Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1262. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün biyoloji öğretmeni derste gelip araştırmamı tamamladım dedi protein tozları kalbi büyütüyormuş diyorum hocam siz tavuğun kalp büyüttüğünü ne zaman duydunuz öyle araştırdım diyor ne diyorsunuz arkadaşlar geçende canan karatay tvde kalp büyütüyor diyormuş annem söyledi

bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • SANIRIM BU ARALAR GELİŞİMİM BELİRLİ BİR DOYUMA ULAŞTIĞI İÇİN YAVAŞLADI.
    HALBUKİ TAM GAZ DEVAM ETSE NE KADAR GÜZEL OLURDU :D

Orijinalden alıntı: Yonto123

Bugün biyoloji öğretmeni derste gelip araştırmamı tamamladım dedi protein tozları kalbi büyütüyormuş diyorum hocam siz tavuğun kalp büyüttüğünü ne zaman duydunuz öyle araştırdım diyor ne diyorsunuz arkadaşlar geçende canan karatay tvde kalp büyütüyor diyormuş annem söyledi

http://gymflow100.com/dr-oz-investigates-protein-powders/

Birde şöyle bir muhabbet gördüm. 1 ölçekte 25gr yerine 7gr almayın

1- 181 70 kiloyum 3 aydir spor yapiorm.karin kasi ustundeki yaglari yakip ayni zamanda da kilo almam lazim 5-6 kilo kadar.boyle kisir bir dongudeyim.karin kasi calisiyorum hatta demir gibi sadece ustteki deri alti yaglar sikinti.

2- gaspari myofusion kullaniorm bitmek uzere ultimate almak istiyorum.sizce nasil bu urun?baska tavsiyrniz varsa nedeni de yazarmisinz?

Football Manager 2012 Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Beyler geniş sırt için önerileriniz nedir ? Sırt bölgesinde en çok hangi hareketlere yönelmem lazım ? Benim bildiğim kadarıyla LAT çalıştırmak genişletmeye yarıyor ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Bele doğru kalınlaşssın istemiyorum.Bel ince omuz ve sırt geniş olsun istiyorum.Omuzun ve sırtın daha dik durmasını sağlayacak sırt hareketlerini ve antreman sistemini yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler.

Sırtta Genişleme hacim için
    Barfix 4*max
    T-bar dow 4*6-8
    Row machine 4*6-8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgdas_ua -- 6 Mart 2014; 12:44:45 >

elimde MusclePharm Recon var. Açılmamış. Kullanmıyacağımdan uygun fiyata satılıktır.

Fiyat : 80 TL

12/2014 son kullanma tarihi. Orange Mango

2 bişey diyemeyeceğim.

bende göbek yok zaten de karın kasları gorunmuyo....kilo almam gerektiği için kardiyo çok fazla yapmıyorum antrenmandan once 1 km kosuyorum 7-8 dakikada o kadar...saçma sapan bir iş hem kilo al hem yağ yak nası olcak bilmiyorum.kilo almayı bırakıp kardiyo ya girmek gerekli herhalde.başka çaresi yok...tşk.

Football Manager 2012 Kulübü
  • Optimum gold standart siparişi geçtim bakalım birde onu deneyeyim yoksa içimde kalacaktı çok merak ediyorum bu kadar övgü var sonuçta.

bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team

• Bundan kullanan oldu mu ben 1 kutu kullandım da pek kullanan yok galiba.
    Tekrar alcam da fiyatı 130 ile 170 arası değişiyor. Eskişehir'de Ali Uğur vardı matador sporcu gıdalarında orada da bu civarlarda fiyatlar oradan alışveriş yapan oldu mu ?
    car26 Eskişehir'deydi galiba ona da sorayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 6 Mart 2014; 18:10:08 >

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

buldum buydu

buldum yine

Orijinalden alıntı: car_26

necidir bu
    hoca doğum günü hediyesi verdi.

İzmir menşeili ama hammaddeler nereden bilmiyorum, sporcu ürünleri yapan yada ithal edip etiket yapıştıran firma.

BESİN DEĞERLERİ
    Porsiyon başına
    4 kapsül
    Enerji
    30 kj/7 kcal
    Protein
    1,1 g
    L-Arginin
    680mg
    Tribulus Terrestris Ekstraktı
    680mg
    Maka
    680 mg
    Sitrus- bioflavonoid
    120mg
    Karbonhidratlar
    0,8g
    Yağ
    <0,1g

Çinko
    50mg

ali uğurdan da çok alışverişim oldu
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • Beyler ben spordan gelince çiğ ağırlığı yaklasik 300gr tavuk göğsü yiyorum. öğünde almak iyi değil diyorlar sizce çok fark eder mi? Bu arada supp. kullanmıyorum tek kaynağım o tavuk yani

Orijinalden alıntı: bird_hunter

Beyler ben spordan gelince çiğ ağırlığı yaklasik 300gr tavuk göğsü yiyorum. öğünde almak iyi değil diyorlar sizce çok fark eder mi? Bu arada supp. kullanmıyorum tek kaynağım o tavuk yani

Bir öğünde yarım kilo tavuk göğsü yediğim zamanlar oluyor. Sindirim sisteminde bir problem yoksa evelallah hepsini sindirirsin, birde spordan sonra yiyorsun zaten tam protein sentezinin arttıgı saatler
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.