Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1638. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • LYS ye hazirlaniyorum beslenme duzeni cok kotu. Termojenik urun kullansam en azindan yag kutlemin artmasina bir nebze engel olur muyum? Bu urunler illa diyetle beraber mi kullanilmali?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Hesap doğru sorun yokta fazla aktifim spor yaparken harcıyorum baya sanırım antrenman sistemimi burada yazmayayım taşa tutarsınız. F**k the overtrain. Felsefem bu bana işlemiyor açıkcası overtraining falan. Ct fletcher, Rich Piana modunda takılıyorum.

Ve evet kg'mi lbs çevirip 300 ekledim.

Bişi sorucam. Şimdi ki bulk döneminden önce çok sert bi cut dönemi yaptın mı ?

10+ kilo verdi 2 ayda kaç kiloydu hatırlamıyorum.
  • Ha o bakımdan soruyorsa 11 kg falan verdim 2 ayda. İyi birşey mi kötü mü tartışılır. Ben normalde aşırı hızlı kilo alıyordum. Cutta hardcore sayılacak bir süperset antrenmanı ve +10/15 dk kardiyo ile falan metabolizmada hızlandı sanırım 2600/2700 deyim şu an daha kilo alamadım sabit. Hoşumada gidiyor çünkü yemeyi çok seviyorum.

Edit: Ha protein tozunu deynek görenlerede söyleyeyim multivitamin hariç hiç bir suplement kullanmadım (kafein sadece enerji için) geçen shreded foto mu paylaştım gören görmüştür. Suplementsizde gayet iyi oluyor. Piana abimiz ne diyor REAL FOOD.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 27 Mart 2015; 10:08:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ha o bakımdan soruyorsa 11 kg falan verdim 2 ayda. İyi birşey mi kötü mü tartışılır. Ben normalde aşırı hızlı kilo alıyordum. Cutta hardcore sayılacak bir süperset antrenmanı ve +10/15 dk kardiyo ile falan metabolizmada hızlandı sanırım 2600/2700 deyim şu an daha kilo alamadım sabit. Hoşumada gidiyor çünkü yemeyi çok seviyorum.

Edit: Ha protein tozunu deynek görenlerede söyleyeyim multivitamin hariç hiç bir suplement kullanmadım (kafein sadece enerji için) geçen shreded foto mu paylaştım gören görmüştür. Suplementsizde gayet iyi oluyor. Piana abimiz ne diyor REAL FOOD.

Genelde yarışmacılarda olan bir durum var. Çok sert bi cut dönemi geçirdikten sonra direk yüksek kaloriye çıktıklarında oluyo. Bu yüzden direk mesela 1800 den 2700 e çıkmıyolar. 2000 - 2200 - 2400 ..vs. 4-5 hafta falan sürüyo.

Bu konu hakında biraz bilgi eksiğim var. Ama muhtemelen en geç 5-10 güne metabolizman düzelir diye düşünüyorum.
    Cut'u bitireli 1 ayı geçiyor yalnız. Bende öyle yaptım ilk başta karb'ı her gün 25 gr artırdım 180-200 lere gelince of onunlamı uğraşacam dedim 300 yaptım bu sefer aniden kilo almaya başladım. Ama kardiyoyu bırakmıştım tamamen. Kaloriyi aynen sabit tuttum haftada 4 gün kardiyo ekledim bu sefer yine kilo vermeye başladım işte yavaş yavaş artırdım şu an 400-410 civarı haftada 2 gün falan kardiyo yapıyorum 15-20 dk kalp sağlığı için ve çok yağlanmakta istemiyorum + olarak açıkcası dirty bulk halim obez gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 27 Mart 2015; 11:21:21 >

Ha o bakımdan soruyorsa 11 kg falan verdim 2 ayda. İyi birşey mi kötü mü tartışılır. Ben normalde aşırı hızlı kilo alıyordum. Cutta hardcore sayılacak bir süperset antrenmanı ve +10/15 dk kardiyo ile falan metabolizmada hızlandı sanırım 2600/2700 deyim şu an daha kilo alamadım sabit. Hoşumada gidiyor çünkü yemeyi çok seviyorum.

