seni buralarda. 5 aylık emeği hiçe mi sayacaksın bende bırakma noktasına gelmiştim ama bırakma. Hedefini düşün, hiç olmadı sağlığını düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legalize wwed -- 13 Ocak 2016; 20:47:10 >
    bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • quote:

ben 4 sene önce başladım.şimdi ne oldu anlamadım

Neden bırakmak istiyorsunuz ki?

• En önemlisi keyfimin olmaması.eski ateşim yok.millet 100 kg bench yada deadly yaparken ben 80 de zorlaniyorum,tel tekrar çıkıyor.beslenmeyi bir turlu oturtamıyorum.sanki başkalarının erkekliği azalıyormuş gibi etkiliyormuş gibi bana laf sokmaya çalışmaları artı kabak tadı vermeye başladı.ha bide eline her dambil alan hoca olmuş.bi yerden sonra götürmüyor.ama sunu anladım insanlara hatvan muamelesi yapacaksın.çıkarıp eline ağzına sokacam.kızgın olduğum da kararlar almak sorun oluyor.sakinleşmek gerek son kararı vermeden once

Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • programmı gerçekten merak ettiğim için istedim.yarın psikoloğa gidicemigaliba kullandığım ilacın yan etkileri artmaya başladı.

En önemlisi keyfimin olmaması.eski ateşim yok.millet 100 kg bench yada deadly yaparken ben 80 de zorlaniyorum,tel tekrar çıkıyor.beslenmeyi bir turlu oturtamıyorum.sanki başkalarının erkekliği azalıyormuş gibi etkiliyormuş gibi bana laf sokmaya çalışmaları artı kabak tadı vermeye başladı.ha bide eline her dambil alan hoca olmuş.bi yerden sonra götürmüyor.ama sunu anladım insanlara hatvan muamelesi yapacaksın.çıkarıp eline ağzına sokacam.kızgın olduğum da kararlar almak sorun oluyor.sakinleşmek gerek son kararı vermeden once

Abi sen ne bakıyorsun millete ya.Bırakma sakın sonra çok pişman olursun.
  • BlackEagle14 kullanıcısına yanıt
    Niye aldin o zaman sikintin neydi

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Hocam bilgim yoktu, kargoyu teslim aldıktan sonra internette dolaşırken denk geldim.

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Edit : İki kere yollamış mesajı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle14 -- 14 Ocak 2016; 2:35:03 >

Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.