Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1027. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

birde bir hareket var adı lazım arkadaşlar tarif edeyim : diz çöküp yukardan iki elle tutup yere doğru kapaklanıyorsunuz cable aletiyle adını bilen var mı ?

Orijinalden alıntı: feelulive

dün squat ve leg curlde kendi rekorumu kırdım, bacaklarımın arkası tatlı ağrıyor

Squat'da kaç yaptın rekorun nedir

You can't handle this guy! He scores when he wants :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Tennant

quote:

Orijinalden alıntı: melfuranyus

quote:

25 Haziran 2013

Kilo : 74-75
    Göğüs : 93
    Biceps : 31
    Omuz : 110
    Kalça : 92
    Bel : 81

12 Ekim 2013

Kilo : 78
    Göğüs : 104
    Biceps : 36
    Omuz : 117
    Kalça : 94
    Bel : 83

İyi gidiyoruz devam bakalım

Biceps programınızı yazar mısınız?

Z bar curl
    Adını bilmiyorum şu hareket varhttp://img.youtube.com/vi/BCXH3HZNjvM/0.jpg
    Hammer curl

Scoat Curl hareketin ismi.

Şu hareketi sehpa olmadığı için nelerle yaptım bir bilseniz. :) Biceps için fena bir pump hareketidir.

@chirkinordek

Yanlış. Preacher dumbell curl o hareketin ismi.

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Hayvan gibi bacak çalıştım bugün. Sonuç diyet gitti karbonhidrat yüklemesi yaptım resmen yav. :(

@chirkinordek

Yanlış. Preacher dumbell curl o hareketin ismi.

Aslında mesajı yazarken Preacher Dumbell Curl yazacaktım fakat Scoat Dumbell Curl bu hareketin en genel (bilinen) adı olarak geçtiği için Scoat yazmak istedim. Verdiğiniz bilgi doğru, fakat benim söylediğim de kesinlikle yanlış değil. ;)

quote:

dün squat ve leg curlde kendi rekorumu kırdım, bacaklarımın arkası tatlı ağrıyor

70kg, bulk sonunda kaç olacak bakalım
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 14 Ekim 2013; 0:05:49 >
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • ankarada olan varsa ankamall da macfit aciliyormusbyillik uyelik 492 lira. bende uye olmayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ADEBISI

ankarada olan varsa ankamall da macfit aciliyormusbyillik uyelik 492 lira. bende uye olmayi dusunuyorum

Ankaradayım Oraya pek güvenmeyin. gerçi maddi imkanlar dolayısıyla değerlendirilebilir.
    Mac Panoradan vazgeçeceğim bir salon henüz yok ankarada

Orijinalden alıntı: french press

3.500 yıllık

ogrenci icin hic uygun degilmis :):)

Orijinalden alıntı: Furkan*

haklısınız öyle yapıcam.

birde bir hareket var adı lazım arkadaşlar tarif edeyim : diz çöküp yukardan iki elle tutup yere doğru kapaklanıyorsunuz cable aletiyle adını bilen var mı ?

Bodybuilding.com
    Rope Crunch | Exercise Videos & Guides | Bodybuilding.com
    http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/rope-crunch

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • David Tennant kullanıcısına yanıt
    Bu hareketi yaparken göğüs liflerimi zedelemiştim ilk gün ağrıdan hareket edememiştim . Nefes alırken bile zorlanıyordum.Çok ağır çalışmak bu harekette tehlikeli olabilir bence.İyice ısınmadan da yapılmasını önermem.

Orijinalden alıntı: french press

3.500 yıllık

Dostum biraz fazla değil mi? Ben Armadaya gidiyorum. Bir arkadaşım çoğu yerden fiyat almıştı 8-9 ay önce. Ben de tam karar veremediğim için onun bilgilerini değerlendiriyordum oradan biliyorum. Bir kere salonların hepsi 2 yıl fiyatına 3 yıl gibi bi olaydan bahsetmişler. Bahsettiğiniz salonda ilave yemek katından bazı avantajlar falan da sunulmuş. Tam hatırlamamakla beraber yıllık bazda bahsettiğiniz salonda söylediğiniz rakamların yarısından bile uygun fiyatlar karşımıza çıkmıştı diye hatırlıyorum. Kafanızı bulandırmıyım ama aklınızda olsun diye yazıyorum. Gerçi o dönem kampanya dönemiydi, şu sıralar heryerde normal fiyatlardan bahsediyolar, o da var.
  • Arkadaşlar merhaba.

Haftaya vücut geliştirmeye başlamayı düşünüyorum. Okulun spor salonuna kayıt olacağım. Bu konularda hiçbir bilgim yok.Boyum 1.87 kilom 63. Boy-kilo oranından anlayacağınız üzere baya zayıfım. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var.

Protein tozu, karbonhidrat tozu gibi ürünler kullanmamı önerir misiniz? Önerirseniz hangi ürünü kullanmalıyım?

Yüzme havuzuna da kayıt olmayı düşünüyorum.Tavsiye eder misiniz? Bir gün yüzmeye bir gün spor salonuna gitsem faydalı olur mu?

Spor salonunda nasıl çalışmalıyım? Neleri yapmalıyım?Nelere dikkat etmeliyim?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.