Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (2050. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Hocam içinde kalmiyacaksa kullan ama gereken proteini aliyorsan whey hicbirseyi etkilemiyor. Spordan hemen 30 dk icinde toz icilmesi gerekiyor lafı da gercek dışı bence. Kilon 78 80 arasi gidiyorsa karbonhidratı artirip kilo alman gerek. Bence protein öyle yada böyle karsilaniyor asil onemli olan karbonhidrat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçimde kalacak bir şey değil yani zaten amacı belli günlük alamadığın protein ihtiyacını karşılaman için, whey dediğimiz şey çikolatalarda vb. bulunan bir şey zaten, spordan sonra 30dk bencede saçma sadece spordan sonra uyuyana kadar beslenmek kasların yapımını hızlandırıyordur bence. Benim merak ettiğim hani gerçek besin tavuğa göre bile pahalıyken avantajı sadece kolay kullanılıyor olmasımı?

4-5 aydır antrenman yapıyorum ancak göğüslerim birbirinden ayrı gelişti. İç tarafta 1.5-2 cmlik bir aralık var. İç göğüs için önerebileceğiniz, ben uyguladım faydasını gördüm diyebileceğiniz bir hareket var mı? Kavuşsun şu yavrucağızlar artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.5 ölcek 75gram mı oluyor? siz ne kadar tüketiyorsunuz kaç kg'siniz biraz fikir verir misiniz?

• Alt göğüs için en çok hangi hareketi önerirsiniz?

Göğüs birleşmesinde genetiğin de etkisinin oldugunu düşünüyorum. Tabi 4-5 ay ile genetiğinin el vermediğini anlamak biraz zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 5 Mart 2017; 10:34:25 >

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

İçimde kalacak bir şey değil yani zaten amacı belli günlük alamadığın protein ihtiyacını karşılaman için, whey dediğimiz şey çikolatalarda vb. bulunan bir şey zaten, spordan sonra 30dk bencede saçma sadece spordan sonra uyuyana kadar beslenmek kasların yapımını hızlandırıyordur bence. Benim merak ettiğim hani gerçek besin tavuğa göre bile pahalıyken avantajı sadece kolay kullanılıyor olmasımı?

Yagsiz ve karbonhidratsiz, kolay protein alimi oldugu icin tercih ediliyor.

Banada mantiksiz geliyor, tavuk yemek daha lezzetli ve daha ucuz olan yolu.

Tabi benim hayatimdaki en buyuk zevkim yemek yemek oldugu icin tercih etmem. Herkesin fikri ve karari farkli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ, karbonhidrat değerlerine o kadar takılmıyorum ben. Abur cubur, tatlı, gazlı içecek filan tüketmiyorum geri kalan doğal besinleri yemeye çalışıyorum sadece. Yağ, karbonhidrat değerlerini saymayada neden gerek duymuyorum zaten yarışma filan hazırlanmıyoruz amacım sadece şekillenmek, kas kütlesi arttırmak, güçlenmek.

Benimde en büyük zevkim yemek yemek o yüzden banada whey mantıksız geldi

Orijinalden alıntı: AlbiSnickers

Göğüsüm diger bolgelere gore geride kaldığı icin gogus kol arka kol gununde 3 yerine 5 gogus hareketi yapmak istiyorum overtraining olur muyum?2 gun gidip 1 gun dinleniyorum.

Onu birkac antrenman dan sonra gogsun toparlanabiliyormu diye kendin degerlendirmen lazim. Goguste ertesi gun agri cok olsa bile kol gibi surekli aktif gunluk hayat kullanimi olmadigi icin bir yere kadar daha ileri gidilebiliyor.

Ben splitt calisirken, gogus cok zorlayip ertesi gun merdivenden inerken gogusleri o kucuk sallantida bile sizlamasi rahatsiz etmiyordu beni.

Yani daha tolere edilebilir. Cok uc noktalarda degilse

• Ben en bastan beri beslenme olayini hep en az onemsedim o yuzden beni sinirlayan o oldu, fakat 0- karbonhidrat yapan arkadasimda calis sistematigini benim kadar onemsemedi o suan benden ileride degil.

Zaten 0-karbonhidrat dogru degil.

Bence karbonhidrat alinmasi gereken belli bir miktara gore proteinden daha onemli, sonucta vucudun aminoasit sentezi de C,O,N,S elementlerinden olusuyor ve onlarda yenilen bircok besinden elde ediliyor. Illaki protein olmasinin onemi biraz abartiliyor, spor endustrisi takviye satis uzerine kurulu. Alinan proteinde sindirilip aminoasite ceviriliyor zaten.

• Karbonhidrat tabi ki önemli 0 almak dünyanın en mantıksız şeyi. Vücut ilk olarak karbonhidratları enerji kaynağı olarak kullanıyor yani antreman sırasında karbonhidrat tüketmeyen biri ağırlığın altında kalır bence. Karbonhidrat, protein, yağ 3üde vücutta önemli 3üde alınmalı sadece ölçüler doğru ayarlanmalı. Takviyede kimine gerekli kimine gereksiz, normal gıdaya göre ekstra +sı yok -side yok sadece kolay kullanım işte, vücuda girdikten sonra ne olduğunu anlamıyor vücut sindirip kullanıyor zaten önemli olan yenilen besin değerleri yoksa ha işte eşit miktarda protein içeren tavuk göğsü yemişsin ha whey kullanmışsın ha kıyma yemişsin farketmiyor

İnsanlar genellik le siyah-beyaz, iyi-kötü, yararlı-zararlı diye bakıyor.
  • Sonra gelişemeyip sporu bırakıyorlar işte :D ellerinin altında internet var açıp araştır. Lisede mf okuyan herkes az çok görüyor neyin ne olduğunu zaten ordada anlamadıysan yapacak bir şey yok bırak sporu

Savaş Cebeciye burdan tesekkurlerimi iletiyorum

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.