Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • bende şuan 4. aya girdim ben öğrenci olduğum için sabahları salam amerikan salatalı sandviçle öğleleri de okulda ne çıkarsa onu yiyorum genelde tavuk gögüsü çıkıyo akşamlarıda annem ne yaptıysa böyle düzensiz beslenmeyle güzel bir vücuda sahip olmak hayalmidir ? Boşunamı çalışmış olurum, birde protein tozu alsam bu kötü beslenmeyle genede işe yararmı?

Orijinalden alıntı: metiletilfenol

bende şuan 4. aya girdim ben öğrenci olduğum için sabahları salam amerikan salatalı sandviçle öğleleri de okulda ne çıkarsa onu yiyorum genelde tavuk gögüsü çıkıyo akşamlarıda annem ne yaptıysa böyle düzensiz beslenmeyle güzel bir vücuda sahip olmak hayalmidir ? Boşunamı çalışmış olurum, birde protein tozu alsam bu kötü beslenmeyle genede işe yararmı?

benim aldıgımı kullanabilirisin yumurta beyazı tavuk göğsü gibi alamadıgın proteinleri ve fazladan sanırsam 4 protein içeren en iyilerden deneme 970 gr sipariş vercez bakalım

Orijinalden alıntı: NoName.

Kahvaltı (Saat 08:00):
    • Altı yumurtalı ve peynirli bir omlet
    • Bir bardak süt
    • Bir kase yulaf ezmesi
    Sabah-Öğle Arası Atıştırma (Saat 10:30):
    • Bir bardak kesilmiş süt suyu ile protein karışımı
    • İki muz
    • Küçük kase pilav
    • Bir dilim peynir (50 gr)
    Öğle Yemeği (Saat12:30):
    • Bir parça tavuk göğsü
    • Büyük kase pilav
    • Bir bardak süt
    Akşam Üstü Atıştırma (Saat 15:00):
    • Bir elma
    • Bir havuç
    • Fıstık ezmeli iki sandviç
    Akşam Yemeği (Saat 18:00):
    • 350 gr biftek
    • Bir bardak süt
    • İki büyük patates
    • 200 gr brokoli/karnabahar
    Gece Yemeği (Saat 21:00):
    • Küçük kase pilav
    Yatmadan Önce Atıştırma (Saat 22:30, isteğe bağlı):

Buna uysam herhalde hiç bir takviyeye ihtiyaç duymam.

dostum programı kendin için mi yaptın veya hazır bir yerden mi aldın bilmiyorum ama bence o kadar protein tozu biraz fazla gibi. onun yerine öğleden sonra bir kutu ton balığı tüketilebilir. bir de şöyle bir baktım tekrardan bunu uygulayan insanın en aşağı 80 kilo civarı olması lazım sanki biraz fazla protein yüklenilmiş. tabii kaç yıldır bu sporla uğraşıyorsun bilemiyorum o 190cm 100 kiloluk gürbüz abilerimizden çıkabilme ihtimalin de var

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

quote:

Orijinalden alıntı: metiletilfenol

bende şuan 4. aya girdim ben öğrenci olduğum için sabahları salam amerikan salatalı sandviçle öğleleri de okulda ne çıkarsa onu yiyorum genelde tavuk gögüsü çıkıyo akşamlarıda annem ne yaptıysa böyle düzensiz beslenmeyle güzel bir vücuda sahip olmak hayalmidir ? Boşunamı çalışmış olurum, birde protein tozu alsam bu kötü beslenmeyle genede işe yararmı?

benim aldıgımı kullanabilirisin yumurta beyazı tavuk göğsü gibi alamadıgın proteinleri ve fazladan sanırsam 4 protein içeren en iyilerden deneme 970 gr sipariş vercez bakalım

Teşekkürler önerin için.
    Nerden sipariş verdiğini öğrenebilirmiyim?

Orijinalden alıntı: alicho

quote:

Kahvaltı (Saat 08:00):
    • Altı yumurtalı ve peynirli bir omlet
    • Bir bardak süt
    • Bir kase yulaf ezmesi
    Sabah-Öğle Arası Atıştırma (Saat 10:30):
    • İki muz
    • Küçük kase pilav
    • Bir dilim peynir (50 gr)
    Öğle Yemeği (Saat12:30):
    • Bir parça tavuk göğsü
    • Büyük kase pilav
    • Bir bardak süt
    Akşam Üstü Atıştırma (Saat 15:00):
    • Bir elma
    • Bir havuç
    • Fıstık ezmeli iki sandviç
    Akşam Yemeği (Saat 18:00):
    • 350 gr biftek
    • Bir bardak süt
    • İki büyük patates
    • 200 gr brokoli/karnabahar
    Gece Yemeği (Saat 21:00):
    • Küçük kase pilav
    Yatmadan Önce Atıştırma (Saat 22:30, isteğe bağlı):