Fotoyu hemen kaldırdın diye hatırlıyorum göremedik no ss no güven
  •  ### DH Body Builders ###

İlk okul yıllarında futbolda çok kötü bir sakatlık çeirdim 5 ay yattım ve o yatış döneminde 10-15 kilo aldım. Lise 3 den itibaren bisiklet sproruna başladım yağların büyük kısmı kalça ve bacaktaydı güzel bi şekilde kilo verdim fakat artık kilo alamıyorum muhtemelen düzensiz beslendiğim için. Boyum 1.80 kilom 64 kg. Salona başlıyorum haftaya ama ektomorf olduğumu düşünüyorum. Belli bir bilgilendirme konusu, besinler için sıcak fırsatlar konusu falan göremedim ?
    bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • Yeni başladım aletlere falan daha yabancıyım öğrenmeye çalışıyorum

Altyapım sıfır, bu konudaki bilgimde sıfır konudaki yorumları okuyarak bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum

Böyle bir program verdiler, bir öneriniz veya tavsiyeniz var mı ?

Ölçülerde bu durumda : Yaş 18 Boy 1.73 Kilo 63 Göğüs 94 Kol 28 Bel 79 Bacak 51

Pek bilgi vermediler ama 1 ay boyunca haftanın 6 günü bu programla çalışacam galiba sizinde tavsiye ve yorumlarınızı almak istiyorum

Başlangıç
    20 dakika koşu bandı 6.0 hızda
    15 dakika bisiklet
    10 dakika uzay yürüyüşü

Gögüs
    Chest Press 3x10
    Buttterfly 3x10

Omuz
    Shoulder Press 3x10
    Side Lateral Raise 3x10

Sırt
    Lat Pull Down Machine 3x10

Biceps
    Barberll Curl 3x10
    Dumbell Curl 3x10

Triceps
    Push Down 3x10

Bacak
    Leg Press 3x10
    Leg Extension 3x10

Diğer hareketleri makinelere ve hareketlere alış diye yazmışlar , normal gözüküyor. 1 ay sonra bu program değişecek. Bir adeleye 4,5 hareket düşecek şekilde düzenlerler.

İlk 1 hafta gömleğini giyemeyecek şekilde kolların ağrıyacak haberin olsun
    Biyolojik saatin değişiyordur o zaman mantıken.

Benim için gece 11 ve sabah 7 arasında daha önemli bir iş olamaz uykudan başka. Bence bir an önce iş değiştir, ha günde 4 paket sigara içmişsin, ha gece uyumamışsın, aynı derecede sağlıksız benim gözümde. Evet, bu kadar da katıyım bu konuda.

Son 1 haftadır yatakta eskisi kadar dönmüyorum, 15 dakikada uyuyorum, tekrar 2 saat dönüp durduğum günlerin gelmemesi için Müslüman bile olabilir, düşün ne kadar önemli bir şey benim için.

@Kragger Biyolojik saat değişmez, aksine daha allak bullak olur. Melatonin öyle kafana göre kandırabileceğin bir hormon değil, karanlık bir ortamda uyuman lazım, bu adam sabah evine 8'de geliyor, gündüz vakti uyuyor, retina ışık algılamaya devam ediyor dolayısıyla normal uykuda yapacağı şeyleri yapmıyor. Ayrıca, biyolojik saatini değiştirmek istiyorsan, ışık görme ve ışık görmeme sürelerini normal dünya saatleriyle yaşaman lazım. Uyanık kaldığın süre içinde ışık görüp, uyuduğun süre içinde karanlık görmen lazım. Hadi uyku sırasında zifiri bir ortamda uyudun. Ama sen uyanık kaldığın zamanın neredeyse 10 saatini karanlıkta(iş yeri) geçiriyorsun, o süre içerisinde güneş ışığı alıyorum diyorsan, eyvallah. Ama almıyorsun. Vücut sürekli karanlık var zannediyor, uyanık sürelerde güneş görmüyorsun, beter oluyor biyolojik saat.