Buna uysam herhalde hiç bir takviyeye ihtiyaç duymam.

dostum programı kendin için mi yaptın veya hazır bir yerden mi aldın bilmiyorum ama bence o kadar protein tozu biraz fazla gibi. onun yerine öğleden sonra bir kutu ton balığı tüketilebilir. bir de şöyle bir baktım tekrardan bunu uygulayan insanın en aşağı 80 kilo civarı olması lazım sanki biraz fazla protein yüklenilmiş. tabii kaç yıldır bu sporla uğraşıyorsun bilemiyorum o 190cm 100 kiloluk gürbüz abilerimizden çıkabilme ihtimalin de var

Yok yav bod****tr de vardı. Bu zaten ileri düzeyler için herhalde. Orada gördüm şaşırdım. Kendime yaptığım 7 mesaj üstte.

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • quote:

Kendime bir program hazırladım beslenme için.

kahvaltı

3 yumurta
    Fıstık ezmeli 2 dilim ekmek
    Peynir
    Bir kase yulaf ezmesi

Öğle yemeği

Bir parça tavuk göğsü
    Pilav
    İki muz

Akşam üstü atıştırma

Havuç
    Elma
    Ceviz veya fındık

Akşam Yemeği

Baklagillerden bir yemek
    İki büyük patates
    Pilav
    Tavuk

Yatmadan önce

Ballı veya muzlu süt

şimdi gördüm programını bence yeterli gayet. işin profesyoneli değilim ama bana göre hiç fena değil bende buna benzer bir program uyguluyorum.tek önerim 3 yumurtayı biraz daha çoğaltıp 4-5 yapabilirsin(çoğunun beyazlarını yemek koşuluyla) bir de antreman günlerinde o atıştırmalık kısmına protein tozu veya en azından ton balığı falan koyulabilir.

Orijinalden alıntı: alicho

quote:

Kendime bir program hazırladım beslenme için.

kahvaltı

3 yumurta
    Fıstık ezmeli 2 dilim ekmek
    Peynir
    Bir kase yulaf ezmesi

Öğle yemeği

Bir parça tavuk göğsü
    Pilav
    İki muz

Akşam üstü atıştırma

Havuç
    Elma
    Ceviz veya fındık

Akşam Yemeği

Baklagillerden bir yemek
    İki büyük patates
    Pilav
    Tavuk

Yatmadan önce

Ballı veya muzlu süt

şimdi gördüm programını bence yeterli gayet. işin profesyoneli değilim ama bana göre hiç fena değil bende buna benzer bir program uyguluyorum.tek önerim 3 yumurtayı biraz daha çoğaltıp 4-5 yapabilirsin(çoğunun beyazlarını yemek koşuluyla) bir de antreman günlerinde o atıştırmalık kısmına protein tozu veya en azından ton balığı falan koyulabilir.

Atıştırma kısmı saatlerinde haftanın 3 günü dersim var o saatlere geliyor. Muz,havuç,süt falan götürülür de ton balığı okulda yemeye üşenirim. Fındık,ceviz falan götürcem derste bile yerim onları.

4-5 yumurta çok gelir ya. 3 yeter bana çok gelmesini bırak bayılcam artık yumurta,tavuk vs den

• quote:

Orijinalden alıntı: Faithléss

Takke düştü kel göründü, bu arkadaşında poz sırasında sintollü omzu patlıyor.
    Videoyu büyütüp en başta ki arkadaşa bakın
    .

O ne öyle yav. Bildiğin boru patlayıp su akıtıyor gibi.

• quote:

quote:

Takke düştü kel göründü, bu arkadaşında poz sırasında sintollü omzu patlıyor.
    Videoyu büyütüp en başta ki arkadaşa bakın
    .

O ne öyle yav. Bildiğin boru patlayıp su akıtıyor gibi.

İğrençlik, sudan çık pekmez akıyor gibi

Orijinalden alıntı: WaR_LoRd

İyi günler arkadaşlar.

Ankara'da bildiğiniz iyi, temiz ve fiyatı da uygun olan spor salonu önerisinde bulunabilirseniz çok sevinirim. Bu konuda oldukça bilgisizim ve yeni başlamayı düşünüyorum. Boyum orta zayıfım özellikle de bileklerim ve kollarım çok zayıf. Amacım çok belirgin kaslar yapmak değil sadece güçlenmek ve bu çelimsizlikten kurtulmak düzgün bir vücut şekline sahip olmak.

Önerilerde bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum yardım ederseniz sevinirim.

Saygılar...