Uyku çok önemli arkadaşlar, odanızın panjurları varsa kapatın, yatağınızın direklerinin üstünden alüminyum folyo geçirin, 20-30 lira bir şey tutar. Şu an en basit bölgede Wi-Fi alıcısını açsan 5 tane ağ sinyali yakalıyorsun, elektromanyetik ortamlar melatonin aktivitesini azaltır.

Bu arada sen de mi spora başladın, yeni görüyorum buralarda?

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • Ben de tiksiniyorum gece çalışıp gündüz uyumaktan ama iş değiştirmek o kadar kolay değil maalesef. Zamanında okumayınca öyle oluyor bu genç yaşta fabrikada işçiyim.

Odayı gece gibi karanlık yapan perdeler var onlardan aldım ışık sorununu çözdüm ama ses sorunu var ona çözüm bulamadım maalesef neyse yapacak bir şey yok olduğu kadar olsun spora devam Bilgi için sağ olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Ayvayı yedin demektir.

Benim için gece 11 ve sabah 7 arasında daha önemli bir iş olamaz uykudan başka. Bence bir an önce iş değiştir, ha günde 4 paket sigara içmişsin, ha gece uyumamışsın, aynı derecede sağlıksız benim gözümde. Evet, bu kadar da katıyım bu konuda.

Son 1 haftadır yatakta eskisi kadar dönmüyorum, 15 dakikada uyuyorum, tekrar 2 saat dönüp durduğum günlerin gelmemesi için Müslüman bile olabilir, düşün ne kadar önemli bir şey benim için.

@Kragger Biyolojik saat değişmez, aksine daha allak bullak olur. Melatonin öyle kafana göre kandırabileceğin bir hormon değil, karanlık bir ortamda uyuman lazım, bu adam sabah evine 8'de geliyor, gündüz vakti uyuyor, retina ışık algılamaya devam ediyor dolayısıyla normal uykuda yapacağı şeyleri yapmıyor. Ayrıca, biyolojik saatini değiştirmek istiyorsan, ışık görme ve ışık görmeme sürelerini normal dünya saatleriyle yaşaman lazım. Uyanık kaldığın süre içinde ışık görüp, uyuduğun süre içinde karanlık görmen lazım. Hadi uyku sırasında zifiri bir ortamda uyudun. Ama sen uyanık kaldığın zamanın neredeyse 10 saatini karanlıkta(iş yeri) geçiriyorsun, o süre içerisinde güneş ışığı alıyorum diyorsan, eyvallah. Ama almıyorsun. Vücut sürekli karanlık var zannediyor, uyanık sürelerde güneş görmüyorsun, beter oluyor biyolojik saat.

Uyku çok önemli arkadaşlar, odanızın panjurları varsa kapatın, yatağınızın direklerinin üstünden alüminyum folyo geçirin, 20-30 lira bir şey tutar. Şu an en basit bölgede Wi-Fi alıcısını açsan 5 tane ağ sinyali yakalıyorsun, elektromanyetik ortamlar melatonin aktivitesini azaltır.

Bu arada sen de mi spora başladın, yeni görüyorum buralarda?

Şu uyku cycleları hakkında ne düşünüyorsun ? Rem falan.
    Her biri 1.5 saat sürer o yüzden 1.5 un katı şeklinde uyursanız daha rahat uyanırsınız diyolarlar.8 değil de 9 gibi mesela ya da 7.5

Orijinalden alıntı: Lentus

Cut ın ilk günü tüm ağırlıkları arttırınca cut ı biraz ertelemye karar verdim. Çok yağlandık ama yeni ağırlıklara alışıp öyle geçmeyi düşünüyorum.

Niye - liyonuz olum siçuveyşın paylaştık işte

Balık(her türlüsü), tavuk(haşlanmış), yumurta(haşlanmış) sureti katiyede yiyemem bunları tamamlamak için ne önerirsiniz?

Mesela yumurtayı haşlayamıyorsan dik kafaya iç falan tarzı önerileriniz varmı yada proteini başka nerden kazanmam lazım?

EDIT: Vegan falanda değilim mide kaldırmıyor öğürtü bulantı var. Neler denedim olmuyor arkadaş olmuyor işte en fazla 10dk dayanabildim sonra kusuyorum napalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 28 Mart 2015; 22:08:49 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.