Bu soruma cevap verebilecek bilgili arkadaşlar yok mu acaba?
  • quote:

quote:

İyi günler arkadaşlar.

Ankara'da bildiğiniz iyi, temiz ve fiyatı da uygun olan spor salonu önerisinde bulunabilirseniz çok sevinirim. Bu konuda oldukça bilgisizim ve yeni başlamayı düşünüyorum. Boyum orta zayıfım özellikle de bileklerim ve kollarım çok zayıf. Amacım çok belirgin kaslar yapmak değil sadece güçlenmek ve bu çelimsizlikten kurtulmak düzgün bir vücut şekline sahip olmak.

Önerilerde bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum yardım ederseniz sevinirim.

Saygılar...

Bulunduğunuz ilçenin yakınlarında elbet vardır hocam.
    Biraz bakıp araştırsanız netten.

quote:

quote:

İyi günler arkadaşlar.

Saygılar...

Bulunduğunuz ilçenin yakınlarında elbet vardır hocam.
    Biraz bakıp araştırsanız netten.

İnternetten bayağı araştırdım ama malesef düzgün bir bilgiye ulaşamadım. Zaten oturduğum bölge civarında değil daha çok merkezi kızılay veya bahçelievler/emek civarında bir yer arıyorum. Giden arkadaşlar varsa gittikleri yerler ve fiyatları hakkında bilgilendirme yaparlarsa çok sevinirim.
  • Malesef ben Batıkentte gidiyordum ama bıraktım, başka bi salona yöneleceğim.
    Size en yakın yeri seçmeniz sizin için daha faydalı olur, malum çıktıktan sonra bir an önce beslenmeniz gerek.
    Uzak mesafelere hiç bulaşmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

çok nankör bi spor bu yaw. 6 ay oldu bırakalı resmen önceki halimden eser kalmadı bi tek kollar kalıyo. Özellikle karın anında gidiyo. Eklemeyin beni istemiyorum

kollar kalıyosa gene iyi.Ben omuzum nedeniyse ara verdim daha 1 ay olmadı kollardan yarımşar cm gitti

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

çok nankör bi spor bu yaw. 6 ay oldu bırakalı resmen önceki halimden eser kalmadı bi tek kollar kalıyo. Özellikle karın anında gidiyo. Eklemeyin beni istemiyorum

kollar kalıyosa gene iyi.Ben omuzum nedeniyse ara verdim daha 1 ay olmadı kollardan yarımşar cm gitti

K4TL14M kardeşim, sana bir kaç sorum olucak.

Ben sporu belirli bi süre bırakmak zorunda kaldım, tekrar salona başlayacağım tabi o süre geçince.

Ama şu an evde haftanın 3 günü, şınav ters şınav barfiks mekik ters mekik ve dambıl yapıyorum.

Tabi hepsini bi anda değil, mesela 1 gün omuz kol sırt. Ertesi gün göğüs. Ertesi gün karın ve bel çalışıyorum.

Sence bi zararı olur mu?

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

K4TL14M kardeşim, sana bir kaç sorum olucak.

Ben sporu belirli bi süre bırakmak zorunda kaldım, tekrar salona başlayacağım tabi o süre geçince.

Ama şu an evde haftanın 3 günü, şınav ters şınav barfiks mekik ters mekik ve dambıl yapıyorum.

Tabi hepsini bi anda değil, mesela 1 gün omuz kol sırt. Ertesi gün göğüs. Ertesi gün karın ve bel çalışıyorum.

Sence bi zararı olur mu?

Sağlık nedenleriyle mi bıraktın?.Boş durana kadar evde çalış ne zararı olacak.Ama her bölgeyi çalış ki orantısızlık olmasın.Body salonunda nasıl çalışıyorsan öyle günlere böl devam et.Ben de şuan spora gidemiyorum omuzumdan dolayı.Bu dinlenme süresinde bari karnımı geliştiriyim dedim ve mekiğe başladım.Her tarafımız sönüyo bari karın güzel kalsın.

Bu ikisini bir arada kullansam mı yoksa tek nitrotech yeter mi ? Salonda 170 2. resim aminofx 65.

Nitro FX, BCAA olduğundan bence başka bir amino asit kombinesi kullanın. Kimileri sadece protein tozu yeterlidir der. O vücuda göre değişir bence. Ben amino ve bcaa da alıyorum proteini daha iyi sentezliyor.

Spor değil siz nankörsünüz. O bırakmıyor siz bırakıyorsunuz.. kasları beslemezsen küçülür haliylede yağlanır. :)

Ama kas hafızası denen birşey vardır. Küçülen kaslar çabuk toparlanıp kısa sürede eski görüntüsüne kavuşur. Ama yağları atmaya gelince, orası sıkıntı oluyor efem.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.